• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MS v ladovom hokeji

Started by LM, 24.04.2008, 17:34:03

« predchdzajce - alie »

kOsTi

:trestac:

JCube

wlade nechcel si ist radsej na zurnalistiku?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

lol ze rozhodcovia, ved si povedzme na rovinu, picu sme hrali
brix will be shat

hrmill

Quote from: nemtom on  06.05.2008, 21:02:50
lol ze rozhodcovia, ved si povedzme na rovinu, picu sme hrali

neviem radsej som to nepozeral  :lookaround:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

ja som po 4. nemeckom gole siel spat
brix will be shat

stricky

nighthunter

teraz som pozeral sumare na TA3 a tak hovoria o tom zapase, tooooooooooooooolko sa vyhovaraju, jak keby prehrali s kanadou

ked toto muzstvo nejakym zazrakom bude hrat proti silnym, vytriesaju nas jak zito, ked sa nezohraju a nezomknu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

toto muzstvo je odsudene na vypadok :P
brix will be shat

puq

Quote from: nemtom on  06.05.2008, 23:57:11
toto muzstvo je odsudene na vypadok :P

vypadnut nemaju sancu aj keby traktory padali, az taki shiti nesme :) ale mozno by bolo dobre keby sme hrali len o zachranu :) zamutilo by to poriadne vody a by sme vyhrali aspon 3 zapasy :) a teraz prehrame uz skoro vsetky ak postupime dalej :)

Ing. nemtom

po prehre s nemcami sa moze stat hocico, prejdem na rusov :D
brix will be shat

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

este nie, az ked budu nasi v lietadle
brix will be shat

pUf

som chcel protestovat, ze specialom letia iba ak skoncia na prvych 3. miestach ale potom ma napadlo, ze cez atlantic asi trocha nadlho by bolo ist neletecky :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

sak si ho zmrazia

a cestou domov sa mozno aj naucia korculovat

wlade

no korculovali dost slabo, si ani prihrat nevedeli, vela "akoze" prihravok skoncilo na hokejke supera ktori to vyuzivali na rychle brejky cim musel byt Lasak permanentne v akcii... Nie sme dobre zohrati tohto roku :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

puq

alebo skor nename hracov na to aby vyzerali na MS ako zohrati :) normalne som skoro plakal, ked som videl ten rozdiel jak ukazali gol co dal gaborik nemcom pred rokom, ja si preskocil hraca a hossa mu nahral, ved su to MS, a co mozeme robit ked mame len B tym nie?

Ing. nemtom

brix will be shat

wlade

To hej, bohuzial musim suhlasit, gabby vedel neskutocne zrychlit a prekvapit supera, podobne ako Bondrov zlaty gol v 2002... Ktovie ci sa o nejakych 5-10 rokov doziejem nejakeho elitneho vyberu Slovenska ako bola svojho casu neporazitelka "sovietska zborna" ktoru takmer nic nezastavilo dlhe roky

Dawn of the FEI:

Ing. nemtom

elitny vyber sme mali v 02
brix will be shat

puq

no nepovedal by som, vtedy sme mali aj dost stastia, ale podla mna najelitny tym bol v turine 2006, vtedy to bola radost pozerat sa na to, skoda jedine zbabraneho stvrtfinale

stricky

na kedy vychadza dalsi kanadsky pohar?

bliky

jj a sme v **** jak mak... s finmi nevyhrame ani keby sme celi... a secko bude zalezat od toho jak sa k zapasu postavia nemci... ak to pustia len za ucelom tym aby mali v dalsej faze turnaja lepsiu vychodiskovu poziciu tak sme v ****

puq

preco by to mali pustit? ked to pustia tak sa im nebude pocitat zapas s nami, ale s norami, a kedze to pustia norom pojdu s holym kktom do dalsej fazy, rozmyslaj kus :P

wlade

Do branky Slovenska pojde zrejme Budaj, do branky finska nejaky nahradnik, vraj budu hlavneho brankara setrit, tak mozno sa nasi pokusia aspon trosicku zdramatizovat duel :)

Dawn of the FEI:

JCube

jj trosku zdramatizovat... :) dame jeden gol...fini asi osem... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"