• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

mensi problem s browserom

Started by Johny Bravo, 03.12.2013, 04:11:10

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

ahojte

mam taky mensi problem, ze ked je na stranke moznost uploadovania suboru cez tlacitko, tak po zvoleni daneho subora a stlaceni tlacitka OK mi trva cca 5-10 sekund kym sa browser spamatava (to iste robi vo FF aj v Opere).. to preco? :)

paloSK

Na ako serveri to tak robi ? Nemôze to spôsobovat antivir/vir ? Skusal si preinstalovat sietovku ?

Ak mas aktualnu verziu prehliadacov, tak chyba v nich nebude, lebo ja uploadujem casto a mne to nerobi.
:D

Johny Bravo

no cca na hocijakej stranke.. ale nie stale, len sem tam ale ma sere poriadne :)
sietovkou to urcite nebude, lebo to robi vtedy ked len zvolim jaky subor chcem upnut, tj uploadovanie ani nezacalo.. kliknem 'browse' zvolim subor a kliknem na 'ok' a vtedy to robi, kym sa to male okienko zatvori a browser sa spamatava, ze som zvolil daco.. a len potom treba kliknut na 'upload','submit' (send form) atd.

fakovnik

Nemáš v power options nastavené vypnutie HDD po x minútach ? chvíľu trvá spin-up

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Johny Bravo

ee mam na never.. a takisto to robi v pohode x-krat po sebe takze to nesuvisi s hdd..

totaluser

pomale hdd / fragmentovany filesystem (pokial nemas SSD)
paranoidny antivirus nastaveny an on-access kontrolu

Johny Bravo

robi to aj pri ssd.. no moze byt ten antivirak, vyskusam nabuduce ked to bude robit..

Havran

toto je trochu mimo temu, ale nechcel som zakladat novu, sa mi stala takato vec:

tune kde byvam je zrobeny internet od UPC, normalne koaxialom to je dajak natahane po bytovke a potom kabel ide do nejakeho ich modemu a dalej je router

nedavno mi vypadol net a to takym sposobom ze prestaly fungovat stranky + skype, ale co je na tom zaujimave tracert alebo ping v cmd normalne presiel bez problemov, neskor ked som ale zadal IP priamo do browsera tak tiez to neslo (som najprv myslel ze s DNS daco nedobre), potom som vyresetoval modem aj router a uz to slo, dajaky napad kde by mohol byt problem ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

totaluser

aky mas modem?
scientific atlanta (cisco) alebo ten stary?

Havran

no modem je Motorolla SB5101E a za nim je nejaky Cisco Linksys router (ale ja som v CR taze to nebude asi taky isty jak na SVK davaju)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.