• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Meniny

Started by Pusta, 05.08.2007, 04:41:20

« predchdzajce - alie »

Pusta

Meno Dominik je svätecké meno, latinského pôvodu a jeho význam je "pánov." Meno Dominika je ženskou podobou mena Dominik. Obidve mená su na Slovensku v súčasnosti veľmi obľúbené. Oslovujeme ich Domin, Domino, Niko, Domina, Dina, Nika.
Dominikovia sú prevažne spoločenskí ľudia s prehľadom a svoje vedomosti radi rozdávajú širokému okruhu ľudí. Štúdium im nerobí žiadne problémy, akoby sa im nové informácie samé ukladali do pamäti.
V živote je pre nich dôležité, aby ich blízki milovali. Dominikovia sú veľmi citovo založení, a ako priatelia môžu veľa dať. Ak sa im ale do cesty pripletú neúspechy, sú nešťastní a potláčajú svoje city.
Dominikov ovplyvňujú planéty Saturn a Urán. Ich šťastné farby sú čierna, tmavomodrá a zelená. Ochranné rastliny baza a divozel, kamene ametyst, achát a perla.   :emot-dance:
ZDROJ: http://www.babetko.sk/user/view_page.php?page_id=270340

Drahemu Dominikovi=DeeLovi by som v dnesny krasny slavnostny den xcela popriat vela stastia zdravia a hlavne pevne nervy v praci...nech sa mu dari aj v lubostnej sfere zivota a nech nam svoje mudrosti rozdava kazdy den i nadalej
:beer1:   :dancing:  :bannana_guitar:  :guitar:

edit by DeeL : ked zacnes s velkym D tak daj aj velke L v slove DeeL a budem este viac stastnejsi ;))))
edit by pusticka :a ty mi co editujes moj prispevok   :D to je zneuzivanie pravomoci

JCube

hej aj ja mu blahozelam aj ked to nezvyknem robit a na tieto astrologicko numericko blbecke veci neverim...:D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

no ja som už včera priala osobne (no tedaaa skoro - cez icq) ale chcem len skonštatovať k tomu popisu - čiiisty DeeL :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

deel je dominik ???? LOL dobre vediet... tak setko naj dodatocne....  :guitar:

DeeL

jaaaaaj :))))))))))))))))))))))))))) DAKUJEEEEEM :))))))))))))))))) akoze ste ma potesili teraz fakt brutal daco :))))))))))))

aj ked tento text som uz davnejsie cital a tiez som sa niekedy cudoval, ale aj tak velmi taketo popisy neberiem do uvahy az velmi ;) .......

aaaaa DAKUJEM este RAZ ... aaa sa budem dalej snazit ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

som rada ze si rad  :h_grin:

milanko

dodatocne sa pripajam aj ja.. vsetko naj deel :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

DeeL

nie nespapal, lebo cakam na teba aby som ta konecne mohol pohostit, ale ked ja stale spim ked ty prides :(

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeeL

nieee dnes som vstal skoro rano o pol jednej... dokelu a nic extra nove neni... a mam taky blby pocit, ci sa stihne to co si chcela

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

haloooo my thak celkom nevieme o com sa bavite  :huh2:

DeeL

nieco tajomneho trocha neuskodi... ved zivot je plny zahad ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

Quote from: Pusta on  08.08.2007, 01:02:04
haloooo my thak celkom nevieme o com sa bavite  :huh2:
podla mna maju opacne smeny
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

a podla mna by mali povedat o co ide...a nie bavit sa tu verejne o niecom co verejnost ani netusi
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

pekne pekne...a preco nezurkujes aj ty vecer?
(\__/)
(O.o )

DeeL

no jooo staci, ved som uz dost davno nebol na party, ale je pravda, ze rezim dna je u nas iny...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

no ja zurujem dost casto :D ale zasa je to v ramci normy tie zury...
(\__/)
(O.o )

milanko

Quote from: eminkaa on  14.08.2007, 05:46:38
ach yo, si ta viem predstavit ako zurujes

fiha... to isto tak vies? ;) ved sa az tak dobre nepozname... ale skoro stale zurujem s hansim.. :D cize mozno si to vies predstavit
(\__/)
(O.o )

milanko

ved na trebiske sa poznal skoro kazdy s kazdym...kade chodim po svete stale stretam niekoho z trebisky :)
(\__/)
(O.o )