• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

kOsTi

no zas mozno som to prehnal tym ze "zberali sa na pivo" :emot-LMAO: ...slo o to ze vsetci mali chut na pivo a nikto nemal doma tak ze reku podme niekde ale zato ze JCube bol lenivy tak sa nic nekonalo... a potom to sklzlo na pizzu a bolo to pi(zz/č)i :)
:trestac:

nighthunter

Quote from: ywetka on  07.03.2008, 05:53:58
tak ten topic musim najst, lebo to asi slo mimo mna ;) joj nech uz je teplo, vtedy ani o takejto hodine nebude prilis neskoro poriesit veci  :puf: :naughty1:
si to nezabudni vytlacit
ja uz mam vytlaceny kOsTiho post, kde slubuje pivo
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

Quote from: ywetka on  07.03.2008, 05:22:36
ja sice nemam vypite, ale normalne by som rada mala  :emot-rolleyes: nenormalne sa nudim, som sama doma and it sucks...   :ohmigod: bu som lonelyyyyyyy  ak: keby som mala vypite, tak by som si to ani nevsimla  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

skoda ze si to nenapisala o hodinku skor

fanfo

Quote from: stricky on  07.03.2008, 12:42:45

uz vidim, ze keby dosla ku nam na izbu, tak by mi padla cast zasob, co mam v skrini  am

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

ywetka

Quote from: fanfo on  07.03.2008, 18:41:51
Quote from: stricky on  07.03.2008, 12:42:45

uz vidim, ze keby dosla ku nam na izbu, tak by mi padla cast zasob, co mam v skrini  am

whaaaaaat????  ved ja ne som nejaky notorik, to co to je?  :03:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

Quote from: kOsTi on  07.03.2008, 05:57:10
no zas mozno som to prehnal tym ze "zberali sa na pivo" :emot-LMAO: ...slo o to ze vsetci mali chut na pivo a nikto nemal doma tak ze reku podme niekde ale zato ze JCube bol lenivy tak sa nic nekonalo... a potom to sklzlo na pizzu a bolo to pi(zz/č)i :)
jake lenivy? ja som bol dobity...a to doslova a do pismena... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

fanfo

Quote from: ywetka on  07.03.2008, 18:49:38
whaaaaaat????  ved ja ne som nejaky notorik, to co to je?  :03:

ywet, to nebolo zle myslene ah:, ze by si vsetko sama vypila, no offense :)

hrmill

aspon viem kam mam ist ked buden chciet pit  :drink:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

fanfo

ale nevies blok a izbu :P
a samozrejme vstupne heslo :D

hrmill

blok a izbu sa dozviem a to heslo ... pomoze komacka do dveri ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

buhehe

pomoze dalsa pollitrovka abo sedmicka

JCube

nebudme skromni...liter je akurat... ;)

fanfo

JCube ma u nas vstupenku v predpredaji, ostatni vstup iba s vacsim mnozstvom :)

2 hrmill: kopacka do dveri = -20b z ubytovacieho ;) abo ti dvere daju naspat :D

hrmill

heh smola ja niesom na intraku ubytovani

ja chcem pivoooooooooooo  :drink: :beer1: :j_cry:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

kOsTi

ja uz som doma takze nic zo mna...

hrmill

Quote from: kOsTi on  07.03.2008, 22:59:31
ja uz som doma takze nic zo mna...

doma a ty niesi z KE ??

kOsTi

hrmill

ej kua ja som bol v tom ze si, tak nic potom

kOsTi

meni to teraz zasadne nejak tvoj postoj ku mne? :D

hrmill

JCube

ja som akurat prisiel z khoi khoi...no tfuj...som si isto doniesol multivitamin v podobe hepatitidy A B a C...

nighthunter

ano je to tak

som dosiel  z Corony
a MAM VYPITE!!!!!!!!!

a som na nete

tolko moja spoved
(idem spat)

Pusta

dobre...povedzme ze som mierne pod vplyvom a som na nete  bk to viete zivot bez TUKE fore nema zmysel