• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Quote from: stricky on  06.03.2008, 04:41:27
das vediet ze prides a pre teba direkt ozvime stare casy, no ne hunter??

nie tie stare casy, ale tie uplne najstarsie casy, to si este ani netusil ze jedlikova je jedlikova... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ywetka

njn actions by Radio9 :))) stare dobre casy, ja som v Radiu9 a na tych ich akciach stravila celych 5 rokov na vyske... ne sice povacsine kvoli music, to neni moc moj style, ale pre tu atmosferu  bp berte si priklad a nehnite na izbach  :music:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Havran

inac raz som dostal echo ze to ked prides do V Klubu ta dostanes na usta ani nevies ako, kolko je na tom pravdy ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

vcera ci dnes rano, vraj nejaku slecnu brala sanitka...

kOsTi

:trestac:

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

fanfo

veci sa maju tak, ze ten "doubledecker" nebol na dvoch podlaziach ale v dvoch halach
sanitka dosla preto, bo opita slecna (horsie ako ja v pondelok) spadla zo schodou a rozjebala si na mader nos a 4 vyhadzovaci ju horko tazko odniesli do sanitky

ale ku koncu bolo dobre, len mi uz dako nechutilo pivo ani ostatne

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

fanfo

Quote from: ywetka on  06.03.2008, 04:49:51
njn actions by Radio9

a ŠRJ9  8) :puf:

btw: ta slecna, po ktoru prisla sanitka miesto doubledeckeru, bola tak mimo vdaka chlastu, ze ju v sanitke riesili aj ked sme uz isli prec pred zaverecnou.

altlavista

shit... tak to pre zensku musi byt fast blbe si cumak robit... sak mozno uz nebude nikdy tak dobre vyzerat jak vyzerala (abo preve po tej operacii bude vyzerat dobre jak este nikdy? :D )

radix

fanfo

a okrem cumaku, co zrolovala schody, ked ju vyhadzovaci davali do sanitky, tak pri nastupe cez dvere dnu sa postavila a tresla si hlavu (headshot == 100 points + bonus)

nighthunter

:D

ale v sanitke nebol stricky a tak tam urcite chybalo vedro :D
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

a ako potom vysvetlis ze je z vonku tak popisana? ???

fanfo

stricky spinkal na izbe

som sa este zabudol vyjadrit k topicu: odo mna asi nebudu prispevky ked dojdem opity na izbu, bo vtedy uz dajak nemam sil abo ma to nenapadne

stricky

ale ja som vstal... lebo si hlasno jedol :D

fanfo

fake
vstal si preto, bo som ti pisal sms, bo som nemal kluce :P a ne hlasno som jedol

stricky

sa priznavaj dalej- krizovy vysluch

fanfo

nie som jumper, ze nepotrebujem otvarat dvere, aky krizovy vysluch???

stricky

ze napises sam, preco som nespal....Ale mohol by si byt... by si sa niekde objavil aj s tymi dvermi

ywetka

ja sice nemam vypite, ale normalne by som rada mala  :emot-rolleyes: nenormalne sa nudim, som sama doma and it sucks...   :ohmigod: bu som lonelyyyyyyy  ak: keby som mala vypite, tak by som si to ani nevsimla  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Pusta

vsak pUfko byva dakde opodial nie?  :naughty1:

fanfo

no tak toto by som zazit nechcel :(
keby som bol na intraku, tak ta volam:)

kOsTi

Quote from: ywetka on  07.03.2008, 05:22:36
ja sice nemam vypite, ale normalne by som rada mala  :emot-rolleyes: nenormalne sa nudim, som sama doma and it sucks...   :ohmigod: bu som lonelyyyyyyy  ak: keby som mala vypite, tak by som si to ani nevsimla  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

tak uz sme sa ti v nejakom topicu zberali na pivo ale nevydalo :) keby si dosla skor mozno by sa to inac vyvinulo :)
:trestac:

ywetka

tak ten topic musim najst, lebo to asi slo mimo mna ;) joj nech uz je teplo, vtedy ani o takejto hodine nebude prilis neskoro poriesit veci  :puf: :naughty1: