• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

Pusta

mna zas ucil brat moravacku pesnicku "vinecko bile" po cinsky ...taze mozne je uz vsetko  :emot-LMAO:
(pai-phu thao tiou  :drink: )

micRo

uf dobry topic :D dost casto sa mi stava rano ked sa zobudim a surfnem si fora tak sa len chytam za hlavu co som tam popisal  :alc:
I just know one thing, I won't give up!!

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

uprimne priznavam ze mam vypite....ale este stale neviem co take divne tu mam postnut...???
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

altlavista

no tak neveim, no nechajme to zatial u ledu

JCube

mam vypite!!! a stale som tu...moje mozgove bunky su deriovavane a moj cas za netom sa krati...moja sustava sa pohybuje oproti vztaznej rychlostou svetla a tak nastava dilatacia casu...:D :D :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

ano... je to tak... nadpis sa stava skutocnostou... now! get it, or hate it!
:trestac:

nighthunter

akurat som prisiel z koncertu roznavskej skupinu SEXIT
a ano, mam vypite
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

DeeL

co to mas kOsTi v signature :))))) ... Fallout rocks ;) ... ja som si dnes pozrel teaser a taka nostalgia ma chytila ...... beriem si do USA celu kolekciu a zahram snad :D
......aaa aby som nebol kompletne OT, tak ja som mal vcera vypite, ale to ma nenapadlo, ze tu take je :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

jj teaser pekny... jak kkt som cakal do 12:00 vtedy a refreshoval stranku kazdych 10sek kym to tam nedali :D (dovtedy tam bolo stare zname "Please sdand by") :P

kOsTi

tato tema nejak ostala lezat v prachu napriek tomu ze tento "fakt" sa tu casto vyskytuje :D

radix

kOsTi

nighthunter

stricky

tak mam vypite pol litra jablkoveho 100% dzusu...no a co sa fanfa tyka.. ten sa bude spovedat ked sa vrati z VECKA  :guitar:

mrkvy

Jou, vsak to dnes doubledecker co tu este robite??? Hned by som tam siel, keby som bol v KE.... 8)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

radix

to neni ten dvojposchovody cerveny autobus? ???

nighthunter

Quote from: mrkvy on  06.03.2008, 04:13:29
Jou, vsak to dnes doubledecker co tu este robite??? Hned by som tam siel, keby som bol v KE.... 8)
co ???

stricky

jou je, dupladeker.. a fanfo si plni svoje povinnosti... ale vraj uz nepije

mrkvy

Je, ale aj dvojstageova party vo V-cku.. :) A fajny Dj-i tam budu... :)

EDIT: omg ludia, vy kde zijete??? :P Ja v ZA viem, ze aka je party u vas na intrakoch.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

to aj minule bolo nieco podobne jeden stage disko, a druhy stage 80-90 roky + karaoke

mrkvy

ne, to su dva stage, toto je doubledecker.. :) Za starych dobrych cias bol doubledecker na dvoch poschodiach, hore klasicky a dolu pri bufete tiez... :) A najvacsia haluz bola na schodoch.. :P Chyba mi to.. :(
(\__/)
(O.o )

stricky

das vediet ze prides a pre teba direkt ozvime stare casy, no ne hunter??

nighthunter