• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

tino8

na zsi som robil system ktory zistil tvoju poziciu a automaticky volal taxik na tu poziciu, ten by sa ti teraz hodil :D

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Tren

keby som bol na intraku tak by som poteba dosiel, uz len pre tu srandu ta vidiet kto si a v akom stave  ;D

fakovnik

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

ethan963

alebo šak zavolaj na 112 , oni ťa lokalizuju, a kedže budeš ticho ta aj pridu a pomožu ;D

Tren

Quote from: fakovnik on  20.05.2011, 04:33:58
Takže vieš kde je ?  :D
neviem  ;D
Quote from: ethan963 on  20.05.2011, 04:34:07
alebo šak zavolaj na 112 , oni ťa lokalizuju, a kedže budeš ticho ta aj pridu a pomožu ;D
nech im napise sms  ;D

fakovnik

Ževraj na mobil nevidel.. :)

Stáva sa  :P

ApokalypS

lol, to co za pripad ;D uz sa nasiel? ci este stale nie? ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

fakovnik

Už offline, ktovie čo sa stalo. Snáď poreferuje aspoň útržky potom :D

ApokalypS

jj, kaviaren otvorenu iba do desiatej, modro zltu lampu a lavicku pri nej ;D

inak, by ma fakt zaujimalo, co je to za typka, podla mna si iba srandu robi z nas cely cas

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

domino3d

dufajme ze sa vratil a este dokaze dopovedat svoj pribeh co sa vlastne odohralo :D
vivat academicus

Cukor

Ejha rano bolo zaujimave zobudit sa 300 metrov od Intraku na lavicke len neviem jak som tam mohol vidiet elektricku ked naokolo ziadna nebola. Nevidel ma niekto neviete jak som sa tam dostal?

Tren

a nakoniec v ktorej kaviarni ci kde si bol

puq

lol toto je jaky trapas tento pribeh...v okoli nic nevidi, nevie nic popisat okrem lampy ale na klavesnicu a monitor vidi...sranda no...ja ked pises a mam poriadne vypite tak to ani po sebe precitat neviem a je tam milion chyb...a napisanie jednej vety mi trva niekolko minut

domino3d

Quote from: puq on  20.05.2011, 17:34:18
lol toto je jaky trapas tento pribeh...v okoli nic nevidi, nevie nic popisat okrem lampy ale na klavesnicu a monitor vidi...sranda no...ja ked pises a mam poriadne vypite tak to ani po sebe precitat neviem a je tam milion chyb...a napisanie jednej vety mi trva niekolko minut
trapas, myslis fake?
vivat academicus

sri

Quote from: puq on  20.05.2011, 17:34:18
:thumbs-up:
asi po 2. vete najneskor som pochopil ze si niekto robi <>

dEVIANT

Quote from: Cukor on  20.05.2011, 15:50:07
Ejha rano bolo zaujimave zobudit sa 300 metrov od Intraku na lavicke len neviem jak som tam mohol vidiet elektricku ked naokolo ziadna nebola. Nevidel ma niekto neviete jak som sa tam dostal?

Ja som Ťa videl v noci jak si s tebou robili traja občania čokoládový sen. Potom keď skončili, utreli si to všetko o tvoje ústa, hodili ťa na lavičku a šli ďalej vyzbierať odpadky z kontajnérov. Taže takú si mal noc vzrušujúcu cukríček...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

fakovnik

Patek => :beer1: =>  :buttrock: =>  :hug: =>  :emot-drool: =>  :emot-drunk: => :mishela =>  :trestac:

;)

nighthunter

no.............. konecne aj ja po dlhom case prispeivam do tohto topiku!!!!!!!!

mam vypite. a som na nete

celkom dobre mi je.

KDE JE SANI ???????????
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

domino3d

vivat academicus

paloSK

Quote from: nighthunter on  23.06.2011, 22:50:22
no.............. konecne aj ja po dlhom case prispeivam do tohto topiku!!!!!!!!

mam vypite. a som na nete

celkom dobre mi je.

KDE JE SANI ???????????

mám šaniho v piči
:D

esperian

fakovnik

esperian

ani neviem jak, a uz to je xdDD

mishelka

Mal by tu asi byt aj topic ze: "Som prispata a som na nete..." to je nieco ako "Som prepracovana a som na nete..." a obe su to iste ako "Mam vypite a som na nete..." alebo "Som mimo a som na nete..."

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D