• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

Havran

WTF na 3 strane teno topic ? Shame on YOU !

No ale dneska sa pilo na pocest Yuri Gagarina lebo 50 rokov tomu bolo co obletel v 108 minutovom lete zem na rakete Vostok 1. Ked uz kvoli tomu sa neoplati opit, tak je nviem kvoli comu sa oplati ...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

wqwq

normalne sa cudujem ze nebola gagarin-party...

domino3d

Quote from: wqwq on  13.04.2011, 17:38:27
dajme, stretneme sa na obeznej drahe  :beer1:
vivat academicus

Havran

Quote from: wqwq on  13.04.2011, 17:38:27
bola v presove v nejakom Wave klube

http://yurisnight.net/partylist/
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

wqwq

viem si predstavit tie discipliny :) kot sa prvy zhuli ako kozmonaut a podobne. a v stup iba vo vlastnorucne vyrobenom skafandri :)

domino3d

vivat academicus

Cukor

Neviete niekto kde je ta minikaviaren z ktorej sem pisem ? potrebujem sa nejak dostat na jedlik len neviem kde som.

fakovnik

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Cukor

ta ne sanka dolu pomozte mi ja tu sedim o 20 minut to zavru a ja neviem kde som.

Tren

preco sa ich nespytas ako stade sa dostanes na optimu.  ;D

v_oid

Chod na google maps a skus sa nechat lokalizovat.

Cukor

Bo ja ked si vypijem mam zvlastny syndrom viem len pisat rozpravat nie a napisal som to do wordu ukazujem to ludom a myslia si ze som debil.

Cukor

jak mam ist na google maps ked neviem kde som co bude vychodiskovy bod?

fakovnik

Cukor

Sakra neviem kedy som zacal pit a kolko km som presiel ale ono mi to pise ze som v Beijing-u myslim spravne je to v Číne? Teda som v Číne?

fakovnik

Čo ti mám povedať na to..  :D Treba mobil nosiť  ;D

Cukor

mobil mam ale nevidim nic vytukat a aj sa bojim ze nahodou mame zavolam ale uz ma vyhodili bo zaverecna chytil som wifi a sedim vonku na lavicke je tu jedna lampa neviete kde to je taka modro zlta lampa.

fakovnik

Ta napíš dakomu koho poznáš cez notebook, či z čoho to píšeš vlastne  :)

modro zlta lampa ? No, aspoň vieš že niesi v Číne  :D

ethan963

modrožlta lampa ?? :D:D:D:D tych je v KE cez 11 tisic  ;D LOOOL :D

Cukor

kazdy si mysli ze len srandujem fakt nevies kde je taka velka modro zlta lampa poulicna? a je vedla nej aj lavicka.

fakovnik

Cukor

Zas pise Beijing ale teraz vidim aj elektricka tu isla len cislo na nej bolo rozmazane

ethan963

nastav si profil pripojenia internetu 3G (orange to ma ako orange world či čo - neviem jaky mobil a operator je tvoj) a spusti google maps - a daj zistiť polohu.. za par sekund ťa lokalizuje

Danix

alebo ak máš peniaze, tak jednoduhá možnosť je TAXI. Len zavolať ho bude problém, keďže nemôžeš dobre rozprávať a nevieš kde si  ;D. Ale môžeš niekoho požiadať o to. Alebo sledovať električkovú trať a dôjsť k najbližšej zastávke :-D