• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

Safyia

Aaa paleny absinth som dnes ochutnala, haluuuz, ako pekne to horelo :D

dEVIANT

podpalovaním stráca percentá !!!! to ťa v škole neučili ??? ...imidž je na nič... :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Havran

ja pametam jak sa tym kamos oblial a potom  mal este mesiac ruku dojebanu :D

PS: zapalenym samozrejme
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

tak ale slecna nechcela pochopit ze po vypaleni mas z toho nieco ako sirup s istymi % :D

kOsTi

povodne sa absinth nikdy nepalil to je len novodoby vymysel... priprava absinthu pozostava z kvapkania ladovej vody cez kocku cukru do pohara s absinthom :P potom ked sa to cele zakali sa to vypije :P bru chut :D
:trestac:

Safyia

:D Ale to nehorelo tak dlho zas aby vsetko vypalilo z toho... Aaa iba posledny poldecak horel :)

ApokalypS

Quote from: kOsTi on  27.10.2009, 17:05:57
povodne sa absinth nikdy nepalil to je len novodoby vymysel... priprava absinthu pozostava z kvapkania ladovej vody cez kocku cukru do pohara s absinthom :P potom ked sa to cele zakali sa to vypije :P bru chut :D
ty s tym stale machrujes.. mali by sme dakedy vyskusat ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

nebranim sa ale treba mi absinth a nie tote farebne sracky co v tescu predavaju :) a hunto urobil velky FAIL a nedoniesol z prahy :/

nighthunter

ou jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea

rozmyslam preco tento dolezity topik neni st(r)icky
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

aby, ked mas vypite si sa apon trosku potrapil a pohladal :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

hrmill

ta ja ked mam vypite mam max v p... hladat tento topik :)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

ApokalypS

njn, ale ked sa chce chlapec pochvalit, tak nech sa trosku potrapi

Pusta

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 00:32:55
nebranim sa ale treba mi absinth a nie tote farebne sracky co v tescu predavaju :) a hunto urobil velky FAIL a nedoniesol z prahy :/
za mensi poplatok ti absinth z prahy zozeniem :D

kOsTi

dEVIANT

pred chvílou som mal dve 12tky a 2 absithy modré...tie neoriginálne "originál" :/...ale zišiel by sa fakt riadny :D

kOsTi

dEVIANT

skladám sa...kedy kde???  ;D

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

Quote from: kOsTi on  06.11.2009, 22:15:51
kedy ides Pusticka?   bq
moj otec byva v Prahe a studuje tam moj brat .....akurat ze su obaja dost nezodpovedni najblizsie by mali prist 14.11.

p.s. ja osobne som pila tento: http://www.absint.cz/products ...ten je taky najklasickejsi nie?

Havran

jooj ludia, i tak vam chuja bude z toho tujonu, bo skorej umrete na otravu alkoholom jak keby sa mal ten tujon prejavit :P

nighthunter

oh yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah

kOsTi

5 piv... ne zeby mi daco bolo... ale ta klamal by som keby som povedal ze som nepil no...

Havran

ta popil som kade co, ale az teraz som sa domov dostal :)

Safyia

:mishela uz nikdi nebudem pit...  :emot-shakehead:

Smokie

kolkokrat som si ja toto povedal...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies