• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

kOsTi

da sa to ale TY by si mal vediet ze je to neekonomicke :P
:trestac:

hrmill

hunter: to neviem ale smola je to ze mam uz iba pol litra a do lochu (miesto kde mam zopar 100l vina) sa mi nechce to je daleko  :h_cry:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

Quote from: kOsTi on  07.06.2008, 02:46:12
da sa to ale TY by si mal vediet ze je to neekonomicke :P
kaslat na ekonomiku ked ide o chlast
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

doslo vino, ide sa pit do baru  :h_laugh: radsej sem uz dneska nepridem bo to bude horsia ako ked tu bol radix mierne ...

JCube

ja tiez nepridem... :D ale nie preto :P

Pusta

btw. bere sa do uvahy aj jeden poharik becherovky...?  bk

radix

ale ked bude naliaty v teba :P takze nesmie byt plny

Pusta

mno ved ako hej vypity ... :emot-rolleyes:...ja len ci sa to bere akoze "mam vypite a som na nete..."

JCube

kvapky proti kaslu nie su alkohol :pusta:

Pusta

aaale ked som sla na WC okolo baru tak som tam videla vylozenu borovicku a som si spomenula na teba JCube  :puf:

JCube

Quote from: Pusta on  07.06.2008, 03:09:59
aaale ked som sla na WC okolo baru tak som tam videla vylozenu borovicku a som si spomenula na teba JCube  :puf:
:hug: :zuzka:

kOsTi

Pusta mas chujovy avatar... ty nesi geek ale biflos :)

Pusta

nighthunter

Pusta

pUf

fuj ale mne sa ten avatar nepaci :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

heh co je u mna nezvyk tak este mam nieco v sebe po vcerajsku, ale pamatam ako ma fanfo prefackal... :-D

nighthunter

ahooooooooooooooooooooooj foruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

sobota vecer a nikto nepije ?

len JA ?

:alc:

kOsTi

ty uz pijes tyzden vkuse... co sa cudujes? :)

nighthunter

Pusta

ja som mala dnes vinko :) pocita sa?  :drink:

pUf

iba ked si opita a ked to bolo SP :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook