• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mam vypite a som na nete...

Started by kOsTi, 05.04.2007, 00:58:31

« predchdzajce - alie »

puq

co co? :D male tlacitka su na klavesnici a tma v izbe bola :D

kOsTi

:trestac:

Ing. nemtom

treba obmedzit prisun palemky
brix will be shat

ApokalypS

mam vypite, ale uz som aj triezvy.. mal som mensiu prednasku o alkohole a tak..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

a ja mam dnes opat palemku v sebe :D ale neni som ja alkoholik...ale nemozem za to ze mam 6 dnovy vikend no ;)

Smokie

mam vypite a som na nete.....a uz tvrde nepijem, na neurcitu dobu....prestalo mi to chutit :-/
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Smokie

Nie, vobec nie. Vonku to neslo :) Horsie je, ze to neslo ani dnu...teda len s velkym sebazaprenim.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

LNC

prave degustujem, 2 typy madarskyx vin, furmint je zjavne lepsi.. uvidim ako dopadnem, zatial 2 pohare za mnou :D
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

DeNaTuReMaN

CACH AC ACH JAJ, SOM ZOTARTY NA BOMBI
IDEM DO TATIER V NOCI
V nedelu na obed budu krky

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Dragoon17

Windows bez piva sa proste instalovat neda  :beer1:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

mam vypite a som na nete, ale ne vela, aby mi nebolo zle
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

ja mam vypite ale zatial sedim takze asi nemam vela
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

j mam vypute a idem hladat postel naj do nej lahnem bo takzo sa mi vidi na pismenka a nieto este ich stlacat v spravnom poradi a pozrdavujem tanku :D MUEHEHEHEHEEEEEE
brix will be shat

Ing. nemtom

flaj away on the space rocket, u no need put money in my pocket, the door is closed i just locked it
brix will be shat

Tanka

co ja? preco ja? no ale dobre no pozdravujem nemtoma :D  aj ja mam nieco vypite ale uz sa to vstrebava...

Ing. nemtom

dig more ja som z toho mimo dig ona sleduje forum o takom case :D:D:D:D loooool xxx-xxx-xxx moej icq je pod kecatg :D
brix will be shat

Tanka

som dosla domov o polnoci este som s pUfom pisala a sa mi nechcelo spat a hla co nevidim... :)

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

2 piva

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACE KO-SI-CE !!!!!!!!!!!!!!

kOsTi

:trestac:

puq

2 piva haaaaaaaa sak to sa ani nerata :P zmazte ho dakto :P