• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

Pusta

Quote from: hrmill on  28.02.2008, 17:24:12
Quote from: Pusta on  28.02.2008, 15:09:10
Quote from: hrmill on  28.02.2008, 14:15:08
kOsTi: prestan trucovat a zacni znova spamovat alebo si uz ako pusta  :pusta:
ciiii no nad tymto by som sa uz vazne zamyslela byt kOsTim ...toto je uz vazna urazka :D

nooo len koho urazka  ap
vsak jeho nie? ja som si uz zvykal ze som DIVNA :D

hrmill

Quote from: nighthunter on  28.02.2008, 19:22:20
ved dakde pisal ze na 3 dni nebude spamovat

+ mam vytlaceny ten post kde slubil ze kupui pivo, len som ho zabudol vcera doniest  bu

hunter sak sa to este zopakuje tak co buds mat este moznost to doniest
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

sak hej :D

budem to nosit miesto isicu

btw tvoje listky su este  stale nedotknute
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

sa mi zacal prerezavat zub mudrosti...  :nervous: a ma z toho boli polovica faceu

kOsTi

:trestac:

stricky

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

pozeram cisco...ale uz idem spat... :P stricky...slivovica pomaha... ;) pripadne borovicka... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeeL

no ja idem az teraz spat, som dorabal video a DVD menu a obal a tak odkedy som domov dosiel zo skoly... ale konecne hotove, uz len ponapalujem zajtra paru kuskov a bude... bru noc

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

stricky

ja som dnes vstal, ak som vobec spal... a idem rovno k zubarke... btw: ako je na tom prezencka?

mrkvy

Quote from: stricky on  05.03.2008, 05:46:47
sa mi zacal prerezavat zub mudrosti...  :nervous: a ma z toho boli polovica faceu

Umyvat umyvat a umyvat... Kefku a drhnut veselo.. Ja som este aj tvrde zuvacky na tom zube kusal... Mam tak trochu masochysticke sklony, ale po dvoch tyzdnoch ma to preslo... :) A uz mam od toho pokoj, bo sicke 4 glupe zuby von su uz.. ;) Som zvedavy do kedy vytrimu... :D Aaa inak to mas este dobre, ked Ta len face boli.. Ja som nemohol papulu otvorit poriadne, a nedaj boze nieco zut... Som zozral dve krabicky [reklama] panadolu [/reklama], ale pomohlo... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

som bol pri tete zubarke... a tiez nahodila taky sado maso pohlad... ze "co to tu mame??? jeeej, zubok sa derie von, asi mu trosku pomozem"  a uz mala skalpel v ruke.... :D potom hodila ujeb, ze si len prcu robi.... len ja som sa skoro posral....

nighthunter

kOsTi

:trestac:

stricky

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

chlapi ta ja take problemy so zubami nemam :P :P :P

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

stricky

fanfo

praveze pamatam, bo zuby nerastu len cez noc, vsetko colgate herbal (som pokecal s bobrom)

stricky

s tym vedla? co tak pachne tesne nad ranom?

nighthunter

fanfo

spolubyvajuceho prezyvaju bobor, bo prekusil 100-fku silon zubami :) == bobor

nighthunter

omg!!!

100vku ?

na to sa aka ryba chyta ?

stricky

ne ryba, bobor, ty si este nebol na bobrov?? :emot-LMAO: