• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

milanko

no ja som hore od 8... hlad ma vytiahol z postele...ranajku som si musel dat
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

ja som bol vyhodeny vyssou mocou...

hrmill

ta vyssia moc ku mne nema dosah  :j_cheesy:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

stricky

aj ja by som chcel... mat nieco take

hrmill

treba si to nejako zariadit a budes mat aj ty
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

taze vas potesim ked poviem ze som vstavala o 10:45  :h_cheesy: ... ale zas o 02:00 som bola ete hore...to je pravda   :emot-rolleyes:

stricky

ja mam tiez priemer kolo osmych hodin, viacej sa neda alebo okolie nedovoli....

hrmill

tak ked som doma tak moj priemer je tak 4-6 hod do rana sa niekde covek zabava a rano idem makat aby sa mal za co zabavat zas do rana a tak stale dookola  bq

stricky

hrmill

ta to je, hlavne sa vzdy rano modlim aby som nestretol policajnu hliadku ked idem na aute bo alkohol by som uz neukecal

nighthunter

ja posledne dni vstavam o 11tej hehe

ale to sa zmeni uz buducu stredu som vo VUB
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

Quote from: stricky on  07.02.2008, 18:33:51
ja mam tiez priemer kolo osmych hodin, viacej sa neda alebo okolie nedovoli....

ja pod 8 neidem za nic na svete ;)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

omg rano vstavam o piatej a furt som tu...zase budem jak vygrc rano...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kamelot

ked si teraz lahnes tak to mas 5 hod... a to neni nejak vela :j_cheesy:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

JCube

hej ved toto ma serie ze mam menej casu ako ked mam skolu...nic nestiham...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

Tha ja som tu, bo som gympl tahal (do 00:45) a teraz uz ani nefim co robim, len zo zvyku beham po nete.. :D omg.. :ohmigod:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

uz ho mas doma? sa stavim po neho :D ja som sa prinutil vstat bo idem do mesta, vydatnych 8 hodin spanku  :mishela

Pusta

myslis gympl ten film?  :emot-rolleyes: lebo ak hej thak mne sa zdal onicom  :emot-rolleyes:

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

mala by som uz spat ale neide to  bn

nighthunter

aj ja by som mal spat ale prave mame NHL turnaj :D
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

milanko

(\__/)
(O.o )

kOsTi

ja som vstal o 8 a siel do obchodu...
:trestac:

Pusta

thak rada by som este spinkala  ak: ale mam povinnosti...