• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

JCube

ja si idem uvarit krigel mate... :D a potom si dam red bull...a hned na to semtex...ked uvidite v KE takeho polozblazneneho dlhovlaseho typka zavyjajuceho na ulici tak som to ja... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeeL

no ja som spal dnes tak nieco vyse 3 hodin ... a som v pohodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (teda obcas polozim asi dlhsie palec na klavesu)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

ja som sa raz tak predavkoval kofeinom pred skuskou.. :D som vypil dva pol litrove semtexy (mali v kauflande akciu.. :D ) a potom som dostal chut na kavu.. OMFG.. Mi srdce busilo jak naozaj, ruky sa mi triasli, som sa potil jak kon... :D Bola haluz.. BTW: nic som sa v tedy nenaucil.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

jj tazka haluz sa predavkovat kofeinom...ja som raz za hodinu vypil pat red bullov... :D omg..som cakal ze porazku dostanem... :D

Pusta

ja som vcera bola v bare u "mrva" na mlynskej a mam to tuseni ze tam uz nikdy nevkrocim...podla mna mi namiesto tej vodky tam dajaky denaturovany lieh naliali....vsak ma boli zaludok jak svina z toho  am .... nepozna dakto nejaky recept na neutralizaciu ??? :h_undecided:

Pusta

a ty si myslis ze mne sa tu po byte bezne povaluje flasa vodky?  :emot-LMAO: ...bohuzial nie  bn

mrkvy

Ty mas vlastny byt?? ;) Inak aj my sme chodili do teho baru, ale na litrove pifco, to uz daaavno bolo.. :P kamarati to premenovali na bar u mrkva... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

thak a ti aj chutilo to pivo?  :huh2: lebo ostre je tam ozaj o nicom  :baaa:

mrkvy

tmavy litrovy saris chuti vzdy.. ;) Aaa este v danej spolocnosti... :)
(\__/)
(O.o )

JCube

Pusta

milanko

na neutralizaciu je celkom dobre aj mlieko...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

LNC

mlieko ani nie, u mna to sposobuje zazivacie problemy... obojsmerne...
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

JCube

LNC

no ked nastane fullduplex, to je fakt na h****... este ze sa to nestava tak casto... lepsie ako pouzivat activiu 14 dni

JCube

kurna pri full-duplexe je taky packet loss ze smrt... :D

LNC

to ta uz nezaujima... ci trafis do mysy a zaroven do lavora... pripadny leak(loss) sa neskor da do poriadku ;)

milanko

ak je fakt biedne este stary dobry vyprostovak... ten tiez zabera
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

mlieko som uz skusala a bez vysledku...a thak som sa uchylila k metode klin sa klinom vybija  bk

p.s uz aj aktiviu som skusala a bezvysledne

JCube

milanko

(\__/)
(O.o )

JCube

mrkvy

najlepsie je chlastat nonstop a potom nechlastat nonstop... :D
mal by som spat bo zajtra skuska, tak idem... :P cafa
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ok... takze este som tu... fyzika rulzz... uvidime ako dlho mi to vydrzi
:trestac:

kOsTi

tak kaslem na to... priklady neviem nejak vobec, teoria miziva... uz sa tesim! see ya
:trestac: