• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

sak toto... nikto si nevsima moje hrdinske ciny :D
:trestac:

JCube

chudacik nedoceneny... :D potrebujes objat? :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

daj pokoj... nezabudaj ze na teba dociahnem a mozes schytat facku :P

JCube

:P uz ta vidim ako sa pri tvojej lenivosti nacahujes a ides mi ju dat... :D :D nedaj sa vysmiat... :P

JCube

teraz sa nas nejake dve babiky pytali ako sa tam dostat autom lebo ze tam robia nejaku akciu... :D uz len kvoli nim by som tam siel... :)

kOsTi

JCube

kOsTi

noo sak ja tam skocim vrhnut asi jedno ocko a uvidim... ked tam bude intimna atmosfera tak snad aj ostanem :D

JCube

:D saq ked nebude caje auto maju tak si spravite... :D a je aj dost velke pre troch... :D

stricky

a este vy skacte po mne a mrkvym.... :D sak toto spam a spam a spam.... :D

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

ste sa nejak rozpisali chlapci...  :emot-shakehead:

JCube

ja sa hlboko ospravedlnujem ale ked vazne na tom cviku nebolo 40 minut co robit... :)

mrkvy

podzubnem, nepodzubnem? heh, pichnem si.. :P To ste nevedeli si zapnut ICQ a tam si svoje pocity vylievat? :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

IM zasadne neprevadzam na cudzom stroji... :D rovnako ako sex mam len s priatelkou tak IM len na vlastnom pc... :D

Ing. nemtom

brix will be shat

Ing. nemtom

snad loguje pristupy tak potom sa to nejak dodatocne zisti:D:D
brix will be shat

JCube

heslo mam o dlzke 18 znakov zlozene z medzier velkych malych pismen cisel a specialnych znakov... :P kto skusi bruteforce tak tomu po prvom pokuse narvem metlu do riti a budem nou zametat dovtedy kym ju celu nezosucham... :P

kOsTi

oneee... ta akcia dnes bola dost onicom... som ani nic nevyhral :D

JCube

vies to blizsie opisat? :) akoze co sa tam robilo a tak...to co si robil s babikami v aute neopisuj...:D to si viem zivo predstavit... :D

kOsTi

noo zacalo tak takto nejak...

Dost zahadne a typek sa snazil nam natlacit do hlavy ze vsetko co je koolove tak je super... a ze treba mysliet tak aby bolo vsetko koolove a krasne... a ligotave a blikajuce a inovativne a neviem co...

aaa potom predstavili nejake projekty Microsoftu sucasne a buduce... a nakonci velky reklamny spot Microsoftu.

Pusta

kOsTi

Pusta

vsak on to tak napisal ja za to nemozem  bn

JCube

Quote from: Pusta on  06.12.2007, 03:04:40
Quote from: JCube on  06.12.2007, 00:05:52
heslo mam o dlzke 18 znakov...

hmmm dlzka 18 ??  :naughty1:
:emot-shakehead: ah: bk rada by si sa presvedcit? :D namiesto narazania mozes aj prirazat... :D :D  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: