• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

kOsTi

ta ked som na to zas a znova predsa len ostal sam...
:trestac:

t0Mi

Do macky, teraz si idem robit veceru... Ach jaj...

Ing. nemtom

mal by osm spat ale som zjebany na picu ta som tu a osm vam to psiriel oznamit :D D: WHAHAHAAAAAAAA
brix will be shat

kOsTi

cheMicka

ja by som mala spat...aleee....som dosla domov terza... som bola troska oslavovat :D a otvorim dvereeee aaa.. pc svieti..dakoto zabudol vypnut.. :D

stricky

mal by som spat, ale madre spravila na ranajky pizzu a zaroven sa ozvali mocne prirodne pochody...

Ing. nemtom

brix will be shat

pUf

ja som vam tiez chcel vcera oznamit, ze som prisiel domov, ale zial nedalo sa, ta obrazovka sa velmi krutila :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

ja by som mala spat, ale vstala som lebo som si isla umyt vlasy a  ze sa daco poucim, lebo mam skusku. a vecer som nevedela o ktorej mam skusku, lebo neslo IS . tak som sa pytala spoluziacky a vravela ze si nieje presne ista ale tak okolo 9:10 ,.. no a tak aj podla toho som vstala pred 7,00.. zrazu mi o siedmej zvoni telefon a tam ina spoluziacka sa ma pyta kedy pridem.. a ja ze neviem este jak stihnem bus.. a som sa opytala ze kedy presne tam mame byt.. a ona mi povie ze o 7:30 no  :ohmigod:  :o som myslela ze  dostatnem infarkt :D ja este mokre vlasy, nedavno zobudena a za pol hodinu mam byt na skuske? to ani autobusom by som nestihala dojst keby som prave vyrazila :D tak rychlo utekam na net na to IS kuknut pre istotu.. a tam svieti cas 9.00  :ohmigod: fuu ale mi odlahlo.. :D

cheMicka

som zapla pc kvoli tomu IS aj ze sa budem ucit alebo aspon ze pozriem do toho kedze sa tak nestalo doposial :D ale neda sa :D tu sedim za pc a pozeram hluposti a zrazu dobrezenepisem do kazdej temy :D a este ked som zistila ze mam plny pocet zo zadania a jeden bod mi chyba z pisomky, tak to ma odradilo uz uplne od ucenia :D :D

cheMicka

najvacsia sranda bude, ked pridem tam na skusku a ma z nej vyhodi :D kedze vraaaj pan prof. spominal nieco take ze by bol rad aby na skusku prisli ti co pravidelne chodia na prednasky, a ti co nechodia na prednasky, tak nech ani nechodia na ten predtermin.. ehm :D tak neviem teraz ze co sa bude diat :D aj ked je pravdou ze v is je len tento jeden dnesny termin na skusku..takze asi tam mam ist, lebo na zaciatku semestra ked som bola na prednaske spominal, ze on spravi rpedtermin pre celu nasu skupinu a ze mame prist cela skupina naraz a taak... hm

urcite vas moje zalezitosti zaujimaju :D

nighthunter

napis este daco luckaaaaaaaaaaaa

dame ti rubriku osobitnu
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

3 posty za sebou?, pche (inac 100 000 ruskych vojakov po cinsky pozn.aut.) tiez som prisiel pozriet moje terminy na skusky a rozmyslam nad zrusenim predterminu kedze dalsi je v prvy januarovy tyzden kde nic ine nie je... dilema

nighthunter

ApokalypS

aj ja by som mal spat, ale tak som chcel trosku dokumentaciu spisat, do ktorej sa mi samozrejme nechce..
mam LucKin syndrom.. xD
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

Quote from: Veduca on  15.12.2008, 15:35:54
a mna sa neopytas ci uz nieco mam?  :pusta:
dve ciarky na testri tehotenstva?

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

omg....

si to predstavujem, Evica pride na prednasku, na rukach Evica Jr.

Potom dojde tato Veduci :D, laskyplne sa pozrie na svojho potomka ....

a v strede prednasky to zacne revat a pride Dudas a zacne dieta utesovat  :DDD

Pusta

ja som dnes na Mr. & Mrs. Veducich mala extremne stastie az 2x som ich stretla  :puf:
a a a co sa tyka Lucky drzim palce teda mozno uz neskoro ale predsa.... a a a chapem to je stres pred skuskou ktory bolo treba vyventilovat tymi 3ma postmi  :h_smiley:

kOsTi

more ja nemam este ani jeden zapocet :D

pUf

ja uz mam skusku a 3 zapocty, na 4. dost bodov len treba zadanie :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

Quote from: nighthunter on  15.12.2008, 14:53:33
fyziku uz mas ?

jj zapich - tam rozmyslam nad preterminom

2pufko: ale ty si kocka... to vedia vsetci

ApokalypS

Quote from: kOsTi on  15.12.2008, 17:19:12
more ja nemam este ani jeden zapocet :D
nejsi sam.. ci jak to verona spieva.. :D

cheMicka

dakujem vsetkym, ktori mi drzali palceee :D :D aaaj sa vyplatilo no  :bananadance: mam A94  :bananadance: je mi luto spoluziakov co sa ucili cely vikend a spravili horsie ako ja kedze ja som ten predmet videla naposledy asi v polke semestra kedy som tam naposledy bola :D  aaa tesim sa :D aj zapocet z nauky o materiali dopadol doooost dobre :D lebo mame dobrych doktorandov, ktori mi sice na zaciatku robili nervy :D a tak tolko som chcela. sa vam pochvalit a podelit s mojimi zazitkami a tak . dakujem za pozornost :D

Pusta