• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

cheMicka

jaj to je pravda.. ale ja by som asi nevedela spat s myslienkou ze vedla postele mam nieco na jedenie pre pripad az budem hladna..  :emot-LMAO:

nighthunter

Quote from: Evica on  14.09.2008, 18:23:18
tu malu vec, co mas nachystanu pre kazdy pripad
co si pod tym mam predstavit ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Evica

radix

Ing. nemtom

Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 18:13:07
treba sa najest pred spanim :D

niekedy zozerem pizzu pred spanim, to pomoze :D
brix will be shat

Pusta

Mala by som este spat kedze som sa do rana zabavala na svadbe ale nespim  :emot-rolleyes:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Pusta

cheMicka

Quote from: Bc. nemtom on  14.09.2008, 19:34:17
Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 18:13:07
treba sa najest pred spanim :D

niekedy zozerem pizzu pred spanim, to pomoze :D

a mne sa dakedy zda ze ked sa pred spanim najem tak som potom rano viacej hladna  :lol9:

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

a to potom rano nikoho netlaci von z postele???

Ing. nemtom

brix will be shat

cheMicka

mala by som spat ale aj tak som tu lebo idem pozerat tolko chvaleny film WALL E  :)

Pusta

ja som ho dnes 2krat pozerala  bq
p.s. prijemne pozeranie

matt

Quote from: cheMicka on  16.09.2008, 05:44:02
mala by som spat ale aj tak som tu lebo idem pozerat tolko chvaleny film WALL E  :)
chvaleny film Wall-E? hmm.. no ja ti neviem, vydrzal som to pozerat tak 40 minut, potom som to vypol, kedze za cely ten cas boli povedane mozno 3 vety, a aj to iba ak poskladas dokopy slova wall-e a eva :P... nie ze by mi v tom nieco chybalo, ale nieco mi tam chybalo... :D
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Pusta

:pusta: netvrdim ze je to film pre vsetkych ... ale pre tych ktori maju radi rozpravky a romanticke dojaky to je dobre....a tam ide hlavne o to ze medzi sebou dokazu komunikovat aj bez slov  ak: to je tak dojemne

matt

ako ja proti rozpravkam, a v podstate ani wall-e-mu nic nemam, len mam radsej nieco humornejsie :)
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

cheMicka

Quote from: Pusta on  16.09.2008, 05:47:40
ja som ho dnes 2krat pozerala  bq
p.s. prijemne pozeranie

dik

Quote from: Pusta on  16.09.2008, 05:53:37
:pusta: netvrdim ze je to film pre vsetkych ... ale pre tych ktori maju radi rozpravky a romanticke dojaky to je dobre....a tam ide hlavne o to ze medzi sebou dokazu komunikovat aj bez slov  ak: to je tak dojemne

ja rozpravky   :zuzka: :D ale zase romanticke dojaky eh :D no tak dopozeram a poviem :D

Ing. nemtom

WWWWWTFFFFFFF tam sa nekeca? :D :D :D a ja som sa uz tesil ze to je nieco fasa ked to tolko vychvaluejete
brix will be shat

matt

Quote from: Bc. nemtom on  16.09.2008, 06:18:36
WWWWWTFFFFFFF tam sa nekeca? :D :D :D a ja som sa uz tesil ze to je nieco fasa ked to tolko vychvaluejete
no pokial chces, tak ti to donesiem zajtra rano cestou do jaskyne a posudis sam :D

matt

hupsa, to je tolko hodin? tak potom uz vlastne, dnes rano :)

cheMicka

Quote from: matt on  16.09.2008, 05:50:58
Quote from: cheMicka on  16.09.2008, 05:44:02
chvaleny film Wall-E? hmm.. no ja ti neviem, vydrzal som to pozerat tak 40 minut, potom som to vypol, kedze za cely ten cas boli povedane mozno 3 vety, a aj to iba ak poskladas dokopy slova wall-e a eva :P... nie ze by mi v tom nieco chybalo, ale nieco mi tam chybalo... :D
po 40 minutach to zacalo byt napinave trocha :D

matt

hmm... tak si to zajtra skusim pozriet este raz a snad vydrzim do konca ;)