• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

kOsTi

Mal by som byt tu ale uz dooost dlho som tu neni :P
:trestac:

stricky

mal by som spat, bo zajtra caka job, ale este forum musim prejst a CODII zahrat, ta ze idem na to

Pusta

a Pusta je uz tiez s5  bq ....keby to niekoho nahodou zaujimalo  :emot-rolleyes:

DeeL

hej vitaj Pusta, uz si tu vazne dlhsie nebola...

ale aj ja zanedbavam, bo robim nejake zadania do skoly a skoda ze som vcera uz tu nenapisal, lebo som programoval az som sa pozabudol a bolo 5 hodin rano :D to uz bola riadna sila

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

a co poviete na toto??? :D

... dnes bude vsetko na portali vratane vyselektovanych ucebnych textov, poslem potom email vsetkym, termin na odovzdanie testov je posunuty o tyzden, skusky su kazdy stvrtok, okrem prveho tyzdna kedy je to v stredu, IS mi funguje a terminy som vypisal este pocas semestra, studentom IS nefunguje??? zatial sa totiz nikto neprihlasil na skusku, ale limit je 60, t.j. nie je problem s obmedzenim,
zdravi, Peter Kosc

... cisty smiech...

mrkvy

LOL, to si mal dat do vtipy/flipy a nie sem.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mrkvy

mal by som uz buvat, ale tahal som pimp my ride s trabantom, tha som musel kuk.. :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

JCube

aj ja by som mal spat ale nemam naladu sa zlozit do postele...a sam uz vobec... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

(\__/)
(O.o )

DeeL

ja som zasa robil doteraz zadanie... este asi daco skusim a idem spat... bru noc vsetkym ;)

EDIT: takmer 4:00 ... tak som sa este zdrzal... dokelu bu

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

SirMephisto

uz aj na mna dolahol spanok :D budem zaspavat pri peknom zvuku ventilatora mojho pc ... gn

mrkvy

idem si lahnut na hodinku, a potom pokracujem, bo rano o 7mej mam skusku.. :( Papuch zatim.. :P

EDIT: som s5.. :( Som to trosku natiahol...  bu
(\__/)
(O.o )

Pusta

drzim palceky dnes ..potom daj vediet ako dopadlo  :thumbsup:

stricky

ja som celu noc snival s mrkvym- niekto mu  pilil nohy flexkov... dost brutus to bolo...

mrkvy

Quote from: stricky on  07.01.2008, 15:50:26
ja som celu noc snival s mrkvym- niekto mu  pilil nohy flexkov... dost brutus to bolo...

OMFG!!! :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: Tha to co??

Quote from: Pusta on  07.01.2008, 15:44:45
drzim palceky dnes ..potom daj vediet ako dopadlo  :thumbsup:

dopadlo na <>, ale tha ma az tak netrapi, bo este mam dva opravaky a o 5-tej mi pridu konecne scripta.. ;) Snad sa podari buduci pondelok... :)
(\__/)
(O.o )

Pusta

JCube

kua mrkvy ukaz tym slotovcom ze si chlap! :D

mrkvy

:D tha co asi? Informatiku.. :P Aaa Ty mas asi odomna scripta.. :D ;)
(\__/)
(O.o )

mrkvy

matiku mam uznanu.. :) aaa na analyzu nas mal blasko a na algebru stankovianska... ;)
(\__/)
(O.o )

DeeL

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

aaaaaaaaaaaaaa ja sem jednoducho musim dnes prispiet....aj ked uz nieje vela hodin v noci, ale mala som 100 chuti sem napisat...... totiz moja suseda sa rozhodla ze sa o 2:00 zacne hadat so svojim manzelom asi thak do 3:00 ked som ledva zaspala o 3:30 thak som rovno uz mohla vstavat o 7:00  :03: :03:  :03: .... som nevyspata a za 2 dni mam skusku ! ..(v najblizsich dnoch bude Pusta asi zla  am )

stricky

ja mam skusku zajtra a nejako nemozem spavat.... hmm... po tom co som vcera videl testy, to az taka sranda nebude

JCube

ja som spinkal pekne desat hodin...malooooooooo!!!!

mrkvy

ja som buval sladkych 9 a celkom v poho.. :) Idem si slahnut kavu, potom si dam mate a ked ma nedrbne, tha sa asi budem ucit na skusku zajtrajsiu.. :P ;)
(\__/)
(O.o )