• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

citam hore ze v BA... ale nic konkretnejsieho som na tejto strane nenasiel...

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

Mno som este tu, lebo som uz spinkal sladko, ale fesandu bolia zubky, tak som hladal zubnu pohotovost v BA, a spojenie k nej... ;) A uz idem zase spat do vyhriatych perin... :) Bruuuuuu
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

detiii aj vam to tu ukazuje blby cas alebo iba mne?  :trestac:

edit: tento prispevok bol udajne pridany o Reply #332 on: November 24, 2007, 19:03:35 PM » ale ja mam na hodinkach 12:04 ...thak mi to dakto vysvetlite prosim  bn

stricky

mrkvy

Ked uz tak na prd, lebo prdis, a nie prtis.. :D Aaa ano aj nam to ukazuje iny cas.. Podla mojho skromneho nazoru bude server v inom casovom pasme... :) Inak prave mam na hodinkach 23:55. ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

2:00 AM

Prave som dopozeral: Futurama: Bender's Big Score
:trestac:

mrkvy

Tak som tu, lebo som sa kakal s winampom, lebo som si ho v zapale zurivosti odinstalil vcera.. :D A teraz mi to nechce posielat data na last.fm.. Mam nerf z toho, idem radsej spat... ;) (yop, je prave 02:03:37 SEČ)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

kOsTi

mrkvy

heh, kym som odpisal, tak si to nasiel... :P Inak som to supol do linku hore v poste... ;)
Quote from: mrkvy on  25.11.2007, 09:02:30
............. data na last.fm.. Mam nerf ..........
(\__/)
(O.o )

kOsTi

jaj... no to som si uz vobec nevsimol... uz je dost pokrocila hodina a oci velmi nes(u)l(o/u)zia :D

mrkvy

:D mne zase rozum, kym som to rozlustil.. :P
(\__/)
(O.o )

kOsTi

no tak sme sa pekne potrapili a mozme ist hajat :D

ale rychlo po este pwnem JCuba :)

mrkvy

heh, mnoo, ako by som to.. :) Uz asi v troch inych topicoch sme to rozoberali... ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

tak ale eminka si to aspon vsimla... :-)

kOsTi

no ona si nevsima nas ale cas si vsimla... mile :)

stricky

len teraz nie ze budes mat sklesnutu naladu cely den

kOsTi

stricky

kOsTi

stricky

kOsTi

ahh... no nic... idem nakopat par prdeli v CS... na odreagovanie