• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

:trestac:

mrkvy

no teraz uz len procakmi zehlim.. :D sa vratime do doby, ked sme nahrievali zehlicky na peci a potom zehlili.. :D Teraz budeme nahrievat procaky v doske a potom zehlit.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

kOsTi

no myslim ze bude postacovat hocijaky :) alebo este lepsie nejake GPU :)

mrkvy

Mno mal by som buvat, lebo na mna nieco lezie a stricky, ani moja holka to nie je.. ;) Ale tak ja si tu vysedavam, vyklikavam a thaq bezcielne nic nerobim, aj ked by som mohol sladucko spinkat.. Som ja ale strasny.. ;) Tak bru noc a zajtra pekny dnik...
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

nove auto uz mas doma? alebo je s tebou v skole? to potom by si nemusel vysedavat len tak pri pc  :buttrock:

Pusta

stricky

sakze dojdes na tyzden domov mrkvy....

mrkvy

Tento tyzden som bol doma a auto je doma.. ;) Som sa ucil na nom jazdit, ale to sa neda, sak to ide jak dzignute... Aaa auto bolo kupovane v KE, nie v ZA.. toto zo ZA dajak nevyslo, ale to uz patri do ineho topicu... ;)

Quote from: Pusta on  19.11.2007, 15:49:49
mrkvyk mal sentimentalnu chvilku  :emot-LMAO:

mrkvik je chory, preto ma take chvilky.. Aaa este mu je smutno...  :'(
(\__/)
(O.o )

stricky

Pusta

1. ja som vymyslela nazov "mrk-vyk" thak ho laskavo pis s ypsilonom  :j_tongue:
2.a chuda chore...co ti je? chripka alebo daco viac?  :462:

JCube

mal by som spat ale prave som skoncil so zadanim z it a idem este dokumentaciu vypracovat...mrkvy ze sa uzdravis...bo inac za volant nesadaj... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

Quote from: stricky on  20.11.2007, 02:26:11
nemas tam nejaku cajocnu???

"nejaku" cajocku mam v BA, takze asi tak.. :(

Quote from: Pusta on  20.11.2007, 04:01:04
1. ja som vymyslela nazov "mrk-vyk" thak ho laskavo pis s ypsilonom  :j_tongue:
2.a chuda chore...co ti je? chripka alebo daco viac?  :462:

1. Povedzme, ze si "mrkvyk" prvy krat pouzila v pisanej forme na fore, lebo toto pomenovanie mojej osoby uz bolo pouzite pred nejakymi rokmi (na strednej), ale len v ustnej podobe.. Takze v podstate proti tomu nemam nijake vyhrady a moze byt pouzivane aj v takomto tvare a Ty mozes byt povazovana za autorku tohoto pomenovania mojej osoby.. ;) Moze byt? :)
2. Yop, asi to bude "len" chripka... Aj ked ma aj hrdlo skrabe a humusy vykasliavam... :dajakychorysmajlo:

Quote from: JCube on  20.11.2007, 05:25:46
mal by som spat ale prave som skoncil so zadanim z it a idem este dokumentaciu vypracovat...mrkvy ze sa uzdravis...bo inac za volant nesadaj... :D

Snad sa za tie dva tyzdne uzdravim, kym pojdem dom... ;)
(\__/)
(O.o )

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

nie vacsej srandy ako kychat za volantom pocas jazdy :D

kOsTi

Quote from: mrkvy on  20.11.2007, 05:27:39

"nejaku" cajocku mam v BA, takze asi tak.. :(

mame toho nejak vela spolocne :)

mrkvy

znam, aj Tvoja je ekonomka, co? ;) pamatam matne.. :) Este mi povedz ze Ta volaju mrkvy a umrem tu.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  20.11.2007, 14:46:02
znam, aj Tvoja je ekonomka, co? ;) pamatam matne.. :) Este mi povedz ze Ta volaju mrkvy a umrem tu.. :D :D :D

nechas mi auto??

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

Ani tak nie, preco? (Inak ja som nesmrtelny, to bolo len tak obrazne povedane.. :) )
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ee... neumieraj... je biologicka a volaju ma kosti :D

stricky

mrkvy

Quote from: kOsTi on  20.11.2007, 18:46:36

ee... neumieraj... je biologicka a volaju ma kosti :D

Aspon ze tak.. :D Aaa to s tym umieranim je len tak obrazne povedane, ja som nesmrtelny.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi