• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Mal(a) by som spat ale aj tak som tu...

Started by kOsTi, 18.04.2007, 06:31:41

« predchdzajce - alie »

nighthunter

jj happy birthday (dnes mozes SPAMovat do ekf a ani ti ti nepomazem :ropebanana: )
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

fanfo

ha on moze iba dnes, ale ja mam vysostne sticky pravo na posty v EkF od samotneho velkeho huntera

hunter na HRAD :puf:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

fanfo

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

mrkvy

nespim bo mam depku... Tak asi si kuknem zaklady Javy, abo budem prat, alebo splodim par basni, snad daco pomoze... :)

EDIT: j*bem cely svet... idem spat.. :trestac:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

:trestac:

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

mrkvy

ani nie.. som vstaval o 4:20, aby som mohol byt o 9-tej v BA a o 18:00 som uz musel ist spat... :( Neviem preco, ale brutalne neznasam to mesto...
(\__/)
(O.o )

hrmill

napodobne preto som siel studovat do KE (jeden z dovodov)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

mrkvy

Lebo ma cisto dievcensky intrak a dostat sa tam, neni sanca... Nie nedarmo ho nazyvaju aj klastor.. :) (horsky park) A ja mam pre zmenu chlapcensky intrak, a noc u nas na hostovskej stoji 300Sk, tak to tiez nie je ktovie co... :(
(\__/)
(O.o )

kOsTi

jaj to je dost npc... to este mozem byt rad jak to mam ja :) za noc nejak 120Sk

radix

kOsTi

no ten spravny hovori co sa sem jebe cez pol SR :D

radix

mrkvy

Quote from: kOsTi on  16.03.2008, 15:55:48
no ten spravny hovori co sa sem jebe cez pol SR :D

Ako ja sa tiez jebem z Roznavy do Ziliny do skoly... :) Ale aj tak sa mi najviac paci ten kontrast medzi ludmi.. :P
(\__/)
(O.o )

radix

kOsTi

mrkvy

hehe, ale ja som v RV raz za dva tyzdne cez weekend a v ZA som ten zbytok.. :) Preto sa mi to paci.. :P
(\__/)
(O.o )

radix

mrkvy

(\__/)
(O.o )

kOsTi

mrkvy

mno povedzme, ze roznava je pri juznych hraniciach a Zilina pri severnych... ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ved chapem len neviem co jemu konkretne vadi :)