• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Ma niekto / Jazdil niekto na Opeli Tigra?

Started by mrkvy, 27.10.2007, 08:06:52

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

Mno tak zatial mam iba tuto fotecku, to fotila moja caja v piatok vecer telefonom, takze preto ta kvalita.. ;) Neskor dodam aj viac... :) (ak budete dobri.. ;) )

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

nice color... :D ma to aj v zadu sedadla? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

hej, ma.. :) take akoze sedadla, ale ma.. ;) Sa tam zmestil kamarat, co ma okolo 190cm.. :D ale ppc to vyzeralo, jak sa tam tiskal... :D Aaa koli tej farbe bola o 28000 lacnejsia, bo ju nevedeli predat.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

JCube

lol saq zlte auto je najlepsie vidno na ceste... :D a este k tomu ked je take mrnave... :P

mrkvy

Vo vnutri je kombinacia zlto-cierna a super to vyzera.. Mne sa paci, super vyzera.. ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

presne take sa u nas vala v garazi...
:trestac:

stricky

mrkvy

Hehe, aj tak Ta za volant nepustim, maximalne, ked budem mat kluce vo vrecku, a ked budes dobry, tak Ta aj odfotim... ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  20.11.2007, 05:19:37
Hehe, aj tak Ta za volant nepustim, maximalne, ked budem mat kluce vo vrecku, a ked budes dobry, tak Ta aj odfotim... ;)

na zaciatok postaci....  bp bp bp

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

Hadam si si nemyslel, ze Ti dam kluce do ruky a ze na, jazdi.. :) Caji som par krat dal fiat-ku a sestra raz mohla pridat plyn a to je vsetko, co som poziciaval afto.. :) Yop este kamosovi som dovolil nastartovat, ale to som mal zatlacenu poistku, aby mu nenaskocila.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

Ak to chces tak nazvat.. :) Ale nie, nestoji mi tych par minut Tvojej radosti za ten stres, ked mi tuknes afto... (nic osobne v tom nie je... ;) )
(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

Tak lebo budes ist jak dzivy.. Aaa vobec, nemienim diskutovat, yop?
(\__/)
(O.o )

JCube

auto a frajerku poziciat mozes...motorku nikdy!! :D

mrkvy

:D hehe, to sa nehovori nahodou o britve? :)
(\__/)
(O.o )

stricky

sak auto je v poho a na Adku by som nesiahol...

mrkvy

(\__/)
(O.o )

ventYl

nuz, kedze ste to tu kvalitne zaspamovali, vlastne nic neobvykle, tipujem, ze kazdy zo spamovania mate uz aspon 2 doktoraty.

Opel NIE! Jak sa vyjadril jeden automechanik k prave Tigre (tiez som to zvazoval kupit), tak do roka odide senzor vahy vzduchu (oprava +-10k SkK), mozno sa bude porucat aj lambda sonda. Teraz za posledny pol rok sa rapidne zvysil pocet tychto popolnic na nasich cestach, predpokladam, ze v nemecku dozrel cas na ich vyradovanie, tak ich sem ludia vlecu z nemecka, stacaju km a predavaju za drahe peniaze.
ventYl studuje na dopravaka.

stricky

len tak mimo... auto uz je kupene... ale to nic, mozno nabuduce :D

mrkvy

Len ho nechaj.. :) Nech sa vyjadri, sak je to k teme.. :) O tej lambda sonde som uz cul, ale ze oprava by mala byt v poho, ak si to skoro vsimnes a nezozere Ti dovtedy hlavu.. ;) A okrem toho podla mna uz ziadne z tychto novsich aut uz nebude take DODO (dorob doma) ako skodofky, alebo zigulaky, co sa dalo pri troche sikovnosti opravit na kolene.. ;) A si myslim, ze je lepsie kupit nejaky opel u roku 96, ako dajake daewoo z roku 2000 (nehovorim, ze vsetky su take :) )..
(\__/)
(O.o )

mrkvy

Aby som nezabudol, tak tu mate to moje new afticko uz aj na nasich znackach (cerstvo umyte).. ;) Spamovat mozete do vecera, potom to tu locknem... :)

(\__/)
(O.o )

stricky