• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Ma niekto / Jazdil niekto na Opeli Tigra?

Started by mrkvy, 27.10.2007, 08:06:52

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

serem na autoradio, ked nemam repraky.. :(
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mrkvy

ne, nezmestime, ale predne sa da sklopit au do vodorovna.. ;) Aaa nechodim na nom do ZA, bo mama na nom chodi do prace.. :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mrkvy

Quote from: nighthunter on  11.01.2008, 22:44:16
takze ti je vlastne nanic

Ako si to myslel, ze na nic? Mama tankuje, ja jazdim.. :P Aaa to s tym sedadlom treba vyskusat, ked sa chce atak je to v poho.. ;) Aaa ano stricky je z RV.. :(
(\__/)
(O.o )

kOsTi

:trestac:

mrkvy

chudaci... :( Sme dvaja.. :D Teda aspon myslim.. ;) Kto je tu este z RV? :P [ot]kokos 4 rozny smajlici v jednom riadku.. :ohmigod:[/ot]
(\__/)
(O.o )

Ing. nemtom

brix will be shat

mrkvy

hej hej.. :) Oka ako som slubil.. paaaa a pekny den... ;)

. . : : LOCK : : . .
br
(\__/)
(O.o )