• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ma niekto doma sodastream?

Started by Johny Bravo, 27.10.2012, 23:23:05

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

hi!

oplati sa? by som to potreboval na pripravu sody.. sirupy by som zbytocne nekupoval (coca cola rules).. alebo kupit dakde tu staru sifonku a hotovo?
http://www.sodastream.sk/

M4D4

Ja to používam už roky a neviem si to vynachváliť. Nemusím trepať domov minerálky z obchodu a minerálku si viem spraviť akú chcem (jemné perlivú, silne perlivú). Bývam sám, denne vypijem tak 2-3 Soda stream fľaše a CO2 bomba mi vydrží viac ako mesiac. Výmena novej bomby je asi za cca 5 eur (ale musíš odovzdať aj starú bombu samozrejme). Je to skvelá vec.

paloSK

Quote from: Johny Bravo on  28.10.2012, 19:24:21
a sirupy si skusal?
Ja mam tiez SD, sirupy som skusal cola a fanta (myslim), ale dost low boli, a na klasicku coca colu a fantu sa nechytali.  bk
:D

M4D4

Ja mám Soda Stream JET, ten najlacnejší, sirupy sú fajn, mne napríklad chutia (urobíš si ako sám chceš, sladkú alebo jemne sladkú), skúšal som colu, colu light, pomaranč, energeťák, tonic, jahodu, citrón, bazu a na ďalšie si nespomeniem, mne to chutí aj so sirupmi. Ale radšej obľubujem čistú. Ono používa to aj celá moja rodina, rodičia, sestra s rodinou a všetci si to chvália, určite to nie je len ďalší spotrebič na linke., ktorý použiješ raz za uhorský rok. Ako je jasné, že to nie je to isté, čo originálna fanta alebo coca-cola, ale chuť to má podobnú.

paloSK

Ja mam tiez tu najlacnejsiu.

fakovnik

Aký má zmysel ten predražený sirup vlastne. Som myslel že dajaký špeciálny musí byť, ale čítam že až potom do sódy sa pridáva..

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

paloSK

Quote from: fakovnik on  30.10.2012, 03:27:26
Aký má zmysel ten predražený sirup vlastne. Som myslel že dajaký špeciálny musí byť, ale čítam že až potom do sódy sa pridáva..
Na to ako chuti, je predrazeny (umela, vtierava chut).

Inak chcem upozornit ze produkt zo sodastream nebude chutit ako minaralka, lebo vela zalezi na tom, aku kto ma k dispozicii vodu.

PALLY27

Quote from: paloSK on  30.10.2012, 03:32:53
Inak chcem upozornit ze produkt zo sodastream nebude chutit ako minaralka, lebo vela zalezi na tom, aku kto ma k dispozicii vodu.

.. z intrakovskej vody by mal chutnú chlorovanú príchuť :D

fakovnik

Quote from: paloSK on  30.10.2012, 03:32:53

Nikdy to nebude chutiť ako minerálka lebo je to sodovka :D

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Havran

Quote from: M4D4 on  28.10.2012, 00:41:37
Ja to používam už roky a neviem si to vynachváliť. Nemusím trepať domov minerálky z obchodu a minerálku si viem spraviť akú chcem (jemné perlivú, silne perlivú). Bývam sám, denne vypijem tak 2-3 Soda stream fľaše a CO2 bomba mi vydrží viac ako mesiac. Výmena novej bomby je asi za cca 5 eur (ale musíš odovzdať aj starú bombu samozrejme). Je to skvelá vec.

pointa kupi mineralnej vody je jej mineralizacia, ktora musi byt aspon 1000mg/l, inac to nie je mineralna voda, ale iba voda pramenita ako napriklad Rajec

@Johny: ja osobne to povazujem za bullshit, ale to je len moj nazor lebo mam vseobecne radsej veci bez bubliniek
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.