• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ktory mobil by ste zobrali?

Started by Johny Bravo, 28.03.2009, 04:15:34

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

podla toho na co xces mobil a aky xces mobil...tiez ide aj o konstrukciu

Dragoon17

Ja by som si na tvojom mieste kupil nejaky mobil s Windowsom ...HTC su celkom dobre mobily...ale  aj dost drahe.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

Havran

N85, ta E66 sice ma viacej ramky ale ta N85 ma novsi OS
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Dragoon17

Quote from: Havran on  29.03.2009, 06:31:36
N85, ta E66 sice ma viacej ramky ale ta N85 ma novsi OS
nerozumiem sa do toho ale neda sa OS prepalit?? bo image ma ta E66 podla mna lepsi...a na novsie OS som pocul ze nefunguju vsetky programy zo starsich verzii, cize treba porozmyslat ci novsi alebo starsi OS

Johny Bravo

nikdy v zivote som nemal symbian takze neviem ako to funguje s tym.. ake problemy mozu tam byt este? existuju freeware programy?
n85 ma lepsie parametre ale e66 vyzera lepsie... alebo mozno v aprili bude lepsia akcia

Dragoon17

Quote from: Johny Bravo on  29.03.2009, 18:56:56
nikdy v zivote som nemal symbian takze neviem ako to funguje s tym.. ake problemy mozu tam byt este? existuju freeware programy?
n85 ma lepsie parametre ale e66 vyzera lepsie... alebo mozno v aprili bude lepsia akcia
musis sa rozhodovat aj podla toho naco potrebujes ten telefon...ja som si pred nedavnom tiez chcel kupit novy mobil N95 , ale som sa nato nakoniec vykaslal, lebo bol dost drahy a prisiel som nato ze mi ho az tak surne nebude treba... a nechal som si svoj stary SE k700i + kupil som si Playstation Portable, oproti mobilom ma vela vyhod...lepsia obrazovka, prehravanie videi na velkom displeji,mp3, programy ako su Acrobat reader(nejaky program na pdf.),nejaky klient na icq proste veci od vymyslu sveta, ma to wifi a  este furu zaujimavych veci ktore asi v zivote nevyuzijem(homebrew aplikacie myslim), potom aj hry su celkom ok...da sa zabit  vela casu na prednaskach na tom a cena je okolo 5000 sk.

Johny Bravo

potrebujem hlavne na telefonovanie, takze nechcem velke hovado -> touch-display. sice aj n85 a e66 je vacsie ako moje 6300 :)
len nokiu.. aby vedel otvarat subory typu doc, pdf, xls, txt. potom internet (sem-tam ked nieco potrebujem) - takze wi-fi by mal mat
a este aj gps..

aj e51 vyzera dobre len ma maly display..
http://www.gsmarena.com/nokia_e51-2106.php

edit: nema nikto znameho v orange ze aku akciu budu mat na april?

puq

Quote from: Johny Bravo on  30.03.2009, 03:45:59
potrebujem hlavne na telefonovanie, takze nechcem velke hovado -> touch-display. sice aj n85 a e66 je vacsie ako moje 6300 :)
len nokiu.. aby vedel otvarat subory typu doc, pdf, xls, txt. potom internet (sem-tam ked nieco potrebujem) - takze wi-fi by mal mat
a este aj gps..

zhrniem ti to:

rozmery a hmotnost skoro rovnake obidva
display ma o trosku vacsi N85 ale aj E66 ma dostatocne velky
E66 nema 3,5mm jack ani stereoreproduktory oproti N85(ich ma)
N85 ma kvalitnejsi fotak 5mpix, s krytkou a video nataca 640x480
E66 ma 3,2mpix fotak bez krytky a video nataca 320x240
N85 ma 9,3 symbian E66 9,2 symbian
oba maju aplikacie na pdfka,doc,xsl
pri E66 mas v krabici aj putko a velmi dobre puzdro kozene alebo kozenkove uz nepamatam, ale je to dost vyhoda ;)
oba maju GPSka
E66 ma kovovu konstrukciu N85 je plast

cize ked to zhrniem ak ti nejde o fotak a natacanie videa tak ber E66 je elegantnejsia s kovovou konstrukciu

Dragoon17

podla mna v dnesnej dobe je na mobile fotak dost dolezity, ja by som bral skor tu N85, a aj N95 je celkom dobry mobil a teraz jeho cena rapidne klesa, na tvojom mieste by som uvazoval aj o tom  br

puq

no je dolezity ale pokial mas doma nejaky dobry normalny fotak tak ti je jedno ci na momentky z mobilu mas 3,2 alebo 5 mpix :)

kOsTi

co ja viem, na ziadnom mobile nie je fotak ktory si to meno ze "fotak" aj zasluzi cize tym padom je to viacmenej jedno... normalny (aj ked mozno len lacny kompakt) fotak to nenahradi

puq

no nebol by som si isty :D na mojej N82 mam lepsi fotak jak mame doma :D ale ten uz ma nejakych 6 rokov :D :D

kOsTi

no nejde len o rozlisenie fotky (teda viac Mpix) :) ale ked je taky stary fotak tak mozno no :)

Dragoon17

ja myslim fotak akoze napr. idem na vikend na chatu tak nezoberem si fotak a somariny aby som ich potratil, ale mam mobil s fajnym fotakom tak si nafotim nejake somarinky...hodim na net atd...na to uplne staci mobilny fotak nepotrebujes tam nejake extra nadupane fotky a myslim ze 5 mpx  mobilny sa vyrovna normalnemu 2 mpx a navyse nokie disponuju kvalitnou svajciarskou optikou Carl Zeiss...sony ericssony su sunky, ale nokie fakt fajne fotia.

Johny Bravo

Quote from: puq on  30.03.2009, 04:21:35
Quote from: Johny Bravo on  30.03.2009, 03:45:59
a este aj gps..

zhrniem ti to:

rozmery a hmotnost skoro rovnake obidva
display ma o trosku vacsi N85 ale aj E66 ma dostatocne velky
E66 nema 3,5mm jack ani stereoreproduktory oproti N85(ich ma)
N85 ma kvalitnejsi fotak 5mpix, s krytkou a video nataca 640x480
E66 ma 3,2mpix fotak bez krytky a video nataca 320x240
N85 ma 9,3 symbian E66 9,2 symbian
oba maju aplikacie na pdfka,doc,xsl
pri E66 mas v krabici aj putko a velmi dobre puzdro kozene alebo kozenkove uz nepamatam, ale je to dost vyhoda ;)
oba maju GPSka
E66 ma kovovu konstrukciu N85 je plast

cize ked to zhrniem ak ti nejde o fotak a natacanie videa tak ber E66 je elegantnejsia s kovovou konstrukciu
no fotak ma velmi nezaujima.. sem tam robim fotky a aj to v takom stave ze tam nie megapixle robia problem :D

puq

tak ber E66 aspon ja by som v tvojej sitacii bral ;)

Havran

no a zase 30 EUR rozdiel je tam este, ale to ta azi netrapi az dajak pravdepodobne
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

puq

urcite ho trapi kedze je financna kriza :D

Johny Bravo

kua by som zobral e66 ale neviem ci nebude v akcii buduci mesiac.. lebo teraz by stal pausal o 99eur menej..
nema nikto znameho v orange? :)

stricky