• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ktory internat ?

Started by xxxx, 20.02.2010, 21:56:57

« predchdzajce - alie »

xxxx

Ktory internat TUKE je taky najslusnejsi, najnormalnejsi ? ... predpokladam, ze vsade budu chodbovice a podobne akcie, ale chcel by som vediet na ktorom je najlepsie, ktory je najlepsie vybaveny a kde je najmensi bordel.

citro

radix

Quote from: xxxx on  20.02.2010, 21:56:57
Ktory internat TUKE je taky najslusnejsi, najnormalnejsi ? ... predpokladam, ze vsade budu chodbovice a podobne akcie, ale chcel by som vediet na ktorom je najlepsie, ktory je najlepsie vybaveny a kde je najmensi bordel.
hahahahaha :D
ty si co myslis?? podla mna si uplne splaseny,naivny a tvoj obraz o intrakoch je totalne skresleny :D

kOsTi

Quote from: radix on  20.02.2010, 22:03:11
Quote from: xxxx on  20.02.2010, 21:56:57
hahahahaha :D
ty si co myslis?? podla mna si uplne splaseny,naivny a tvoj obraz o intrakoch je totalne skresleny :D

tak tak... sak jake chodbovice? jaky hluk? jaky bordel? co si myslis ze co to tu je... uplne pohodicka vsade
:trestac:

xxxx

tak mi priblizte ako je na intraku .. ale vazne teraz

normalne sa snazim zistit ako je na intraku, tak bez srandy  :D

xxxx

na ktorej jedlikovej si ? .. som pozeral, ze su 5, 9, 13

da sa tam aj ucit ked obcas bude treba nieco ? ... nezvykne tam byt hluk ?

dEVIANT

Quote from: xxxx on  20.02.2010, 23:50:27
na ktorej jedlikovej si ? .. som pozeral, ze su 5, 9, 13

da sa tam aj ucit ked obcas bude treba nieco ? ... nezvykne tam byt hluk ?

Neuraz sa ale teba strašne hovadiny zajímajú a riešiš ich (jak povedal radix, že si splašený a máš o intrákoch mylnú predstavu) :P :D ...To či sa dá učiť bude závisieť hlavne od spolubývajúcich. A čo sa týka hluku...tak si zvykneš. Ak bývaš v bytovke tak si nebudeš musieť zvykať.

A keď budeš informatik tak budeš určite na Jedlíkovej 9...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

kOsTi

jj sak toto... ze naco riesit take veci ked aj tak si intrak vyberat nebudes moct :)

LNC

a mozno ho ani nedostanes :D
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

libra

Alebo Vas bude na izbe cela studijna skupina  :P - ked pocitam aj pristelkarov...

xxxx

dostat ho dostanem, tak preto sa informujem ...

dEVIANT

Quote from: genie on  21.02.2010, 01:11:18
este taky detail... tento rok islo dost vela prvakov feikarov na j5.
intrák jak intrák...tam hútnik u nás evka :D

xxxx

takze ked si podam ziadost o intrak, tak tam sa neuvadza ktory chcem, ale oni pridelia podla volnych miest ?

.. a je nejaky zasadny rozdiel medzi tymi jedlikovymi 9,5 a 13 ?

kOsTi

radix

Quote from: xxxx on  21.02.2010, 02:11:28
na j5 je viac zenskych ako na 9 ale na HI ich zacina dost chodit takze sa zvysi ich pocet hadam aj na 9ke :D

xxxx

Quote from: kOsTi on  21.02.2010, 02:21:04
... tam sa neuvadza ktory chcem.... ?

:puf:

no neviem co je na tom take smiesne, ked sa clovek snazi ziskat nejake informacie, tebe je to smiesne lebo ty o tom nieco vies ale ja co s tym nemam ziadne skusenosti si to mam vycucat z malicka ?!

inde je to bezne, ked ma skola viac internatov ze student si vybera na ktory by chcel ist

piton

vitaj na tuke... tu mozes byt rad ked ti nejaky daju. Ked ides na fei, dostanes J9, mozno J5, alebo ziadny...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

kOsTi

Quote from: xxxx on  21.02.2010, 03:10:41

no neviem co je na tom take smiesne, ked sa clovek snazi ziskat nejake informacie, tebe je to smiesne lebo ty o tom nieco vies ale ja co s tym nemam ziadne skusenosti si to mam vycucat z malicka ?!

inde je to bezne, ked ma skola viac internatov ze student si vybera na ktory by chcel ist

no co ja viem... videl som uz pridelovanie internatov na viac skolach a nikde sa velmi nedalo vyberat kde presne chces byt :) ale tak sorry no ;)

stricky

jj na 13 nie je hutnik ani evka

dEVIANT

takze ked si podam ziadost o intrak, tak tam sa neuvadza ktory chcem, ale oni pridelia podla volnych miest ?

:ohmigod: ...nerieš...na j13 nepôjdeš určite...tam pokiaľ viem sú doktoranti a manželšké páry...a medzi j9 a j5 nie sú rozdiely...akurát vystupuješ o jednu zastávku bližšie...
Quote from: xxxx on  21.02.2010, 03:10:41
Quote from: kOsTi on  21.02.2010, 02:21:04
... tam sa neuvadza ktory chcem.... ?

:puf:

Smiešny je asi tvoj prístup. Pochybujem, že tu niekto riešil na aký intrák ho dajú, či sa tam bude dať učiť atď. Buď rád, že máš posteľ.

padre

ked chces pochopit ako je na intraku tak tam musis byvat...to musis mat odzite

dEVIANT

Quote from: padre on  21.02.2010, 04:59:31
ked chces pochopit ako je na intraku tak tam musis byvat...to musis mat odzite

Tak tak...musíš odžiť to ghetto. Na každom rohu díler, vo Včku dražba žien, lovatý berú. Po 22:00 ani nechoď na chodbu lebo už chlapci so zbraňami freestylujú a čakajú koho okradnú...proste to už keď vidíš pani vrátničku ta vieš, že ideš do jamy levovej.

Šak kukaj čo jeden típek robil na našej chodbe !!! Myslíš, že to je v poriadku toto??
Video033

Už ti je jasné, že intráky sú len pre silné povahy?

radix

noo a ta voda celkom ujde.. si zvyknes :D

kOsTi