• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

kto sa vyzná vo webkamerách??

Started by mishelka, 25.01.2008, 20:31:42

« predchdzajce - alie »

mishelka

Mám taký problém. Kúpila som webkameru. Ale je to darček, takže ju nechcem rozbaľovať z krabice. Na krabici je napísané veľké H***O a keby tam aj niečo bolo, možno by mi to ani nepomohlo.
Takže prosím niekoho, kto sa vyzná vo webkamerách, nech mi sem napíše, či je táto kamera nejako obstojná, prípadne aj v akých parametroch sa posudzuje kvalita kamier, aké parametre má táto kamera a tiež nejaké tipy na iné kamery podobnej ceny (do tých 700Sk), ktoré sú lepšie ako moja. bv Viem totiž len o rozlíšení, nejako som to neštudovala ah: :emot-prettywink:
Keď bude veľmi shitna :trestac: tak si ju nechám a kúpim dotyčnému namiesto nej inú :emot-LMAO:
Kamera je:

Microsoft LifeCam VX-1000

Prosím píšte len k veci príspevky. Ďakujem :emot-dance: :hug:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

az taka shitna nie je

mal som doma 2 kusy

obidve isli bratrancom

napis mi na ICQ
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

altlavista

tak podla mna je dost shitna... neuraz sa, ale najslabsia
male rozlisenie... no ktovie... podla mna ani ten snimac nebude tutti-frutti

Ing. nemtom

najslabsia z tychto co si vybral:P
brix will be shat

altlavista

ta uz len rozlisenie 640x480 hovori za vsetko
uz aj kustik lepsie telefony maju viac

Ing. nemtom

njn, tak som nic nepovedal :-X my bad
brix will be shat

hrmill

pravdu mate je to dost blba webka ale za tu cenu som nic moc nenasiel na nete
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

mishelka

sakra a ten debil mi povedal že iné rozlíšenie nemá idiot!! :( tak nič kúpim lepšiu vďaka za všetky odpovede :)

DeeL

tak ako neviem, ale podla mna kto potrebuje na webcam vacsie rozlisenie ako 640x480... aj tak sa po nete aktualne prenasa video bezne este v zmensenej podobe a webcam by som zasa nikdy nechcel ako nahradu na robenie fotiek a podobnych blbosti... aj ked ten face-tracking by mohol byt pekny zasa este... ale vazne zalezi od toho k comu presne ma sluzit, bo ked len k video hovorom napriklad cez Skype, tak by to nemalo az tak vadit... niekedy ale treba vidiet aj obraz z nej asi bo niektore mozu bat horsie automaticke vyvazenie bielej a ine srandy... teda este skor by som bral aby mala dost fps a nerozmazavala obraz pri vacsom pohybe co je tiez tazko povedat, ze kedy robi, lebo skusil som shitnejsiu kameru co sa tyka parametrov a obraz z nej isiel ako po masle a zasa ina co lepsie vyzerala pekne rozmazovala pri pohybe rychlejsom

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

jj vela programov prenasa 640x480... niektore dokonca len 320x240 takze v tom by som problem nevidel...
:trestac:

LNC

ja som skor odbornik do IP kamier... ale co sa tyka webkamier, ta co si kupila neni nejak super skvela, ale ani velmi zla... nejde vzdy o rozlisenie... spravna poznamka tu odznela, ze cez skype posielas aj tak len 320x240...
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

kamelot

mne staci moja n70 a mam aj bluetooth webcam z nej ;) ale v zivote som to nepouzil :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

mishelka

Quote from: LNC on  26.01.2008, 03:40:19
ja som skor odbornik do IP kamier... ale co sa tyka webkamier, ta co si kupila neni nejak super skvela, ale ani velmi zla... nejde vzdy o rozlisenie... spravna poznamka tu odznela, ze cez skype posielas aj tak len 320x240...
keď to stačí pre skype tak je to potom ok, len aby nebola nejaký extra shit :D

Quote from: kamelot on  26.01.2008, 04:26:16
mne staci moja n70 a mam aj bluetooth webcam z nej ;) ale v zivote som to nepouzil :D
jeden kamoš používa svoj telefón (neviem teraz aké číslo nokia, ale vyzerá to ako snehuliak :D ) ako webkameru a celkom dobre to slúži tomu účelu :)

kamelot

Quote from: mishela on  26.01.2008, 04:27:57
jeden kamoš používa svoj telefón (neviem teraz aké číslo nokia, ale vyzerá to ako snehuliak :D ) ako webkameru a celkom dobre to slúži tomu účelu :)

njn aj mne to sluzi ucelu len to nevyuzivam, nemam potrebu sa zviditelnovat na icq/skype :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kane77

pre video 640x480 vobec nie je malo.. zoberte si ze dvd format ma 720x576 resp. 720x480 v ntsc.. a nezda sa mi ze by to bolo malo.. sice HD to neni ale chcem vidiet ako pri dnesnych rychlostiach netu prenasate ~36Mbps :/
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

mishelka

Pusta

jooj mishelka nerob si tazku hlavu ked ja mozem mat doma " TESCO  kameru" kde mam vsetky mimozemske farby len ne tu svoju thak je to suprove  :emot-LMAO:...never im ze horsiu si uz vybrat nemohla ...

kamelot

Quote from: Pusta on  26.01.2008, 06:30:17
jooj mishelka nerob si tazku hlavu ked ja mozem mat doma " TESCO  kameru" kde mam vsetky mimozemske farby len ne tu svoju thak je to suprove  :emot-LMAO:...never im ze horsiu si uz vybrat nemohla ...

este lidl bude horsia ako tesco :D

hrmill

no neviem ci v lidli take nieco maju
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

v lidli maju VSETKO!!!  :emot-LMAO:

a inac kamelot...to si manormalne ukludnil  :h_laugh:

hrmill

heh no to jo tesco a lidl same znackove veci tam maju  :j_laugh: a v kuse nejaku akciu co je zlacnenie o 1 sk aj to som vela povedal  ap

kamelot

Quote from: Pusta on  26.01.2008, 06:37:44
v lidli maju VSETKO!!!  :emot-LMAO:

a inac kamelot...to si manormalne ukludnil  :h_laugh:

to som rad :D

mishelka

Quote from: Pusta on  26.01.2008, 06:30:17
loool svätá pravda :D

altlavista

Quote from: DeeL on  26.01.2008, 03:35:44
tak ako neviem, ale podla mna kto potrebuje na webcam vacsie rozlisenie ako 640x480... aj tak sa po nete aktualne prenasa video bezne este v zmensenej podobe a webcam by som zasa nikdy nechcel ako nahradu na robenie fotiek a podobnych blbosti... aj ked ten face-tracking by mohol byt pekny zasa este... ale vazne zalezi od toho k comu presne ma sluzit, bo ked len k video hovorom napriklad cez Skype, tak by to nemalo az tak vadit... niekedy ale treba vidiet aj obraz z nej asi bo niektore mozu bat horsie automaticke vyvazenie bielej a ine srandy... teda este skor by som bral aby mala dost fps a nerozmazavala obraz pri vacsom pohybe co je tiez tazko povedat, ze kedy robi, lebo skusil som shitnejsiu kameru co sa tyka parametrov a obraz z nej isiel ako po masle a zasa ina co lepsie vyzerala pekne rozmazovala pri pohybe rychlejsom
SILENCE!!! I KILL YOU!!!
:j_cheesy:

DeeL: I KILL YOU FIRST  :emot-LMAO:

kOsTi

mali by ste sa najradsej nejak naraz... aby boli obe strany spokojne :j_cheesy:
:trestac: