• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

kto ma cas a chut....

Started by stricky, 21.08.2007, 21:53:05

« predchdzajce - alie »

stricky

thak informatici... cas kupy mojho noveho pc sa blizi... thak poskadajte co najlepsie viete... nejaku zostavu... s monitorom, bez repro a tv karty, klavesnice a mysky cena bez dph tak 29-30tis... len na www.agem.sk diki

DeeL

nooo eminkaa kazdy nech prispeje tak ako pochopil ;) ... ale skor ide o odporucanie zostavy pre neho ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

Quote from: eminkaa on  22.08.2007, 00:01:54
nechňapem... akoze ti maju informatici sa poskladat na pc za tricku?  :emot-drunk:

lol eminka.. mate tam asi fakt riiaaaadne teplooooooooooooooo :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

hej .. a ja nie som informatik cize ja nemusim sa skladat nikde nic nikomu :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

niiiiič také nebudeeeee, lebo sa ide skladať MNE na pc :D A to ani nemusíte skladať zostavu, spravím si ju sama :D Ale pre mňa to bude po pende prosím pekne :emot-prettywink:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

JCube

na aky konkretny ucel to chces? ako hernu konzolu alebo na vyvijanie aplikacii...na grafiku...toto upresni...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

Quote from: JCube on  22.08.2007, 21:43:56
na aky konkretny ucel to chces? ako hernu konzolu alebo na vyvijanie aplikacii...na grafiku...toto upresni...

herna konzola...

Ing. nemtom

vedel som ze toto napise:D, ta kup sebe ps3
brix will be shat

milanko

jop.. ked chces hernu konzolu tak kup to a mas pokoj
(\__/)
(O.o )

stricky

a cez to jak budem gameovat a spamovat na forum ked budem na intraku??? ha??? a na IS sa hlasit.... to mi povedzte experti :huh2: ... inac asi ho zoberiem z datacomu....

milanko

sa nejak vynajdes... pojdes do netcaffe :D
(\__/)
(O.o )

JCube

btw neviem ja som si skladal herne pc a tridsat bez dph mi bolo malo... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

Quote from: JCube on  22.08.2007, 21:43:56
na všetko možné nee... to znamená že to musí byť čo najlepsí pc. No ale o to sa už vy nestarajte, vy sa len poskladajte a ja si už niečo zložím :D

stricky

ehh tak vidim ze vam to slape tunaka asi poprosim konkrtne mishelu potom.... co ty na to??? nad cim rozmyslas ty ????

mishelka

jaa?? thaa... to je toho veľa ale keby si chcel zoznam ta ho napíšem :D ale ne.. keď chceš niečo ta napíš na icq keď budem mať veľa času :)

stricky

vela casu??? :D teraz cez prazdniny.... hmmm.... oki....nieco poriesime :D

mishelka

ta aktuálne nemám skoro žiadny čas ta asiq smola :D

stricky

ta fasa.... podla najnovsej situacieho ho kupim asi v datacome a az ked budem na intraku.... takze taka idea mi skrsla v mojej bednicke pred 15" CRT 800x600 ze to poriesime na forumovici... ked ma kazdy pecka napady... :D

Pusta

taze ty uz planujes nejaku Forumovicu ?  :D

DeeL

hej ja ja planujem forumovicu... pridte niekedy na adresu:

13301 Black Seam Ct, Apt#1A
Midlothian, VA
23113
U.S.A.

rad vas privitam na miestnej forumovici... minimalne dvaja skalni clenovia fora na nej budu ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeeL

nooo tak neviem neviem ci je jednoduchsia... ale ako myslis ;) ... ale nestahuj saaaaaaa  :h_cry:

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

Quote from: stricky on  29.08.2007, 01:01:03
ta fasa.... podla najnovsej situacieho ho kupim asi v datacome a az ked budem na intraku.... takze taka idea mi skrsla v mojej bednicke pred 15" CRT 800x600 ze to poriesime na forumovici... ked ma kazdy pecka napady... :D
akože nechcem byť jak psicho, ale čo za to :D

stricky

mishela ked budes dobra tak si nebudes pamatat cestu z forumovici domov :D :D :D

mishelka

Quote from: stricky on  01.09.2007, 14:04:02
mishela ked budes dobra tak si nebudes pamatat cestu z forumovici domov :D :D :D
no to asi nebudem, keďže na nej nebudem :D

milanko

ved by nam mohli zaplatit vsetkym letenky deel a eminka.. co vy na to ? tolko by som uz potom dosiel na tu forumovicu...ved zarobili tazke dolace... co je to pre nich zopar leteniek..
(\__/)
(O.o )