• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kto chodite do cajovne?

Started by mrkvy, 01.10.2007, 02:06:35

« predchdzajce - alie »

stricky

mrkvy

Ja dajak neviem prist na chut mistralu... To u nas (v RV) v 100p-ke davali, ale taky pigi caj je super.. :D Yop (OT), ja som teraz objavil www.imegeshack.us... Tam to ide vsetko v poho... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

Quote from: Pusta on  23.11.2007, 17:00:53
jop ten citron-zazvor je fajny cajik  :thumbsup: poznam a tiez mam rada ale okrem toho mam rada visnovo nejaky jahodovy od jednej znacky na ktoru si teraz neviem spomenut  :ohmigod: (doplnim ked zistim)

dnes rano som presne takyto pil.... a teraz premyslam nad znackou...tusim ze je ho vyraba aj Poprad...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

ktory z tych dvoch mas na mysli???

Pusta

joj ne to nebolo slovenske to je nemecka znacka ved to aj tolko stoji(80 sk krabicka) ale fajne to je....len si bud musim spomenut alebo sa ist do Tesca kuknut   :emot-LMAO:

DeeL

Quote from: stricky on  25.11.2007, 02:43:42
najlepsia je aj tak klasika http://kekule.science.upjs.sk/chemia/vllab/HTML/druhy_caju.htm
najlepsie tam (citujem)
Asámsky čaj  má väčšie a svetlejšie listy, veľkosť až 20 m. Vhodné sú preň horské polohy nad 2000 m v tropickom pásme.
thaa to co? tho ked chcem taky caj pit, tak najlepsie ist nad 2000m v tropickom pasme, ale mozeme dakedy ist vyskusat... kto sa prida?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

mrkvy

Aj ja.. :) Chcem vidiet tie 20m listy.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

DeeL

to z jedneho listu by bolo teda dost caju ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

heh, a potom by som chcel vidiet aj tie zenske co to zberaju.. :D A tie kriky.. :D ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

palmovy caj v horskych oblastiach... to som este nepil.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

mrkvy

Na mäsiarskej.. Ked ides od tesca, tak takych 200/300m... Taky nenapadny vchod na pravej strane, je tam napisane, ze Dobra cajovna.. ;)
(\__/)
(O.o )

JCube

Quote from: radix on  26.11.2007, 22:28:10
kde je v KE ta cajovna ludia?
dobra je na masiarskej...ako je na postovej gymnazium zahnes dolava na masiarsku a asi 50 m taky napis ze dobra cajovna...ale je tam vecne plnka v poobednajsich hodinach...dalsia je hned na rohu alzbetinej a moyzesovej...ale maju tam iba caj vodnu fajku asi nie...dalsia je smallvil na konci masiarskej oproti takemu blikajucemu hodinarstvu - teda reklame zelenej.. :P najskor to najdes tak ze pojdes po alzbetinej a zahnes na masiarsku a tam po pravej strane do dvora a hore po schodoch...v piatok a sobotu hrozi ze tam budes najstarsi... :D a potom je este oproti nemocnici na rastislavovej... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

a cenovo su tam ake relacie?

stricky

vcera som bol s mrkvykom u nas v rv na nieco taketo

btw: prisiel po mna jeho novym autom... :D
btw2: ale na fiatku to nema....  br

Pusta

ejha chlapci taze vy takto sukromne na forumovicu vo dvojici chodite?!

kOsTi

:trestac:

JCube

nie uz sa narodilo...ale v inom topicu... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

s totym cajom si namazali * a davali si do riti, a este pritom spamovali:D
brix will be shat

stricky

Quote from: nemtom on  30.11.2007, 22:32:39

uz ti to chyba? trepu ti hormony na mozog??

Ing. nemtom

Quote from: stricky on  30.11.2007, 23:13:02
Quote from: nemtom on  30.11.2007, 22:32:39

uz ti to chyba? trepu ti hormony na mozog??

:D:D yeah ale psicho ma odmietol s tym ze teraz nema cas, ze musim aspon 5 dni pockat tak vidis takto sa to prejavuje
brix will be shat

Pusta

kOsTi

:trestac:

Pusta