• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kto chodite do cajovne?

Started by mrkvy, 01.10.2007, 02:06:35

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Quote from: JCube on  01.10.2007, 03:59:55
ja pijem amigo a aj to je sladucke... :D
mno presne toto som myslel, len som nevedel, ako sa to vola.. :) rancho amigo.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

Quote from: ww-ricqa on  01.10.2007, 03:51:23
Jo, cajovne su fajn. Len obcas mam potom pri odchode problem prisposobit sa naspat svetu vokol ;) Moje telo je este v .........

no ty vole riadne som sa zlakol ... pozeram taky avatar ako mam ja a premyslam... ze kedy som tu postoval a si to ani nepametam... alebo ze kto to tu za mna postujeee :) dobry vkus mas :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

do cajovne som davno chodieval... este pocas strednej.. teraz uz nie... caj si kupim ak chcem nejaky a fajfu mam doma.. je to tam priserne drahe v cajovni podla mna... a ked nieco si chcete kupit na fajku.. tabaky uhliky a podobne...tak na cajovnu ani nemyslite... drahe... drahe... draheeee
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

jj mne sa najlepsie osvedcila ta trafika pod emirom co vlastni ten isty arab...tam ma dobre ceny na to..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

milanko

ta trafika je skvela... dobre ceny na fajky.. tabaky... jedine co mi tam chyba je to ze nema tie uhliky cocobrico
(\__/)
(O.o )

DeeL

no tak ja som v cajovni este akosi nebol, ale zislo by sa teoreticky niekedy to skusit...

ale zasa na druhej strane ked som pocul to o vyhodeni tak ma to dost nastve nieco take a aj vzhladom k tomu, ze som cele leto robil casnika a stalo sa, ze ludia (jeden stol) nam aj hodinu po zaverecnej sedeli tam aaaa nic sa nedeje...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

Ja sa zatial nemozem stazovat.. Vzdy ked som tam bol a sedel som minimalne dve hodinky pri caji a sise a nikto mi nic nepovedal... Raz sa mi stalo, ze sme sedeli tri hodky pri caji s cajou a tiez to bolo v pohode... ;) Raz sme boli aj s kamosmi aj s cajou v Prahe v dobrej cajovni, celkom fajna atmosfera, ale ked uz presiel po hodine (!) stvrty krat okolo nas v praznom podniku, tak sme sa nasrdili a sli sme prec... >:( Ani sisu tam nemali.. :D
(\__/)
(O.o )

ventYl

fuu, tak ja som tam chodieval koncom minuleho semestra s kamosom, ale jaksi sa mi nestalo, zeby nas za 3jhodinove posedenie vyhodili, ze im zaberame miesto... vzdy sme tam kludne ostali az do zaverecnej
ventYl studuje na dopravaka.

stricky

tu mame nejakych cajovych expertov... sa musim nechat zaucit....

Pusta

heh ze "vraj" maju dobre velke uhliky na sisu v tom krestanskom obchode na rohu mesiarska street and dominikan sqare .... akurat ze oni to nenazyvaju "uhliky na faju" ale nejake kadidlove neviem co  :lookaround:

milanko

Quote from: Pusta on  01.10.2007, 22:04:24
heh ze "vraj" maju dobre velke uhliky na sisu v tom krestanskom obchode na rohu mesiarska street and dominikan sqare .... akurat ze oni to nenazyvaju "uhliky na faju" ale nejake kadidlove neviem co  :lookaround:

jj to uz som pocul aj ja.. musim sa tam ist pozriet a zistit co a ako...

inak som vychytil skvelu cenu na uhliky COCOBRICO kto ich poznate... zatial najlepsie uhliky na sisu co som nasiel... v cajovni krabica 230, jeden som na postovej na M...skoro v podchode na hlavnu...tak tam za 300... a v optime som ich kupil za 130... len je problem na ne natrafit tam... neviem preco im obcas dojdu iba a aj to len jedna mozno dve krabice..
(\__/)
(O.o )

mrkvy

Bre ranko! Si akurat robim cajik, tak ma napadlo, ze sme mali aj takyto topic.. ;) Som objavil vcera v Tescu, "sadu" cajov (vid nizsie) zn Teekanne.. Inak podla mna jedna z najkvalitnejsich (ak nie najkvalitnejsia) firiem vyrabajucich caj (nie sypany.. ;) ). Hned som supol do kosika a teraz pomalicky popijam.. :) Su tam caje: Royal rum (cierny caj s rumom a pomarancom), White tea (biely caj), Rooibos orange, Irish cream (cierny caj s prichutou Irish cream), Pu-erh tea lemon a Zen chai (zeleny caj s jemnou ovocnou aromou). Stoji to nejakych 80 Sk a je tam 6 druhov po 5 cajou. Odporucam hlavne takym ako som ja, co si nevedia vybrat svoj oblubeny caj a boja si kupit 50/100g dajakeho neznameho caju.. ;) Mali tam este nejaku podobnu krabicku, ale to som sa ponahlal, tak som to nestihol poriadne prestudovat, ale zajtra to chcem kupit holke, tak dam vediet, ze co a ako... Peace... :)

(\__/)
(O.o )

stricky

ja mam najradsej citronovy so zazvorom znacka Jemca... chutovo fajny, nie som nejako extra exclusive tea..

Pusta

jop ten citron-zazvor je fajny cajik  :thumbsup: poznam a tiez mam rada ale okrem toho mam rada visnovo nejaky jahodovy od jednej znacky na ktoru si teraz neviem spomenut  :ohmigod: (doplnim ked zistim)

mrkvy

som zistil, ze mam na intraku aj s tymito 13 druhov cajov.. :)

EDIT: jeeej moj 2k post.. :)  :bananadance:
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  23.11.2007, 17:04:43
som zistil, ze mam na intraku aj s tymito 13 druhov cajov.. :)

EDIT: jeeej moj 2k post.. :)  :bananadance:

cong

kOsTi

este musis vela spamovat aby si sa tahal :D
:trestac:

mrkvy

Tak ja sa posnazim... ;)
Mno tak toto je ta slubovana druha sada cajov... Trosku menej vyhodna, ale tak co neurobim pre moju polovicku... ;) Su tam 4 caje: Immuni tea (bylinkovy caj na podporu obranyschopnosti), Sweet dreams (harmonizujuci bylinkovy caj), Fit & slim (caj vhodny ako sucast redukcnej diety) a Brain power (Povzbudzujuci bylinkovy caj)... Tiez to stoji okolo 80Sk, teda konkretne 77,90... Yop a este som tam videl klasiku winter collection, to je vyber tiez 6-tich cajov, ale to su ovocne a jeden alebo dva cierne su tam.. Tie su tiez super a dokonca su o nejakych par korun lacnejsie (myslim ze nieco okolo 60 stoja).. Taaakze snad som pomohol pri vybere na dlhe a chladne zimne vecery... ;) peace..... :)

(\__/)
(O.o )

stricky

som sem chcel pridat aj ja jeden ale stale mi to hlasi ze problem.... ze uploader je fullv :nervous:

DeeL

no ved tu nikto nepridava obrazky na forum ale len link na inde umiestnene

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

kOsTi

stricky

no sak sa hned nepumpuj, dnes mi to nejake nepali... preco je taky pomaly tento sever ??,

kOsTi

ja mam teraz tu caj... ani neviem aky...ale horuci je :D