• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Koho z fora som dnes videl??!!

Started by kOsTi, 25.01.2008, 19:04:10

« predchdzajce - alie »

fanfo

Quote from: Pusta on  19.02.2008, 02:22:27
uz x milion tisic krat som si pozerala na unisteri jeho profil thak neviem co riesi  :emot-shakehead:

dievca, ked sa jedna o moj profil (ak som dobre pochopil), tak sa musis ozvat, ze to si ty, bo ja tam pridem raz za cas a to moj profil navstivilo trosku viac ludi ako len pusta

2 kOsTi: posli foto na mail, co mam v profile

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

milanko

Quote from: radix on  19.02.2008, 03:58:23
neni? aha tak co su tam za ludia? aj ja xcem  :smokin:

nene... nie som z intraku... a narobil si mi chute... ale ked mam doma este toho maleho certa tak sa neda fajcit... by zrusil fajku hned ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

Quote from: fanfo on  19.02.2008, 04:44:23
Quote from: Pusta on  19.02.2008, 02:22:27
uz x milion tisic krat som si pozerala na unisteri jeho profil thak neviem co riesi  :emot-shakehead:

dievca, ked sa jedna o moj profil (ak som dobre pochopil), tak sa musis ozvat, ze to si ty, bo ja tam pridem raz za cas a to moj profil navstivilo trosku viac ludi ako len pusta

a to ja mam ako vediet ze tam chodis malo hmm? :) + viaceri clenovia fora ma maju medzi priatelmi a tipujem ze som jedina ktoru tam maju z hutnikov :P

JCube

videl som veduceho... :D vyhodili ho z cvika... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

stricky

Quote from: JCube on  19.02.2008, 15:53:01

nooo podla mojich info co mam... co ho vyhodili z cvika tak siel na studijne ze sa uz nezmesti na cviko, teta mu dala alternativy- siete, el. merania- ale ze to ho nebavi, tak ze este ma z minuleho roka navyse dokumentaciu v informe a jazyk dokopy za 5 kreditov co je tolko ako za toten predmet kde sa nezmestil, no a teta mu to uznala, takze ma teraz o predmet menej ako VY :D

mishelka

Veduceho :) a včera psicha, konečne si ho pamätám :)) a Deela, BCAA, Kanea a ktovie koho ešte :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

:trestac:

Ing.Veduci

mishelu ... tam v predu sedi  :p:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mishelka

Quote from: Veduci on  19.02.2008, 18:42:04
mishelu ... tam v predu sedi  :p:
:)

btw už viem kto je altlavista, minule mi tu kýval zozadu v pécečku :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

jeho ked hladas tak v PC9 ho zarucne najdes :) skoro stale :)

JCube

Quote from: stricky on  19.02.2008, 17:48:13
Quote from: JCube on  19.02.2008, 15:53:01

nooo podla mojich info co mam... co ho vyhodili z cvika tak siel na studijne ze sa uz nezmesti na cviko, teta mu dala alternativy- siete, el. merania- ale ze to ho nebavi, tak ze este ma z minuleho roka navyse dokumentaciu v informe a jazyk dokopy za 5 kreditov co je tolko ako za toten predmet kde sa nezmestil, no a teta mu to uznala, takze ma teraz o predmet menej ako VY :D
mne to nevadi...ja budem viac vediet... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing.Veduci

mne to nevadi ja budem mat pokooooooj  :guitar:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

radix

pokecal som s hunterom a uz sa mi aj mobil nabija

Pusta

iiiiiiiii a cez PC alebo cez normal klasik trafo nabijak ?  :h_huh:

kOsTi

radix

Pusta

no a my teraz vysvetli jak to ze mne to nenabija bez softu (L6) ak: (a ani mamke V3)

radix

to musis ten kabel na druhej strane vlozit aj do PC nie len do mobilu

kOsTi

Pusta

jezisi faaakt  :ohmigod: (ha ha velmi vtipne  :sneaky2:)

nighthunter

lol radix pwnol pustu

btw viete koho som dnes videl ?

RADIXa
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)