• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Koho z fora som dnes videl??!!

Started by kOsTi, 25.01.2008, 19:04:10

« predchdzajce - alie »

buhehe

tha vymenuj koho si nevidel...

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

Ing. nemtom

no hej na prednaske som videl aj ja plno ludi:D, ale iba mufovi a veducemu trebalo kakat:D
brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

LNC

to uz su prednasky? sak ja ani rozvrh nemam, joj, mam v tom mizmaz :(

inak ja som dnes nevidel nikoho z fora (nazivo) ale na fore som videl vsetkych (avatarovsky)
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

Ing. nemtom

zatial len konciaci zacali skolu
brix will be shat

kamelot

Quote from: LNC on  13.02.2008, 05:40:58
to uz su prednasky? sak ja ani rozvrh nemam, joj, mam v tom mizmaz :(

len tretiaci maju, my az od 18teho. no a rozvrh stale nemam ani ja...

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

fanfo

Quote from: nemtom on  13.02.2008, 05:25:11
no hej na prednaske som videl aj ja plno ludi:D, ale iba mufovi a veducemu trebalo kakat:D

:D veducemu tak trebalo ze az svietil, nemtom potvrdi :D:D

btw: tiez som dnes videl hodne ludi

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

kOsTi

no to chcem vidiet... nepustte ho pred forumovicou na wc :)
:trestac:

Ing.Veduci

to by som neradil, bo ked sa vam tam dakde vykakam ta pomrieme .... I HAVE A GAAAS!!! I WILL KILL US!!!
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

fanfo

Quote from: kOsTi on  13.02.2008, 06:22:19
no to chcem vidiet... nepustte ho pred forumovicou na wc :)

dako skusim vybavit :D
no teraz sme sa prihlasili s veducim bo JCube pisal, ze do dnes sa treba prihlasit, kedze ide rezervovat

Ing. nemtom

hej moe veduci tak svietil od hrubeho creva ze sme s pufom fanfovu bradu poriadne nevideli:D:D
brix will be shat

fanfo

Quote from: nemtom on  13.02.2008, 06:27:19
hej moe veduci tak svietil od hrubeho creva ze sme s pufom fanfovu bradu poriadne nevideli:D:D

LOOOOOOOOOOOOOOL :D a ja ze co na prednaske hovorite o mojej brade

Ing. nemtom

puf mi sepkal ze kukaj fanfo jaku velku bradu ma, a som sa otocil ze kuknem a mi do oci bilo svetlo (co sme zistili ze z veduceho ide:D) a som nevidel bradu
brix will be shat

fanfo

na forumovicu musim skratit a to svetlo dako skusim u veduceho zachovat, nech si to aj ostatny uziju  ;D

Ing. nemtom

daj mu kolik do prdele, taky cukrikovy:D
brix will be shat

Ing.Veduci

ked cukriky sme uz pojedli :( ... budem aj nadalej svietit (pozn.: fanfo sa mi tu akosi smeje :puf:)
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing. nemtom

fanfo nech povie mame nech kupi dalsie, dobre boli, daco nechame potom aj na pchanie do prdele:P
brix will be shat

kOsTi

a nam na forumovici potom date ochutnat z tych z prdele co? :)

Ing. nemtom

ee, tie musia ostat v prdeli bo zacne svietit na cely pub
brix will be shat

Ing.Veduci

Quote from: nemtom on  13.02.2008, 06:40:02
fanfo nech povie mame nech kupi dalsie, dobre boli, daco nechame potom aj na pchanie do prdele:P
oks .. a budeme si ich podavat tak popred monitor, ked bude swal s mufom mastit tie auticka :)

kOsTi

hej ale nepustajte ho do tunela bo potom bude rano v novinach ze skupina madarskych turistov zazila skupinou klinicku smrt a navrat spat medzi zivych :)

Ing. nemtom

Quote from: Veduci on  13.02.2008, 06:43:02
oks .. a budeme si ich podavat tak popred monitor, ked bude swal s mufom mastit tie auticka :)

:D:D yeah, ajtak im to moc nejde:D
brix will be shat

fanfo

ale to som iba mUf-ovi slubil, ze ked chce tak mu dam cislo