• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Koho z fora som dnes videl??!!

Started by kOsTi, 25.01.2008, 19:04:10

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

Quote from: hrmill on  10.03.2008, 23:39:28
Quote from: fanfo on  10.03.2008, 19:09:18
zase je medzi nami asi hrmill, ale uz si s veducim nie sme isti
btw: 10. marec '08 12:42 PC?

ten cas mi cice nesedi ale ja som vas videl v PC-ckach okolo 9:50 bol tam aj psicho  :sigh:

btw: v tom case som bol v Merkure a tak som videl milanka, boli tom okolo neho 3 holky  :naughty1:

btw2: bolo vas vela sa mi to tu nechce vsetko pisat :puf:

okolo 9:50 som bol v PC aj ja a mali sme cviko, hmmm
brix will be shat

hrmill

2 nemtom: neviem teba osobne nepoznam ale je to mozne
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

ne o to ide, ale o to ze to cviko som mal spolu s fanfom, veducim aj psichom, a o 9:50 sme boli nanom, tak jedine tak si ich mohol vidiet ze si mal s nami cviko
brix will be shat

hrmill

nemtom ale ja som druhak, sa mi zda za mate cviko hned vedla mna (alebo ja vedla vas)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

to je mozne, ale o 9:50 sme boli dnuka v ucebni, mohol si ich (nas) vidiet ako stojime pred ucebnou kolo 9:15-9:20 abo ked uz skoncilo o 10:40
brix will be shat

hrmill

ups oprava bolo to tak ako pises cca 9:15  (zle som kukol stava sa  :ohmigod:)

Pusta

ja som videla dnes Veduceho,Fanfa,Mishelku,kOsTi,JCube vsetko v okoli V4 okolo 16:45

:baaa:

DeeL

a ja ked sa mi nezatvarali oci tak som tiez dost ludi videl... tretiaci a ine potvorky ako napriklad kOsTi ci altla

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

Quote from: hrmill on  11.03.2008, 00:49:57

tak to si potom videl aj mna, siva vetrovka, rifle
brix will be shat

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

hrmill

Quote from: nemtom on  11.03.2008, 01:29:18
Quote from: hrmill on  11.03.2008, 00:49:57

tak to si potom videl aj mna, siva vetrovka, rifle

sorry ale chlapov si nevsimam keby si bol nejaka dobra prcana tak to je ine  :naughty1:

btw: to chces vela odomna, som este spal

kOsTi

tak este pridavam k dnesnemu zoznamu: Pusta, stricky, nighthunter, ppt, giuseppe, Pribina
:trestac:

hrmill

Quote from: kOsTi on  11.03.2008, 01:42:52
tak este pridavam k dnesnemu zoznamu: Pusta, stricky, nighthunter

ako bolo na pive ??

stricky

JCube

no moj sumar -> kosti, isildur, ywetka, hunter, stricky, pribina, hrmill, mishela - zacina ma to nudit vela vas je...kto to ma pisat? :) treba dokodit v php nejaky plugin pre SMF ze len zaskrtnem a mam pokoj... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

no moj sumar -> kosti, isildur, JCube, stricky (ktoremu dakujem za pohostinnost)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Quote from: eminkaa on  11.03.2008, 03:29:42
Quote from: DeeL on  09.03.2008, 06:39:09
Pusta je mnam ;)

nejaky novy keksik som prehliadla? :emot-rolleyes:
nooo ved ja sa rad zahryznem do roznych 'keksikov'  :emot-LMAO:

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

ake keksiky? maslove susienky su to... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing.Veduci

ked je rec o keksikoch, mne zjedli polovicu keksiku (siesta na cesty aby som bol presny) pertrushka so shadowom ... takze na najblizsej forumovici po pive..  :alc:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nighthunter

Quote from: Veduci on  11.03.2008, 04:10:30
ked je rec o keksikoch, mne zjedli polovicu keksiku (siesta na cesty aby som bol presny) pertrushka so shadowom ... takze na najblizsej forumovici po pive..  :alc:
po keksiku
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

Quote from: nighthunter on  11.03.2008, 04:12:38
Quote from: Veduci on  11.03.2008, 04:10:30
po keksiku
aspon po troch

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

hrmill

Quoteaspon po troch

ale kazdemu

mishelka

jaaa vidím DeeLa akurá tu vedľa mňa, tiež úspešne ignoruje Galka :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

DeeL

to vies, pod lampov je najvacsia tma... a ja som priamo pod lampou a mishela neni, ale tiez neni daleko ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

ty si kus mimo, tá lampa je síce bližšie k tebe ale svieti aj na mňa :D a ja som pod svetlom monitora :D:D:D:D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D