• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Koho z fora som dnes videl??!!

Started by kOsTi, 25.01.2008, 19:04:10

« predchdzajce - alie »

nighthunter

ze nikto ho nespoznal !!!

a radix napise ze  srdiecko tanku srdiecko, ale ze so mnou bol na obede toto neeeee
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Quote from: nighthunter on  18.12.2008, 03:06:36

a radix napise ze  srdiecko tanku srdiecko, ale ze so mnou bol na obede toto neeeee
a ty si kto?

Guisseppe

Quote from: kilomassa on  18.12.2008, 02:37:10
fuuu dnes som videl veľa z vás ale takmer nikto ma nespoznal až na kostiho a radixa,ale jeho stále vidím na soj :D najlepší však boli aga a quest total ignore a ja len tak do vzduchu čawte :D a ešte aj apokalyps .... newadí :D ;D

ja som ta spoznal ;) na sojke :P

kilomassa

Quote from: nighthunter on  18.12.2008, 03:06:36

jeziiiiiis aj teba jasneeee,ale ty si ma prekvapil najprv vyndes z nejakeho kabinetu kde boli este dve zeny a potom sa ponahlas im otvorit dvere:D:D:D
Quote from: Guisseppe on  18.12.2008, 04:17:16
fuuu dnes som videl veľa z vás ale takmer nikto ma nespoznal až na kostiho a radixa,ale jeho stále vidím na soj :D najlepší však boli aga a quest total ignore a ja len tak do vzduchu čawte :D a ešte aj apokalyps .... newadí :D ;D

ja som ta spoznal ;) na sojke :P
tak tam som ta zas ja nevidel ,ale ten ignore bol najs este ,ze nikto naokolo nebol bo by som vyzeral za riadneho chuja :D:D:D

Agamemnon

sorry :D ja som zaregistroval, že sa niekto pozdravil, ale nedokázal som si to dať nijak dokopy, že kto :D
All code is crap.

42

ywetka

ja som videla dnes vela stvrtakov, ktorych som asi drzo odignorovala, tak sa im chcem takto verejne ospravedlnit.... ale strasne strasne som sa ponahlala :). zobudila som sa 45 minut predtym a hned po zapnuti compu mi zasvietil mail od skolitela, ze mam dojst a ze bude v skole len hodinu... takze fakt slo o minuty... ledva som si stihla umyt zuby a ako tak sa ucesat ;)  ah:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ApokalypS

Eminku po dlhom case :)
v optime ppt(dodatocne napisany), kOsTi, pUf a mUf, psicho

a s Taňkou som bol zase cely den :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ppt

Quote from: ApokalypS on  18.12.2008, 22:06:49
v optime kOsTi, pUf a mUf, psicho

a s Taňkou som bol zase cely den :)
A mna v optime nic? Pche!

ApokalypS

som ta akosi prehliadol alebo som si na teba pri pisani postu nespomenul..
spokojni, chalani?

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Guisseppe

A na mna uz vobec si nespomenie... tak klud ppt ;D

ppt

Quote from: ApokalypS on  18.12.2008, 22:13:56
som ta akosi prehliadol alebo som si na teba pri pisani postu nespomenul..
No sak aj ja nabuduce prehliadnem, ked budes chciet pocuvat R9 cez prednasku cez moj nb! :pusta:

ApokalypS

Quote from: Guisseppe on  18.12.2008, 22:17:02
A na mna uz vobec si nespomenie... ;D
Guisseppe rano som este spal, takze to neries..
ja som vedel, ze to takto skonci.. :D

Ing. nemtom

brix will be shat

ApokalypS

Quote from: ppt on  18.12.2008, 22:19:29
No sak aj ja nabuduce prehliadnem, ked budes chciet nabuduce pocuvat R9 cez prednasku cez moj nb! :pusta:
tak v tom pripade ziadne nabuduce nebude.. :P

radix

Ing. nemtom

jasne ze viem moe, sak som global mod, ja viem vsetko
brix will be shat

radix

Ing. nemtom

cakal na genciho, asi kvoli zapichu na OS
brix will be shat

radix

njn a dostal ho hajzel jeden  >:(

Ing. nemtom

brix will be shat

Smokie

ja som dnes videl tanku, apokalypsa, speedyho, jcuba a sephirotha...ale kedze oni su tu spominani v podstate kazdy den (az na sephirotha...toho nespomina nikto nikdy :P), tak by to bolo nosenie dreva do lesa :) takze som dnes nevidel vobec nikoho
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Pusta

Quote from: Smokie on  18.12.2008, 22:55:05
.... takze som dnes nevidel vobec nikoho
tak to mame nieco spolocne :D

ApokalypS

ale my sme videli jeho, ale teba nie.. ;)

Pusta

kOsTi

ja som videl plastove pusty okrem ineho...
:trestac: