• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

kde sa ist ostrihat

Started by LNC, 21.11.2007, 05:14:03

« predchádzajúce - ïal¹ie »

LNC

V KE som novy, chcel by som vediet, kde by som sa mal ist ostrihat, lebo vlasy mi uz prerastaju ku krku... A nech to vyzera dobre, lebo zatial som nemal dobre skusenosti s kadernictvami...
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

kOsTi

:trestac:

LNC

sak sa mi to zacina podobat na EMO, ofinu uz mam... len kde ma ostrihaju dobre?

kOsTi

tak potom v poho... len si to nafarbi na cierno a kus zgeluj do tvare...

psicho

aj ja hladam dajake kadernictvo kde mi spravja dajaky uces na styl Marilyn Manson alebo dajaky fajn emo , neviete o nejakom ???
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Johny Bravo

galeria.. mozem dat tel.cislo pre rezervacku..

psicho

tam dobre zrobia, prinesem fotku Marilyna a odidem takymi vlasmi ? a ked nebudem spokojny mi vratia cash ?
kolko stoji ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

kOsTi

ked nebudes spokojny tak dostanes zdarma katalog parochni a 40% zlavu na intimne pricesky ;)

milanko

galerka je tusim dost draha...kamaratka sa tam chcela dat strihat a neviem co este... a za co inde zaplatila asi 700 tak tam po nej chceli skoro raz tolko...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Raleon

Quote from: milanko on  25.11.2007, 16:12:09
galerka je tusim dost draha...kamaratka sa tam chcela dat strihat a neviem co este... a za co inde zaplatila asi 700 tak tam po nej chceli skoro raz tolko...

omg! za strihanie 1k SK?  :o

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

no ved ja som napisal ze kamaratka... tam islo len o to porovnanie cien ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

toto tu by sa mohlo LOCKNUT!!! :D

kOsTi

stricky

kOsTi

no ved spamujeme :) sak nic ine ani nevieme :D

stricky

ale sak vieme aj k teme pisat....

kOsTi

stricky

mrkvy

Heh sa mi lubi, ze konecne jeden topic, co bol k teme aj po 8-mom poste a stricky napise, ze by sa to malo locknut.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

altlavista

nestrihaj sa... nechaj zarast

bo co ked daco podzubes a potom co? :)

LNC

tak ostrihany uz som, nie tu v KE, takze neviem povedat aka je tu kvalita strihania...

a inak dik, ze mi kvoli 2 nemenovanym clenok lockli thread... :03:

stricky

mrkvy

Este ho podzubuj... :D Ale ako varovanie, to bolo dobre... Mozem poprosit uja nemtoma, aby ujovi LNC-ovi odomkol topic? My uz budeme dobri...  :lookaround:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D