• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kde a ako dlho si zuroval?

Started by milanko, 09.02.2008, 17:56:23

« predchdzajce - alie »

hrmill

mne tie chaty netreba pripominat __ 20l vina 4 flase tvrdeho a nejake tie piva za jeden vecer a to ze nam to bude stacit na vikend  :alc:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

napodobne...po prvej noci trebalo riesit ze kde zohnat chlast... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

tak tak aspon ze vina bolo vzdy dostatok kedze pochadzam z takej oblasti  :emot-LMAO:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

Quote from: JCube on  23.02.2008, 18:49:38

jj to bolo takmer pravidlo :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

fanfo

Quote from: JCube on  23.02.2008, 18:49:38

a to este ked sa kupoval chlast pred chatou, ta kolki hovorili, ze este aj nas5 sa bude niest a hovno este aj v krcme sme boli

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

petrushka

dnes budem tak cca od piatej spolu so shadowom v sherifovi - kto si chce prist pospominat na forumovicu alebo len tak moze kludne prist  :puf: :puf: :puf:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

fanfo

:puf: toto som teraz dakde cital, abo mam dejavu?
btw: aj by som prisiel ale do ke dojdem az dakedy pozdejsie vecer

stricky

jj ona to pise viackrat nech vieme ze idu spolu

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

radix

na tvoje OT prispevky nema nik  :emot-LMAO:

Havran

dnes asi do cca 22:40 v pizzerii Slon, kurna by ste neverili ako je pondelok v meste prazdno, sme tam boli asi od 21:00 sami v celom bare (pizzerii)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

Quote from: Havran on  26.02.2008, 05:59:35
dnes asi do cca 22:40 v pizzerii Slon, kurna by ste neverili ako je pondelok v meste prazdno, sme tam boli asi od 21:00 sami v celom bare (pizzerii)
podaktori piseme diplomovky :)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

fanfo

abo bakalarky ;)

btw: vcera sme s veducim dali 2 sampanske a saunovali vo vani s pivami do takej 1.00

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

oni zvyknu take veci robit:D
brix will be shat

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

mno.. takze vcera to bol na uvod Ital a potom Jazz cca do 3 asi ???
(\__/)
(O.o )

fanfo

Quote from: milanko on  26.02.2008, 18:00:51
spolu v jednej vani ???  :smirk:
jj v jednej vani, ale boli sme len hore bez ;)

mrkvy

Ale vajca ste si spolu mocili, nie? :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

fanfo

Quote from: mrkvy on  28.02.2008, 02:27:44
Ale vajca ste si spolu mocili, nie? :D :D :D

to mrkvy za to pise bo bud z tej vody pil abo siel za nami do vane :D

mrkvy

hej, keksiky som si chodil ku Tvojej riti macat, jak do kavy ne? :D Sak som vas videl a aj vajca ste mali vo vode, nelevitovali nad vanou jak aladin... :P
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  28.02.2008, 23:55:19
hej, keksiky som si chodil ku Tvojej riti macat, jak do kavy ne? :D Sak som vas videl a aj vajca ste mali vo vode, nelevitovali nad vanou jak aladin... :P

mrkvy pwn fanfo

nighthunter

fanfa + toho druheho vo vani