• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kde a ako dlho si zuroval?

Started by milanko, 09.02.2008, 17:56:23

« predchdzajce - alie »

stricky

fanfo

Quote from: Pusta on  17.02.2008, 19:30:40
ale SLUZOBNE starsia  :baaa:
az na fanfa  ak:

to preto bo fanfo je kral, fanfo na hrad!!  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

stricky

na hrad do zalara... alebo mucenice

milanko

PANE BOZE... ako chvilu tu nie som a spam na 4 strany :D krasa...

vcera v jazze jeden cajicek a domov... bol som sofer ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

ja som to usoferoval domov...na peso... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kamelot

otcovi sa pokazilo auto pri ziari nad hronom okolo 21:00 vecer tha som musel zobrat mamine auto a ist ponho :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

fanfo

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

mrkvy

cely week na chate.. :P pri hruštíne, na orave.. :) fajne bolo, aj pamatam.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

fanfo

ta ked ste boli dvojo chlopi a 6 dievcat, komu by nebolo fajne, cakame ta na forumovici vo stvrtok (stricky ti drzi pristelok)

mrkvy

nemusite... ak by som nahodou dosiel, tak by som aj tak siel o 23:00 busom dom... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

fanfo

bereme dake zavazie, ze ked dojde mrkvos, ta ho zavazime a nestihne bus (taky liter fernetu citrus by ako zavazie na mrkvyho malo stacit)  :emot-dance: :emot-dance:

psicho

v piatok shark a asi twister ale nepametam, too much of everything :D a ako bonus bolest hlavy kera trva dodnes tj. do utorka
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

som zvedavy co tu napisete po forumovici
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

by sme mali spravit asi dvojdnovu forumovicu bo tolko story sa nestihne ani povedat...

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

mne je jedno, mozeme aj v corone spat... separe je nase... :D len nieco pod hlavu treba... :D

nighthunter

Quote from: mrkvy on  20.02.2008, 05:49:22
tzv chatu myslis??? :)  :smirk:
vhata by samohla zriesit dakedy v lete, nebol by som proti
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

no my sme vcera popijali asi do 4 a potom o 7 do skoly :D
:trestac:

stricky

ma tu niekto chatu k dispozicii?

stricky

ale ta ja myslim tak, ze ju netreba komplikovane vybabovat... dobra cena, dobry flek, a panu bohu za chrbtom

mrkvy

Quote from: stricky on  20.02.2008, 20:24:08
ale ta ja myslim tak, ze ju netreba komplikovane vybabovat... dobra cena, dobry flek, a panu bohu za chrbtom

tak to jedine v RV potom... :D :D :D
(\__/)
(O.o )

stricky