• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kde a ako dlho si zuroval?

Started by milanko, 09.02.2008, 17:56:23

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

ja osm sa prave vratil z vonku ale nic mi neni, akurat sme s kamosom pili nato ze po 2 rokoch sa rozisiel so zenou:P
brix will be shat

fanfo

Quote from: nemtom on  10.02.2008, 08:23:47
ja osm sa prave vratil z vonku ale nic mi neni, akurat sme s kamosom pili nato ze po 2 rokoch sa rozisiel so zenou:P

na take veci sa neviem preco, ale pije celkom dost dobre  :emot-LMAO:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Ing. nemtom

brix will be shat

hrmill

no ludia idem si dat 1,2 pivka ____ kto sa prida ???
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

fanfo

Quote from: hrmill on  11.02.2008, 04:32:54
no ludia idem si dat 1,2 pivka ____ kto sa prida ???

s veducim sme sa uz, ale osve bez hrmill-a

kane77

sme tiez mali ist niekam, ale dajak to nevyslo :/
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

milanko

ja som sa dnes pekelne nudil...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

ja si kukam Cimrmana dnes... mfp :P
:trestac:

fanfo

vsak forumovica uz buduci tyzden, aj ked pravda, ze to este daleko  :emot-rolleyes:

Ing.Veduci

Quote from: kOsTi on  11.02.2008, 05:34:23
ja si kukam Cimrmana dnes... mfp :P

ej dobreho tipa si mi dal... asi si aj ja pozrem dakedy tento tyzden
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mrkvy

ja idem vecer s kamosom na jedno.. :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ywetka

ja som zurovala vcera sama, len ja a zamocka pani  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

milanko

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 05:15:16
ja som zurovala vcera sama, len ja a zamocka pani  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

sukromnicka... a to som sa vcera nudil... mohol som priniest tiez nejaku pani a pridat sa.. :(
(\__/)
(O.o )

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

mozem ti doniest sladku pani :D ale to musis byt fakt labuznik :D
(\__/)
(O.o )

Havran

lol, nic v zlom ale to znie jak keby si bola posledny alkoholik :D

inac sladky artus=sladka pani+artus kola (legenty slovenskeho potr. priemyslu)  je celkom do pohody
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ywetka

jj viem, ze to tak znie, ale tak francuzi aj taliani toho vina chlascu denne dobreze ne na litre aj sami, tak co uz, ja som mala na to naladu, tak teraz sa snad nezrutim pod tlakom spolocenskych noriem a konvencii a ak sa mi chce, dam si aj sama ;) :thumbsup: doma som ale sama nebola, tak snad to uz teraz tak tragicky neznie  :j_wink: :emot-LMAO:

milanko

no ako ja nic proti tomu :D len ze som sa mohol pridat :D ...
(\__/)
(O.o )

kamelot

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 05:31:39
doma som ale sama nebola, tak snad to uz teraz tak tragicky neznie  :j_wink: :emot-LMAO:

mensi logicky rozpor :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

ywetka

Quote from: milanko on  12.02.2008, 05:37:23

sak jasne, aj nabuduce bude prilezitost ;)  :alc: ja som to Havranovi vysvetlovala  :beer1:  bp

milanko

nj.. IT sa nezaprie... mne ako prislusnikovi PI je to jasne a zrejme :D
(\__/)
(O.o )

milanko

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 05:39:35
Quote from: milanko on  12.02.2008, 05:37:23

sak jasne, aj nabuduce bude prilezitost ;)  :alc: ja som to Havranovi vysvetlovala  :beer1:  bp

tak potom varuj pred prilezitostou :D
(\__/)
(O.o )

ywetka

Quote from: kamelot on  12.02.2008, 05:38:53

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 05:31:39
doma som ale sama nebola, tak snad to uz teraz tak tragicky neznie  :j_wink: :emot-LMAO:

mensi logicky rozpor :D

jaky rozpor??? doma som nebola sama, ale zurovala som totalne sama, kedze frajer sa pridat nechcel ;) co je na tom nelogicke  :emot-LMAO: :puf:

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }