• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

juhuuu 10.000-ci post...

Started by mrkvy, 16.01.2007, 15:39:22

« predchdzajce - alie »

pUf

to som nechcel ale znie to pekne  :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Pusta

A btw. neni problem urobit 143 postov ked mas co povedat k danej problematike ...umenie je ich urobit ked nemas ani potuchy co je OS ..ZIM... atd   :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:

joker

...skor je to problem, ked nevies piiisat.... :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Pusta

joker

... nieee.... ja sa len tak tvaaaarim :smirk:... si to nacvicujem zajtra na Fyziku... mozno mi hlavacova uveri prejdem  :emot-LMAO:

pUf

Quote from: Pusta on  16.01.2007, 23:39:47
A btw. neni problem urobit 143 postov ked mas co povedat k danej problematike ...umenie je ich urobit ked nemas ani potuchy co je OS ..ZIM... atd   :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:

:laugh: no hej to je pravda.. ale ja som na seba aj tak hrdy lebo tu pisem asi tyzden a pol iba.. idem pozret kedy som dal tohto roku prvy post  :laugh:

edit--> 5.januara 2007 a predtym som mal 3 posty  :laugh: cize 12 dni 142 postov :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

pUf

no hej.. zacnem byt zavisly na tomto tu a potom este len bude sranda.. ale podla tohto tempa o 120 dni budem mat zhruba o 1500 postov viac  :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

DeeL

potom bude sutaz, ze kedy spravy pUf sam 10 000 postov :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

pUf

:laugh: :laugh: nebude sutaz ked pUfinqo spravi 10k postov vyhra nieco?  :laugh: ako hlavnu cenu navrhujem pocitac  :bananawrite:  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Raleon

Quote from: pUf on  17.01.2007, 01:21:47
:laugh: :laugh: nebude sutaz ked pUfinqo spravi 10k postov vyhra nieco?  :laugh: ako hlavnu cenu navrhujem pocitac  :bananawrite:  :laugh:
klavesnicu...   :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

ciernu multimedialnu s modrym podsvietenim a dohodneme sa  :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Pusta

Pusta

Quote from: joker on  16.01.2007, 23:47:36
... nieee.... ja sa len tak tvaaaarim :smirk:... si to nacvicujem zajtra na Fyziku... mozno mi hlavacova uveri prejdem :emot-LMAO:
thak drzime prsty  :thumbsup:

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

Uf, som dlho rozmyslal nad tym, ci mam rozbehnut tento topic a hlavne kedy.. :D Ale som necakal, za to takto pojde.. :) Ste sa rozpisali jak naozaj...  :laugh:
Quote from: pUf on  17.01.2007, 01:10:27
no hej.. zacnem byt zavisly na tomto tu a potom este len bude sranda.. ale podla tohto tempa o 120 dni budem mat zhruba o 1500 postov viac  :laugh: :laugh:
Inak aj ja som uz zavisly na tomto fore.. Som prestal hrat textovky na nete a teraz uz len forujem.. :D Postujem + - od novembra a hla ako sa mi dari.. ;) trimem palec.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

hla som si myslela ze po SPUSTI menom Mrkvik uz nemoze prist nic horsie ale ako tak pozeram vsetko je mozne ...ze ano Puf

DeeL

stale lepsie ako keby to tu malo byt ako na vyprahnutej pusti...  :laugh:

(len keby som citat stihal)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

woody

no jo veru .... na svete sa deju strasne svinstva  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Ing. nemtom

taka otazka, ked uz sme skoro pri 10000 poste, preco hore v key stats pise 9828 (v tejto chvili) posts?
brix will be shat

pUf

Quote from: Pusta on  17.01.2007, 16:12:51
hla som si myslela ze po SPUSTI menom Mrkvik uz nemoze prist nic horsie ale ako tak pozeram vsetko je mozne ...ze ano Puf

:emot-dance: ja viem ze si tym kcela naznacit aky som skvely ale sa hanbis  :laugh: :laugh:

Quote from: nemtom on  17.01.2007, 23:15:51
taka otazka, ked uz sme skoro pri 10000 poste, preco hore v key stats pise 9828 (v tejto chvili) posts?

no podla linku uz je to nejak 9 970+-
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

Johny Bravo

asi preto lebo niektore posty boli zmazane.
tj hore ukaze kolko postov je a link pri poste ukaze ze kolky post je ten..

Ing. nemtom

aha, a my podla linku bavime vsak
brix will be shat