• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

jake je to cislo v tej hadanke od t-mobilu ?

Started by MKI, 29.01.2008, 06:08:01

« predchdzajce - alie »

MKI

vidim v tej reklame co chodi v telke (ta hadanka od t -mobilu) stmyi styrmi zivlami ze ake je to cislo ? :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mrkvy

250000 ( www.250000.sk ) Ale on asi mysli tu reklamu, co beha v telke.. ;) Ale podla mna Ti to je na nic, bo potrebujes vsetky (asi 5?) a tie ostatne az pozdejsie pustia von... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

a ja ani neviem o com tocite :D ja neviem ani jak telka vyzera :D
:trestac:

nighthunter

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

nighthunter

Ing. nemtom

brix will be shat

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

nj, sa mi len zda, uz davno som videl:P
brix will be shat

nighthunter

ani ja som to uz davno nevidel
a nechcelo sa mi googlit

milanko

ty asi pred 15 min som videl prvykrat tu reklamu...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

puq

sak 4ka to bude ne? ked 4 zivly??? a este aj hviezda 4 ramenna tam je :)

mrkvy

Quote from: mrkvy on  29.01.2008, 06:58:08
250000 ( www.250000.sk ) Ale on asi mysli tu reklamu, co beha v telke.. ;) Ale podla mna Ti to je na nic, bo potrebujes vsetky (asi 5?) a tie ostatne az pozdejsie pustia von... :)

Co takto trosku citat? Ked si kuknete tu stranku www.250000.sk tak tam su obe tie reklamy, ako aj vsetky ostatne podrobnosti... hmmm??

Quote from: stricky on  30.01.2008, 00:35:37
napiste ked pojde...

Akoze sry, ale toto je uz cisto LOL... :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

ApokalypS

naco, staci kliknut na www.250000.sk a tam je vsetko ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

ale je to diskriminacia.. pretoze sa sutaze (ne)mozes zucastnit a vyhras len ak mas 4g internet od t-comu
a ja mam antik :(
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mrkvy

Quote from: ApokalypS on  30.01.2008, 20:39:23
ale je to diskriminacia.. pretoze sa sutaze (ne)mozes zucastnit a vyhras len ak mas 4g internet od t-comu
a ja mam antik :(

Ked bude zadara, ja zoberem.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

nie ze by som nechcel rychlejsi net... ale tento za tuto cenu mi na rv vyhovuje

mrkvy

mne ne.. 1Sk za 1Kbps, tak to podla mna nieje nic moc.. :( Zlodeji su to!!! :D
(\__/)
(O.o )

nighthunter

www.4gmanajar2008vyse____(toto som este nespravil)zvas.t-com.sk

inac vam je to nahovno ked nemate 4g, tak vas nezaradia...

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

nebude uz som skusal

ale aj ja som myslel ze bude :)