• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Hygiena na TUKE!!!

Started by James144, 27.10.2009, 23:30:06

« predchdzajce - alie »

radix

nahodou degesi maju dobru imunitu len sa dozivaju nizkeho veku :D

mishelka

Quote from: ApokalypS on  01.11.2009, 06:18:44
ale toto uz spominal psicho.. nas imunitny system by sa pri styku z nejakymi obycajnymi barteriami zblaznil..
takze ta opravim:
Quote from: mishelka on  01.11.2009, 05:56:30
noste sacky na hlavach, na rukach a mozno prezijete :D :D :D
noste sacky na hlavach, na rukach a istotne neprezijete
to bolo ironicky myslene, zato tie smajly na konci ;)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

hunter mydlo je taka vecicka ktora pomaha ku sexu vo vaznici ;) a hlavne vo sprche :P

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

radix

Safyia

Quote from: puq on  02.11.2009, 06:58:07
hunter mydlo je taka vecicka ktora pomaha ku sexu vo vaznici ;) a hlavne vo sprche :P
osobna skusenost? ;D

ApokalypS

v celej hlavnej budove sa cosi na wc deje.. mozno montuju tie samootvaracie dvere :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Safyia

Quote from: ApokalypS on  02.11.2009, 23:06:28
v celej hlavnej budove sa cosi na wc deje.. mozno montuju tie samootvaracie dvere :D
:D Nie, nie, dneska som pocula upratovacky (ktore btw prave umyvali podlahu na zachode :o) ako sa rozpravali, ze do vianoc by mali byt vsetky vecka v hlavnej budove prerobene, tusim, ze kachlicky a take veci...

kOsTi

hej tiez som si vsimol ze zacali pracovat na weckach... zeby to malo daco spolocne s touto temou? :trestac:
:trestac:

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Safyia

;D Isto nie, im je to fuk :D Keby hej, tak by uz boli davno riesili aj MAIS a strechu pre bicykle a pod :D A tych robotnikov si museli skor zajednat... Takze na tom ziadnu zasluhu nemame, neteste sa :D

ApokalypS

joj, ty vies tak ludom pokazit naladu.. :/

kOsTi

Quote from: Safyia on  02.11.2009, 23:30:26
;D Isto nie, im je to fuk :D Keby hej, tak by uz boli davno riesili aj MAIS a strechu pre bicykle a pod :D A tych robotnikov si museli skor zajednat... Takze na tom ziadnu zasluhu nemame, neteste sa :D

lenze za MAIS a bicykle (pre hunta: bycikle) nemozu schytat taku pokutu ze dovi dopo :)

stricky

inac to ze nie su stojany na bicykle je porusenie zakonnika prace-- ale pre ucitelov, kedze v tej zbierke je pisane, ze zamestnavatel je povinny zabezpecit miesta pre obvykle dopravne prostriedky, a dalej su tym myslene bicykle a nie auta - to potvrdila teta girmanova, takze jediny hunto z nas moze nieco namietat...

kOsTi

ta jemu povedie ze si ho ma vzat do kanclu

stricky

nechame to na hunta- pozna dost jazykov tak nech vybavi

Havran

ale sak more totie hajzle v hlavnej budove zase az take rozjebane neboli, len tam chybali veci jak papier a mydlo no, radsej tote ZP mali prerobit
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Pusta

takze s5 k teme .... jednoznacne som aj ja za pouzivanie tecucej vody a normalneho mydla po pouziti WC .... ale vsetky take sracky jak antibakterialne mydla gely a kremy su len nejake umelo chemicky namixovane nezdrave veci ...(napr. beznym pridavkom je ortut )...a kto ma obsesivno-kompulzivnu chorobu tak nech si ich pouziva je to jeho vec ale faktom je ze to nerobi dobre ani tym bakteriam ani nam ani nasej imunite  :D takze vyhlasujem kampan na zavedenie povinneho "HYGIENICKEHO VRECUSKA" (mydlo, uteracik, zubna kefka, pasta) pre kazdeho studenta  :puf:

domino3d

Quote from: Pusta on  03.11.2009, 03:50:43
takze s5 k teme .... jednoznacne som aj ja za pouzivanie tecucej vody a normalneho mydla po pouziti WC .... ale vsetky take sracky jak antibakterialne mydla gely a kremy su len nejake umelo chemicky namixovane nezdrave veci ...(napr. beznym pridavkom je ortut )...a kto ma obsesivno-kompulzivnu chorobu tak nech si ich pouziva je to jeho vec ale faktom je ze to nerobi dobre ani tym bakteriam ani nam ani nasej imunite  :D takze vyhlasujem kampan na zavedenie povinneho "HYGIENICKEHO VRECUSKA" (mydlo, uteracik, zubna kefka, pasta) pre kazdeho studenta  :puf:

omg, uz zase zakladna skola :D
vivat academicus

kOsTi

dig sak na toto som uplne zabudol uz, preboha :D

cheMicka

my sme to mali aj na strednej.. :D ako to hyg. vrecusko - toaletak, mydlo, uterak, vreckovky :D ale to bolo len preto ze vraj to hyginik nakazal a mohli to prist hocikedy skontrolovat. tak si to kazdy doniesol do skoly, zamkli sme do skrinky a kluc sme si schovali do kvetinaca.. samozrejme kluc sa stratil :D kezde nikto z nas tie vrecuska nepouzival :D

mishelka

Quote from: Pusta on  03.11.2009, 03:50:43

a TOALETAK!!!!

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

James144

ja síce tiež nie som až tak zaťažený na hygienu a čistotu aby som zo sebou nosil antibakteriálny gel ale mydlo a papier je fakt základ  bu

RiTChi

Quote from: genie on  03.11.2009, 12:15:33
preco sme to my nemali ani na zakladnej ani na strednej? :(

No... a potom že sa ľudia chovaju jak prasata :D (tym nemislim toho, koho citujem :D)