• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Hygiena na TUKE!!!

Started by James144, 27.10.2009, 23:30:06

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Aniy

Quote from: LNC on  28.10.2009, 21:15:54
tak z 90 percent ked som na hajzli (len mala) a stretnem tam dakoho dalsieho, tak ten druhy clovek nesplachne a ani si neumyje ruky.. len odide prec..
to budú jedinci ktorých učili nechcať si na ruky ;) ale spláchnuť by mohli :P

t0Mi

Quote from: Aniy on  31.10.2009, 23:19:54
tak z 90 percent ked som na hajzli (len mala) a stretnem tam dakoho dalsieho, tak ten druhy clovek nesplachne a ani si neumyje ruky.. len odide prec..
tak tak.. ja sice splachujem, ale s tym umyvanim som na pochybach... co je lepsie, aby som mal na rukach pach svojho umyteho prirodzenia, ale pach prirodzenia 150tich kolegov (aj neumytych) ? to same s kluckou... napicu robia tie samootvaracie dvere na hypermarkety.. vsetci dobre vieme ze na weckach by boli vyuzite a vitane ovela viac.. !!!

mishelka

Quote from: t0Mi on  31.10.2009, 23:22:51
Quote from: Aniy on  31.10.2009, 23:19:54
tak tak.. ja sice splachujem, ale s tym umyvanim som na pochybach... co je lepsie, aby som mal na rukach pach svojho umyteho prirodzenia, ale pach prirodzenia 150tich kolegov (aj neumytych) ? to same s kluckou... napicu robia tie samootvaracie dvere na hypermarkety.. vsetci dobre vieme ze na weckach by boli vyuzite a vitane ovela viac.. !!!
tak to mas jedno, ci chytis klucku na hajzli alebo tycku v autobuse, aj tak ju pred tebou chytil uz niekto iny a este ju aj chyti...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

radix

nejak tak... to ako ked na teba niekto kychne alebo odkasle, fuka do vreckovky...

mishelka

noste sacky na hlavach, na rukach a mozno prezijete :D :D :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ApokalypS

ale toto uz spominal psicho.. nas imunitny system by sa pri styku z nejakymi obycajnymi barteriami zblaznil..
takze ta opravim:
Quote from: mishelka on  01.11.2009, 05:56:30
noste sacky na hlavach, na rukach a mozno prezijete :D :D :D
noste sacky na hlavach, na rukach a istotne neprezijete
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Smokie

takato prehnana hygiena nie je normalna (v zmysle priroda sa o to vie postarat sama, nie v zmysle, ze ste blazni), pretoze vy si len vytvarate iluziu, ze znizujete riziko nakazy, ale v skutocnosti iba oslabujete svoj vlastny imunitny system co sa neskor prejavi bud castejsim nakazenim chripkou alebo niecim podobnym, ak nie horsie (zltacka napr) :)

vase telo sa dokaze s touto spinou na kluckach a tyckach v autobusoch samo vysporiadat (ale na co by to robilo, ked mu davate najavo, ze nemusi vdaka oriflame a spol...) :) inak by ste boli chori po kazdej ceste busom... klucky a tycky su to najmensie zlo.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

ja som napriklad az na 1 pripad nevzal posledne 4 roky tabletku :) to k tej imunite.. ale imunita vam bude napicu ked sa vam spravia vyrazky na ruke ze niekto pred vami nemal toaletny papier...

stricky

nie kazdy si vytre rit rukou tomi...

Ing. nemtom

Quote from: t0Mi on  01.11.2009, 16:19:50
ja som napriklad az na 1 pripad nevzal posledne 4 roky tabletku :) to k tej imunite.. ale imunita vam bude napicu ked sa vam spravia vyrazky na ruke ze niekto pred vami nemal toaletny papier...

ja ani nepamatam kedy som mal naposledy tabletku, ale chcem to rychle vyklopat [klopklop]
brix will be shat

padre

Quote from: eminkaa on  01.11.2009, 18:05:11
imunita by mala byt o tom, ze kym sa neumyjes, tak sa ti nic nestane...
to sa netyka zltacky alebo ako tomi povedal, nejakej pliagy, pred ktorou mas skratka smolu....
ale zase sme na skole, kde je predpoklad, ze vacsina ludi ma nejake hygienicke aj kulturne navyky, ci ne? :D

mno to je len predpoklad a bohuziel nie fakt...videl som uz par ludi co im nehvorila hygiena nic

LNC

tak to su mi teda nazory, preboha..

imunitu si znizujem? chod s tym vies kde, taketo nazory hodne majstra.. kludne si obchytaj cele ZP hajzle a potom chod s tymi rukami na obed, buduj su imunitu.. hlavna cast imitneho systemu je vytvorena ockovaniami, kt. absolvujes ako male dieta, potom dalej v detskych rokoch ked sa stretnes s ostatnymi chorobami ako su napr. ovcie kniahne.. ale taku imunitu proti virusu chripky len tak sam od seba nedostanes.. mozes maximalne popracovat na obrane proti nachladnutiu atd.. tiez si myslim, ze ked tam bude daka zltacka typu A, tak ju skorej zabijes antibakterialnym kremom, nez tym, ze si vybudujes proti nej sam od seba imunitu.. tu pomoze len ockovanie.. ale som pocul, ze rap vela pomaha imunite, cim viac rapu, tym viac imunita.. hodil by sa nejaky rym na to, ako chcem zit v sterilnom prostredi a potom zgegnem pri stretnuti s nejakym streptokokom, skus, hod na myspace a nezabudni link..

ze degesi preziju? degesi dostali zadarmo ockovania proti vsetkym zltackam, ked to u nich prepuklo.. degesi blokuju vsetky polikliniky, nemocnice, atd.. sak si xodte dakto do tyx zariadeni a poxopite.. oni nemaju imunitu, oni vyzieraju system najviac jak sa da.. ale to je ina tema

co t0mi? ze pach umyteho prirodzenia? ok, Tebe moze byt prijemny, ale okolo mna sa uz teda nepohybuj, nad ludmi s takymito navykmi fakt, ze zasnem.. argumenty o tom, ze si vedia neostat ruky.. vau, to akoze ja, kt. si ich umyvam si ich aj ostiavam? :D LOL, vacsiu detsku hlupost som fakt, ze dlho necital.. no a BTW aj vdaka vam setkym co sa takto spravate, tak vdaka Vam to potom s hygienou aj tak vyzera..

ale tak nadalej si rieste svoje komplexy a nadavajte si tu na znizovanie imunity pouzivanim antibakterialnyx gelov a na neumyvanie si ruk po pouziti WC, ved si ix neostiavate.. tieto detske recicky patria presne na tuto FUCK skolu, kt. vsetci navstevujeme.. az mi je zle..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

cheMicka

ti prepina??? akoze kto tu pisal o tom ze si neumyva ruky po WC??? s tym prispevkom sa hras na mudreho co? :D ale nic z teba :D :D

kOsTi

ja si umyvam ruky v sobotu
:trestac:

Smokie

Quote from: cheMicka on  01.11.2009, 20:49:25
ti prepina??? akoze kto tu pisal o tom ze si neumyva ruky po WC??? s tym prispevkom sa hras na mudreho co? :D ale nic z teba :D :D
ono to takto dopadne, ked niekto do extremu prekruti nazory inych ;)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

tak to vyzera ked niekto nechape ironii a snazi sa vyzerat mudro pred ostatnymi ;)

Ing.Veduci

Quote from: LNC on  01.11.2009, 20:44:46
tak to su mi teda nazory, preboha..
I takto najdes na nete:
Ešte malá noticka k mydlám - vedeli ste, že tzv. antibakteriálne mydlá sú jednou z hlavných pričin vzniku rezistencií choroboplodných mikroorganizmov voči antibiotikám? Naša koža a imunitný systém za normálnych okolností tvoria (takmer) dokonalú barikádu, ktorá sa vyrovná s ich útokmi. Ale práve používaním antibakteriálnych mydiel sa znižuje efektvita antibiotík - práve keď ich budeme potrebovať budú možno neúčinné... Prajem pekný deň.

taaaaaaak a podme, chcem tu vidiet dalsie konflikty "OSIKANE RUKY vs. RUCICKY CISTULINKE" :D :D :D :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

puq

a daco medzi tym? :D oplachnut si ruky vodou :)

Ing.Veduci

Quote from: puq on  01.11.2009, 22:05:37
a daco medzi tym? :D oplachnut si ruky vodou :)
tato skupina (ku ktorej sa aj ja otvorene hlasim) v tomto topicu pre mna vobec neje zaujimava :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

cheMicka

je to dost diskutabilna tema. ale je pravda ze imunitu si umelymi chemickymi prostriedkami nicime, ale zase na druhej strane je potrebne povedat ze neda sa pestovat imunitu neumyvanim si ruk a konzumovat potraviny, ktore bezne konzumujeme (nezdrave, obsahujuce malo vitaminov a mineralov a podobne)

LNC

co? jaka mudrost? o Tebe som nepisal nic, nemozem za to, ze sa vidis v kazdom poste.. LOL
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

citro

lol jak sa to tu rozbehlo  :D

ano clovek by mal dodrziavat nejake tie hyg. navyky, jasne ze ked poobchytam vsetko klucky v ZP tak by bolo fajn si umyt ruky ale zasa sa nezabijem ked nie je moznost, tak umyjem hned ako sa moznost naskytne, dovtedy si snad nebudem pchat prsty do ust ani nechytat priamo jedlo ne? Preto je mozno fajn mat poruke taky gel, na vynimocne pripady ale ne ze vzdy ked nieco chytim hned si to jebnem na ruky.

A DEGESI PREZIJU !  :D

cheMicka

Quote from: LNC on  01.11.2009, 22:19:48
co? jaka mudrost? o Tebe som nepisal nic, nemozem za to, ze sa vidis v kazdom poste.. LOL

:D :D :D  neviem ktory post (moj ci tvoj) mal mat daco konkretne spolocne so mnou

cheMicka

Quote from: citro on  01.11.2009, 22:36:14
lol jak sa to tu rozbehlo  :D

ano clovek by mal dodrziavat nejake tie hyg. navyky, jasne ze ked poobchytam vsetko klucky v ZP tak by bolo fajn si umyt ruky ale zasa sa nezabijem ked nie je moznost, tak umyjem hned ako sa moznost naskytne, dovtedy si snad nebudem pchat prsty do ust ani nechytat priamo jedlo ne? Preto je mozno fajn mat poruke taky gel, na vynimocne pripady ale ne ze vzdy ked nieco chytim hned si to jebnem na ruky.

jj s tym aj ja suhlasim. ale zase take mydlo a papierove obrusky by mali byt na kazdom wc.