• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Hygiena na TUKE!!!

Started by James144, 27.10.2009, 23:30:06

« predchdzajce - alie »

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

cheMicka

ale zase kto zaruci ze ta dezinfekcia naozaj funguje. ja rozmyslam ze kupim daco z lekarne

Havran

tak zase mozes aj flasu denaturovaneho liehu nosit zo sebou
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

ja mam na ruky natiahnuty sacok a nemam s takymi problem
brix will be shat

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

BCAA

Quote from: Bc. nemtom on  28.10.2009, 23:35:50
ja mam na ruky natiahnuty sacok a nemam s takymi problem

a som sa cudoval co tak susti ked chodis :D

Ing. nemtom

jj, vedlajsi efekt, ale prve je zdravie
brix will be shat

padre

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 02:33:13
Quote from: t0Mi on  28.10.2009, 02:03:28
Quote from: dEVIANT on  28.10.2009, 01:58:35
Quote from: citro on  28.10.2009, 01:20:24
Najlepsie wecka v PK6 na prvom poschodi  :D

Na prvom? nesú v suteréne lepšie?? :D...Ináč, za chvílu tu bude téma "Dneska som sral v..." :D:D

alebo este horsie - "Kde seriete ? TERAZ !" alebo este horsie: "Co divneho som vysral (vystal, vygrcal)"

netreba zabudat na: "Mal(a) by som srat ale aj tak som tu..." "Mam vysrate a som na nete..." "best of WC" "Uschovna toaletneho papiera" "Koho z fora som dnes videl srat??!!"

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

mozme to zmenit aj na tematiku problemov.
Dnes som sa nevysral a neviem preco.
Tlaci ma to ale nejde to a pod

mishelka

Quote from: padre on  30.10.2009, 04:47:42
Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 02:33:13
Quote from: t0Mi on  28.10.2009, 02:03:28
Quote from: dEVIANT on  28.10.2009, 01:58:35
Quote from: citro on  28.10.2009, 01:20:24
Najlepsie wecka v PK6 na prvom poschodi  :D

Na prvom? nesú v suteréne lepšie?? :D...Ináč, za chvílu tu bude téma "Dneska som sral v..." :D:D

alebo este horsie - "Kde seriete ? TERAZ !" alebo este horsie: "Co divneho som vysral (vystal, vygrcal)"

netreba zabudat na: "Mal(a) by som srat ale aj tak som tu..." "Mam vysrate a som na nete..." "best of WC" "Uschovna toaletneho papiera" "Koho z fora som dnes videl srat??!!"

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

mozme to zmenit aj na tematiku problemov.
Dnes som sa nevysral a neviem preco.
Tlaci ma to ale nejde to a pod
:emot-LMAO: a este aj toto
"Seriem a som na nete"
"Kolko sracov som dnes videl"
"Co ma dnes nasralo"
"Pomozte, neviem sa vysrat"

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Smokie

Skor "Co ma dnes osralo", nie? ;)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

mishelka

"Kolko psov som dnes videl srat"
"Do akej sracky som dnes stupil/skocil/dostal sa"

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

mishelka

"Co noveho som dnes posral"

stricky

a uz vidim aj rovnomenny topic v party alert.... :D spolocna forumsranica :D

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

stricky

t0Mi

alebo kosti spravi 'ZESTRANU PARTY' ;)

cheMicka

aha toho sa nebudem moct zucastnit :( :D

Mattys

samozrejme ze vsetko v ZP  :D :D
zp 4ever  :D :D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

psicho

Quote from: LNC on  28.10.2009, 21:15:54
ja som vseobecne znechuteny urovnou hygieny a hygienickymi navykmi studentov tuna na TUKE..
tak z 90 percent ked som na hajzli (len mala) a stretnem tam dakoho dalsieho, tak ten druhy clovek nesplachne a ani si neumyje ruky.. len odide prec.. no a teraz co robit? kua, sak s tyma rukama tam klucku obxytal a ja este mam vyjst von.. lenze, nasiel som si riesenie ako bojovat proti takymto blbym pocitom na rukach: je to antibakterialny gel od oriflame, pouzivam to aj po tom ako vystupim z MHD, pred obedom, atd.. zatial od zaciatku septembra, kedy som si to zadovazil som pouzil tak 4/5 z neho, cize coskoro budem zhanat novy.. keby dakto mal zaujem, mozem dodistrubovat, pripadne predviezt :D (BTW vycistit si ruky bez tecucej vody a bez mydla je na nezaplatenie v neskutocnom mnozstve situacii.. takze fakt to najde vyuzitie)

nice sposob ako si znizit imunitu na minimum :D :D :D zi si v uplne sterilnom svete, a skapes do tyzdna ked nahodou ti dojde ten frasz :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Mattys

ta nieco pravdy na tom bude ....  :D :D :D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

citro

Quote from: psicho on  31.10.2009, 07:02:38
Quote from: LNC on  28.10.2009, 21:15:54
ja som vseobecne znechuteny urovnou hygieny a hygienickymi navykmi studentov tuna na TUKE..
tak z 90 percent ked som na hajzli (len mala) a stretnem tam dakoho dalsieho, tak ten druhy clovek nesplachne a ani si neumyje ruky.. len odide prec.. no a teraz co robit? kua, sak s tyma rukama tam klucku obxytal a ja este mam vyjst von.. lenze, nasiel som si riesenie ako bojovat proti takymto blbym pocitom na rukach: je to antibakterialny gel od oriflame, pouzivam to aj po tom ako vystupim z MHD, pred obedom, atd.. zatial od zaciatku septembra, kedy som si to zadovazil som pouzil tak 4/5 z neho, cize coskoro budem zhanat novy.. keby dakto mal zaujem, mozem dodistrubovat, pripadne predviezt :D (BTW vycistit si ruky bez tecucej vody a bez mydla je na nezaplatenie v neskutocnom mnozstve situacii.. takze fakt to najde vyuzitie)

nice sposob ako si znizit imunitu na minimum :D :D :D zi si v uplne sterilnom svete, a skapes do tyzdna ked nahodou ti dojde ten frasz :D

loool akoze fakt nic v zlom ale to uz jak MONKOVIA budete doraz behat po skole s flastickamy ORIFLAME :D

inac, viete ktora cast populacie SVK tutovo prezije nejaku pandemiu (napr. prasaciu chripku) ? DEGESI ! a viete preco? lebo ziju v takom napicu prostredi ze ich nic viac nemoze dojebat.

ApokalypS

nj a teraz mame zacat zit aj my? ci co tym chcel basnik povedat..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

radix

ze im to tam treba vycistit aby zacali byt aj oni chori