• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Hygiena na TUKE!!!

Started by James144, 27.10.2009, 23:30:06

« predchdzajce - alie »

James144

Ja síce nie som človek ktorý moc nadáva ale čo je veľa to je veľa. Som to musel prepísať aby sa to vôbec dalo čítať.

Potrebujem ísť na WC(veľkú :D) ale nikde na celom TUKE nieje ani jeden toaletný papier. Minulí rok som takto obehal WC snáď vo všetkých budovách TUKE vrátane hlavnej budovy, ZP, BN32 a intrákov. Peniaze som nemal vreckovky som tiež u nikoho známeho nenašiel a na vrátnici mi povedali že každý si musí nosiť sám že mi nedajú. Takže som sa vzal a išiel som miesto prednášky z matematiky domov na WC vďaka čomu som prišiel o 3body.

Teraz už nebývam v KE a každý deň dochádzam tz v škole som od 7:30 do 18-19 00 a zrovna dneska to zase prišlo. Naštastie som mal peniaze takže som v bufete vysolil 26 centov za toaletný papier. Ako pohoda že bol špinavý záchod, na zemi odpadky a nesvietilo svetlo ale keď som po vykonaní potreby zistil že nikde nieje MYDLO to ma už fakt vytočilo. Medzi časom bufet zatvorili. Nechcem nič hovoriť ale je vrchol že v inštitúcii o veľkosti TUKE kde sa pohybujú tisícky študentov chýbajú základné hygienické prostriedky.

Takže si tu pekne sedím v knižnici z rukami páchnucimi po "stolici" a rozmýšľam koľko ľudí sa dotkne kľučky ktorú som chytil pri odchode z WC, chytí tlačítka na výťahu v knižnici, bude ťukať do klávesnice na tomto PC. Ja som zdravý a aj napriek tomu že je to dosť nechutné nič vážne nehrozí. Otázka ale je čo keby že mám žltačku? Salmonelózu alebo inú prenosnú chorobu??? neviem ako dlho to tu takto funguje ale je len otázkou času kedy na TUKE vypukne nejaká epidémia.

Naši rodičia(a v mnohých prípadoch aj my samy) platia dane za ktoré inštitúcia funguje a myslím že by sme si preto ako klienti zaslúžili nejakú úroveň.   Na strednej sme sa dokonca skladali po nejakých 20SKK na hygienické prostriedky ktoré zabezpečovala škola. Ako krajné riešenie by mi to vôbec nevadilo ale to že tu musím chodiť zo smradľavými rukami to mi fakt vadí.

Neviem kto toto má na starosti ale ak sa to nebude riešiť asi prekonám svoju lenivosť a kontaktujem hygienu.

dEVIANT

Quote from: James144 on  27.10.2009, 23:30:06

Takže si tu pekne sedím v knižnici z rukami páchnucimi po "stolici" a rozmýšľam koľko ľudí

skús tie vreckovky, respektíve hajzlák najbližšie aj použiť a nebudú smrdieť  :P a v PC centre PK6 majú schopné hajzle a aj mydlo  ;D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Ing. nemtom

mozte nanho kydat ale ajtak ma pravdu !!!!! tisice studentov a po celom arealy ani hajzlak ani mydlo ani nic, nemoze kazdy srat v PC centre
brix will be shat

kOsTi

ja na verejne wc srat nechodim, radsej prasknem
:trestac:

t0Mi

ja si hajzlak nosim so sebou.. a ked nie je mydlo tak postaci aj voda..
teda neviem ako si ty utieras rit, ale ja tym papierom, nie prstom a ten papierom, to je zly postup..
ale mas pravdu inac.. a znova sme pri ZP a srackach :D stale dojdeme len k sexu, chlastu alebo srackam..

dEVIANT

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 00:16:50

Ja tiež nie...ale keď som vo štvrtok v škole od 7 do 16 a také dlhé pauzy, aby som šiel na intrák a spať koli sraniu, nemám :D takže keď musím tak musím...

domino3d

QuoteNeviem kto toto má na starosti ale ak sa to nebude riešiť asi prekonám svoju lenivosť a kontaktujem hygienu.

kontaktuj, potom sa spamätaju a zacnu mozno nieco robit s tym.
vivat academicus

citro

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 00:16:50

ocakavaj hemeroidy...

inac ma typek pravdu moe, akoze clovek na tuke nema velke ocakavania, ale aspon tie zakladne veci musia byt ! to de sme? Cigansky tabor šuviks. Ja vzdy nosim so sebou aspon hygienky, to mydlo dajak prezijem ale aj to sa da, existuju take male " hotelove " tak hoci ho aj tam necham ma to nezabije. Najlepsie wecka v PK6 na prvom poschodi  :D

Safyia

Najlepsie sa ma Chemicka...ona take problemy riesit nemusi  ;D ;D ;D

dEVIANT

Quote from: citro on  28.10.2009, 01:20:24
Najlepsie wecka v PK6 na prvom poschodi  :D

Na prvom? nesú v suteréne lepšie?? :D...Ináč, za chvílu tu bude téma "Dneska som sral v..." :D:D

t0Mi

Quote from: dEVIANT on  28.10.2009, 01:58:35

Na prvom? nesú v suteréne lepšie?? :D...Ináč, za chvílu tu bude téma "Dneska som sral v..." :D:D

alebo este horsie - "Kde seriete ? TERAZ !" alebo este horsie: "Co divneho som vysral (vystal, vygrcal)"

cheMicka

na damskych wc niektorych mydla su :) ale to je pravda ze by mali byt na kazdom wc hygienicke potreby, ved zato moze tuke dostat aj nejaku sankciu za nedodrzanie hygieny.. a ked uz, ruky sa nemaju umyvat len po vykonani velkej potreby, to by ste mali vediet :D

kOsTi

a ty jak vies co sa robi po vykonani velkej potreby? :O

kOsTi

Quote from: t0Mi on  28.10.2009, 02:03:28

alebo este horsie - "Kde seriete ? TERAZ !" alebo este horsie: "Co divneho som vysral (vystal, vygrcal)"

netreba zabudat na: "Mal(a) by som srat ale aj tak som tu..." "Mam vysrate a som na nete..." "best of WC" "Uschovna toaletneho papiera" "Koho z fora som dnes videl srat??!!"

hrmill

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 02:29:34
a ty jak vies co sa robi po vykonani velkej potreby? :O

splachne ?? :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

citro

Quote from: kOsTi on  28.10.2009, 02:33:13
Quote from: t0Mi on  28.10.2009, 02:03:28

netreba zabudat na: "Mal(a) by som srat ale aj tak som tu..." "Mam vysrate a som na nete..." "best of WC" "Uschovna toaletneho papiera" "Koho z fora som dnes videl srat??!!"

:evica: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

hrmill

kOsTi este si zabudol "Kde som dnes sral"
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

stricky

co divne som dnes pri srani videl?

Safyia

spam topic pre hovno :j_cheesy:  ;D ;D ;D

edit: a samozrejme Image wars s podobnou tematikou

mishelka

minuly rok tu bol taky moj post, ze najhorsi zachod na tuke, mozes zahlasovat, akurat som ho chcela ozivit :D:D:D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

Quote from: dEVIANT on  27.10.2009, 23:39:46
Quote from: James144 on  27.10.2009, 23:30:06

Takže si tu pekne sedím v knižnici z rukami páchnucimi po "stolici" a rozmýšľam koľko ľudí

skús tie vreckovky, respektíve hajzlák najbližšie aj použiť a nebudú smrdieť  :P a v PC centre PK6 majú schopné hajzle a aj mydlo  ;D
dokonca aj toaletak (ak nepride nejaky debil a neodtoci ho cely bo doma nema...)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing.Veduci

Quote from: cheMicka on  28.10.2009, 02:28:43
na damskych wc niektorych mydla su :)
tak zacneme chodit tam :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

t0Mi

Ja som sa bol minule vysrat, mal som vlastny novy, tak som mal z toho srania dobry pocit ze som to stihol a tak, ze som spravil dobry skutok a papier tam nechal.. Chcem tym povedat ze asi len tak sa tam moze objavit toaletak..

LNC

ja som vseobecne znechuteny urovnou hygieny a hygienickymi navykmi studentov tuna na TUKE..
tak z 90 percent ked som na hajzli (len mala) a stretnem tam dakoho dalsieho, tak ten druhy clovek nesplachne a ani si neumyje ruky.. len odide prec.. no a teraz co robit? kua, sak s tyma rukama tam klucku obxytal a ja este mam vyjst von.. lenze, nasiel som si riesenie ako bojovat proti takymto blbym pocitom na rukach: je to antibakterialny gel od oriflame, pouzivam to aj po tom ako vystupim z MHD, pred obedom, atd.. zatial od zaciatku septembra, kedy som si to zadovazil som pouzil tak 4/5 z neho, cize coskoro budem zhanat novy.. keby dakto mal zaujem, mozem dodistrubovat, pripadne predviezt :D (BTW vycistit si ruky bez tecucej vody a bez mydla je na nezaplatenie v neskutocnom mnozstve situacii.. takze fakt to najde vyuzitie)
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

cheMicka

:thumbs-up: jj ten gel mam aj ja. a pouzivam ho aj po tom co si umyjem ruky a potom otvorim dvere kluckou ktoru predomnou obchytalo xyz ludi .. je fajny, fajne vonia, nevysusuje ruky atd. :) odporucam :D