• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

hladam hry ktore su kompatibilne s priatelkou

Started by Johny Bravo, 27.08.2010, 20:52:24

« predchdzajce - alie »

Johny Bravo

no takze uz konecne mam pc prepojene s tv a mam aj 2 gamepady. nejake napady ake hry by sme si mali zahrat?
zatial sme skusali trackmania united a fifa..

domino3d

guitar hero? (ja som to nehral ale tak mozno by sa dalo...)
vivat academicus

Johny Bravo

k tomu nepotrebujes nejake nastroje? alebo nieco take? bez toho to vyzera dost bezvyznamne..

domino3d

vraj stacia dve klavesnice, alebo daco, nehral som tak neviem, iste sa tu najdu ludia co vedia.
viem len ze to hral kamos s cajou
vivat academicus

Ing. nemtom

my sa zvykneme hrat na mamicku a otecka, to je kompatibilne, zahrajte si bombermana :D
brix will be shat

Safyia

Ja som tak hravala Mad tracks, celkom haluz :)

ywetka

~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Safyia

Agamemnon

wormsov :D
alebo taký tunneler :D to je úplne pecka pre 2 osoby :)
All code is crap.

42

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

kOsTi

:trestac:

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Johny Bravo

Quote from: Agamemnon on  28.08.2010, 02:24:44
wormsov :D
alebo taký tunneler :D to je úplne pecka pre 2 osoby :)
nieco akcnejsie som myslel :)

a zase tunneler na 40+" full hd? :)

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

brix will be shat

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Havran

inac to mas XBox abo o PC rozpravas? ale ked vravis ze gamepady tak typujem ze Xbox (PS3) a ano na guitar hera ti treba special kontroler, na compe staci klavesnica, a inac by si mohol specifikovat ake hry oblubujete, ci FPS,sportove, auticka abo take proste daco
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

domino3d

Quote from: Havran on  30.08.2010, 01:29:22
inac to mas XBox abo o PC rozpravas? ale ked vravis ze gamepady tak typujem ze Xbox (PS3) a ano na guitar hera ti treba special kontroler, na compe staci klavesnica, a inac by si mohol specifikovat ake hry oblubujete, ci FPS,sportove, auticka abo take proste daco

kompatibilne s priatelkou
vivat academicus

Havran

Quote from: Domino3D on  30.08.2010, 01:32:12

kompatibilne s priatelkou

tak ale zalezi ci ta priatelka niekedy sa uz hrala nejake hry alebo proste vobec nic
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ursus

boze nech sa ti pohra s joystickom, univerzalna hra vsadeprenositelna  ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

tukenukem

• 1. jednoznačne GTA Vice City + custom rádio plné tanečných hitov doby minulej (aka O-Zone =D) + virtuálne západy slnka na rýchločlne alebo helikoptére + neskôr mód pre viacerých hráčov
  • 2. The Sims + čím viac datáčov tým väčšia závislosť (hlavne Pets =))
  • 3. Stronghold (neveril by si, ale tá stredoveká hudba je pre nežnejšie pohlavie chytľavá, len neviem čo na to tá HD TV)
  • 4. okrem iného Roller Coaster Tycoon, Zoo Tycoon, Fable, Left 4 Dead, Rock Band, Guitar Hero, Borderlands atď.
  • 5. prípadne nechať PC ako také a na Vianoce zohnať Nintendo Wii

Johny Bravo

je to PC prepojene na hdtv...
a typ je to asi jedno, nech to nebude nic advanced a nieco take hladam co mozu dvaja hrat naraz na jednom monitore.
ako je mozne aj fifu/nhl..

Johny Bravo

Quote from: ursus on  30.08.2010, 02:00:28
boze nech sa ti pohra s joystickom, univerzalna hra vsadeprenositelna  ;D
ja hladam nieco co by sme robili po tom a s gamepadom.

Johny Bravo

Quote from: :tuke'nuke'em: on  30.08.2010, 03:22:51

• 1. jednoznačne GTA Vice City + custom rádio plné tanečných hitov doby minulej (aka O-Zone =D) + virtuálne západy slnka na rýchločlne alebo helikoptére + neskôr mód pre viacerých hráčov
  • 2. The Sims + čím viac datáčov tým väčšia závislosť (hlavne Pets =))
  • 3. Stronghold (neveril by si, ale tá stredoveká hudba je pre nežnejšie pohlavie chytľavá, len neviem čo na to tá HD TV)
  • 4. okrem iného Roller Coaster Tycoon, Zoo Tycoon, Fable, Left 4 Dead, Rock Band, Guitar Hero, Borderlands atď.
  • 5. prípadne nechať PC ako také a na Vianoce zohnať Nintendo Wii
1. asi dvaja naraz tazko na jednom monitore
2. ako pri 1 + s gamepadom?
3. hm podla screenshotov vyzera ako age of empires.. takze to iste ako pri 1+2
4. tycoony -> ako pri 1+2
5. wii som predal minuly rok :)

domino3d

vivat academicus