• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

hladam brigadu pre priatelku (v KE)

Started by Johny Bravo, 25.07.2007, 01:45:12

« predchdzajce - alie »

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

Johny Bravo

tesco a podobne hypermarkety urcite nie.. nieco kulturovane, nemusia platit vela...

nighthunter

www.brigada.sk
www.job.sk
www.profesia.sk
www.brigadnici.sk
www.studentskyservis.sk
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

MP servis, to je na Krivej.. a potom toto čo je na hlavnej a neviem ako sa vola agentúra.. A keď chce zahraničie tak Kappa (trenkwalder) tiež na Krivej. No a v Dargove na prvom poschodí hľadajú predavačku suvenírov (či čo to je..) hneď pod eskalátormi..
A ak nie toto tak si myslím že najlepšie je obehnúť mesto, lebo takto cez tie agentúry a podobne veľa toho nedostane, tak max 32-40 za hodinu (40 je keď celý deň stojíš). Taže tak..
OPRAVA: v Dargove ne na prvom ale na prízemí.. :emot-drunk:

stricky

cez agenturu by som uz asi nesiel.. v ramci svk... bo raz som siel cez NOSLUS... tu v rv a za pokladnu v tescu som mal 35sk.... a to este hrubeho....  :whacko:

Johny Bravo

dikes za linky a za info, dufam ze nieco najdeme...

Pusta

hmmm a pokial si spominam thak v bageterii (co je oproti malemu tesku) hladali ete nedavno predavacku mno  :lookaround:

milanko

Ja by som cez tie agentury urcite nesiel...napriklad taky studenstky servis si z hodinovej mzdy stahuje asi tretinu...robis na nich ako nejaky otrok....raz som mal mat brigadu cez nich...bol som na pohovore uz v danej firme..a dohodol som sa s nimi ze ma prijmu mimo servis...servis platil 40 a oni davali 60
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

HOT PONUKA, v Dargove do hračkárstva, 50sk/hodinu. Ale musí byť zodpovedná a rýchlo sa učiť :) Pýtať sa treba pred Dargovom, tam kde predávajú slnečné okuliare ;)

milanko

to by som bral... cely den sa moze hrat s hrackami a este ju za to budu platit ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

a kecat s okoloiducimi slecnami  :smirk:

milanko

tak tak :) ponuknut im nejake tie hracky :D
(\__/)
(O.o )

milanko

hned preskocila pult a zacala robit bagetky ? ;)
(\__/)
(O.o )

Pusta

Quote from: eminkaa on  31.07.2007, 22:12:13
Quote from: Pusta on  25.07.2007, 17:41:29
hmmm a pokial si spominam thak v bageterii (co je oproti malemu tesku) hladali ete nedavno predavacku mno  :lookaround:

hehe, hej. kamaratka isla okolo, opytala sa, ci nahodou niekoho nehladaju a oni na to, ze ano a hned mohla nastupit :emot-LMAO:
jeeeej  :emot-LMAO:

milanko

Quote from: eminkaa on  06.08.2007, 10:46:30
ta asik  :emot-LMAO:
ale sak ju poznas, tak ju chod niekedy pozriet, si od nej nieco kupis...  :j_tongue:

ja ju poznam ?????? a ty vies ze ju poznam ???? lol .. tak to mi nieco uslo... pretoze neviem o tom ze by som ju poznal :D
(\__/)
(O.o )

nighthunter

a kde je vodna fajka v tejto vete ?

mishelka

to je zakamuflované tam niekde.. to je matrix vieš :D ale podľa mňa úplne stačí, že keď to písal, myslel na vodnú fajku.. tá sa tam už nejako prenesie aj sama :D

milanko

joooj dajte pokoj s vodnou fajou... som sa vcera vratil z chajdy asi o 22 vecer... tam sme tiez mali fajfu... uz pomaly zacinam mat plny stav.... asi je na case si dat trosku pauzu a abstinovat....aby som si potom opat vedel tak krasne vychutnat ju
(\__/)
(O.o )

DeeL

uz je na case si dat trosku pauzu a absinthovat :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

fuuha.. citim nejaky zasifrovany odkaz v tvojej sprave :D :D
(\__/)
(O.o )