• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

hlada sa osoba

Started by JCube, 24.12.2007, 21:16:58

« predchádzajúce - ïal¹ie »

stricky

a pre zaujimavost, kolko mu to akoze imaginarne ides?

JCube

neviem neragujem na tie smsky
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

tiez pravda... nielen ze Ta otravuje, este aj aby si credit na neho minal... Porozmyslaj, ci nemas na okoli nejakeho vtipneho kamarata, co huli a ho nahaluzil.. :P Podla mna to len taky nejaky flip bude.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

pytal som sa uz asi kazdeho....nikto o nikom takom nevie...az mi je to podozrive... :D nastastie ma moje stare cislo ktore uz nepouzivam a to cislo bolo aj na webe takze je mozne ze si dakto zo mna prcu robi...ja si tiez spravim ked to zacnem riesit... :D

stricky

tak to bude potom poriadny flip :D

JCube

poriadny nie...riadne otravny...

mrkvy

podla mna myslel pre neho.. ;) Si riadne chlapec zavaruje, ked Ti takto vypisuje.. :) Ho asi prekvapi, ked mu na dvere zaklopu chlpaty a este ak bude mat nejake G doma, tak to uz potom bude problem.. :P Si rozmysli druhy krat potom.. :D ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

do FEIkara skakat? :D FEI ta vidi... :D

mrkvy

(\__/)
(O.o )

JCube

tak tak presne... :D preto som stiahol vsetky veci o sebe z webu lebo sa bojim velkeho brata a este vacsieho googla... :D

stricky

to by sme mohli zistit vsetko vzdy o niekom inom.. aj tu z fora, dame ze napr. tento tyzden sa hlada pusta a co vsetko na nu najdeme ??? :D

Pusta

najhorsie je to ze NIC  :emot-LMAO: ja som tak nezaujimavy clovek ze ani na googli o mne nic nie je  bk

mrkvy

Mozno si az taka tajna osoba.. Mozno ani nie si a si len tajny projekt umelej inteligencie FBI, CIA a mosad-u.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

ano aj to je mozne (P.U.S.T.A) =(Private Unated States Top Agent )  :pimp:

mrkvy

Takze teraz som mrtvy, ked som Ta odhalil? ???
(\__/)
(O.o )

Gaspacho

Len tak v ramci srandy skusali ste o sebe hladat veci na google? bo ja som si to skusil (inspirovany tymto threadom a trilogiou o ujovi Bourneovi) a normalne som zatial nevystopovatelny :D noze skuste

stricky

a myslis ze sa nam chce hladat nejakeho chalana? ako ze aspon pre mna je Pusta vacsia vyzva... sry

Ing. nemtom

a moju hladanu osobu nikto nehlada?
brix will be shat

JCube

uz dva(!!!) dni mam pokoj... :)

JCube

JCube

nie naco...nepoznam daneho cloveka...

mrkvy

Quote from: stricky on  28.12.2007, 23:59:47
a myslis ze sa nam chce hladat nejakeho chalana? ako ze aspon pre mna je Pusta vacsia vyzva... sry

Podla mna myslel, ze mas o sebe nieco vygooglit.. Aaa pustine hanbate fotky mam v telefone, takze nic z toho.. :P ;)

Quote from: radix on  29.12.2007, 01:33:57
Quote from: nemtom on  29.12.2007, 00:40:46
a moju hladanu osobu nikto nehlada?
len ak by si zaplatil  ;)

Alebo nezaplatil... Splatku za chladnicku napriklad.. :D ;)

Quote from: JCube on  29.12.2007, 04:27:55
nie naco...nepoznam daneho cloveka...

Asi mu dobilo pomalicky do hlavicky, ze to nema zmysel a ze asi ma zle cislo.. :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

Quote from: mrkvy on  31.12.2007, 07:32:31

.. Aaa pustine hanbate fotky mam v telefone, takze nic z toho.. :P ;)

a a a tie asi nemas lebo take nemam ani ja  :emot-shakehead:

mrkvy

To ze ich nemas Ty neznamena, ze ich nemozem mat ja.. ;)
(\__/)
(O.o )