• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

odblokovanie iPhonu

Started by nighthunter, 04.12.2007, 07:31:35

« predchdzajce - alie »

stricky

Quote from: mrkvy on  07.12.2007, 23:51:21
Som za.. Alebo urobime kompromis a ho zabalime do vaty a polejeme benzinom.. Sa nauci stekat aspon.. :D

a budeme pouzivat aj tie spreje co su vraj bez alkoholu?

mrkvy

Jasne! Budeme pouzivat vsetko co sa "uci horiet", cize vsetko co je v 1. triede horlavosti.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

ze by som pytal od Jeziska na Vianoce nejake horlaviny.... Spravime napalm, alebo grecky ohen- to vacsia sranda :D

mrkvy

Mno na napalm mam niekde na disku navod.. :P Aaa o greckom ohni som este nepocul, skor molotov coctail... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

nieco o greckom ohni http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/clanok.php3?sub=16.9.2004/16461HI, som zvedavy co najdes to, co ma tak na nom fascinuje a preco sa tym padom hodi na huntera :D :smirk:

mrkvy

"Ak zasiahol človeka, čakala ho smrť upálením zaživa..." :)
(\__/)
(O.o )

stricky

Pusta

ja by som vam kazdopadne (ako hutnicka )odporucala posypat sa KOKS-om   :thumbsup: ma to fajn vyhrevnost  :emot-LMAO:

nighthunter

konecne som pochopil ze "FLAMEwar"  :emot-LMAO:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)