• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

help... :(

Started by mrkvy, 13.02.2009, 05:03:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

stricky

jedinych 50b mas za jarne upratovanie, aspon tak bolo, len ci bude aj teraz....

padre

kolko bodov vlastne trewba a ako vypocitam? vazeny priemer vypocitany mam na percenta

domino3d

Quote from: mishelka on  06.02.2010, 15:22:06
Mam LG LCD displej a ked ho zapnem, tak mi po nom chodia svetle-tmave pasy najprv nahor, potom nadol pricom menia rychlost a displej preblikava... Tento stav prejde asi po minute a predtym to nerobilo... Je to kvoli tomu ze ho mam napojeny na notebook alebo ze starne alebo wtf? Displej ma 5 rokov.

raz som take daco videl na brigade s lcd telkou, chlapik prisiel vyskubom zo zastrcky kolik na uzemnenie a prestalo to robit. som len pozeral ze wtf
vraj rusenie
vivat academicus

mishelka

Quote from: Domino3D on  16.02.2010, 21:05:26
Mam LG LCD displej a ked ho zapnem, tak mi po nom chodia svetle-tmave pasy najprv nahor, potom nadol pricom menia rychlost a displej preblikava... Tento stav prejde asi po minute a predtym to nerobilo... Je to kvoli tomu ze ho mam napojeny na notebook alebo ze starne alebo wtf? Displej ma 5 rokov.

raz som take daco videl na brigade s lcd telkou, chlapik prisiel vyskubom zo zastrcky kolik na uzemnenie a prestalo to robit. som len pozeral ze wtf
vraj rusenie
to mam ako vyskubnut kolik na uzemnenie zo zastrcky??? :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Havran

kde si mozem pozret nejaky zaznam z olympiady okrem STV3 ??
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

cheMicka

domino3d

Quote from: mishelka on  16.02.2010, 22:41:13
Quote from: Domino3D on  16.02.2010, 21:05:26

vraj rusenie
to mam ako vyskubnut kolik na uzemnenie zo zastrcky??? :D
tha aj mne kus zrni monitor (lcd) ale nemal som tu odvahu, asi koli niecomu tam je ten kolik :D
skus sa v servise popytat ze co tomu je  bv
vivat academicus

cheMicka

dal by sa niekde najst aktualny zoznam studentov na TUKE?

radix

Quote from: cheMicka on  23.02.2010, 01:09:27
dal by sa niekde najst aktualny zoznam studentov na TUKE?
nie

cheMicka

ako by som mohla dostat z pc veci do dvd prehravaca? :D sa nesmejte co sa tu pytam, ale ja sa do toho vobec nerozumiem :D (napalovat data na dvd a kopirovat to tam je zdlhave a neefektivne, a dvd prehravac nema usb vstup)

stricky

najprv napis co tam chces dostat, ci video alebo audio, alebo nieco ine?

cheMicka

tak trebalo by mi preinstalovat win, ale nemam miesto v pc na zalohu, preto som rozmyslala ci by sa tie dokumenty nedali premiestnit na dvd prehravac na jeho pevny disk, lebo je dvakrat taky velky jak v celom mojom pc :D

kOsTi

a ake konektory ma dvd prehravac? :)
:trestac:

cheMicka

asi len HDMI a potom este dva take velke obdlznikove a je pri nich napisane AV :D ale neviem ci na pc mam HDMI vstup. a vlastne ani neviem ci by sa dali prenasat subory cez hdmi :D

stricky

pokial nemas na pc hdmi tak to nehrozi nijako spojit, ale ani cez hdmi to nie je iste.... najlepsie by ti to bolo na nejaky externy hdd

Havran

@cheMicka: ako dost pochybujem ze prenesies data cez HDMI, ktoreho vystup mas na grafickej karte..
inac napis aky mas DVD prehravac, ci daco na nete sa o nom neda najst
@Stricky: tak keby mala ext. HDD asi nemusi tiskat veci do DVD a vravela ze DVD nema USB

cheMicka

samsung dvd hr775

Havran

no na nete pisali ze ma USB

Connections
SCART Connectors    Output x 2
Inputs    Composite x 1 • Analog Audio x 1 • iLINK DV Input • USB
Outputs    Composite x 1, Component x 1, HDMI x 1, Digital Audio Coaxial x 1, Digital Audio Optical x 1
Front Panel    Composite Input • iLINK DV Input

ale dost pochybujem ze to co chces je mozne, ktovie jaky file system ma vobec ten HDD a ci sa da nejak spristupnit cez to usb

cheMicka

ta ja som ho tam nenasla :D ale skusim sa pozriet este po 101x :D

Havran

mozno nema ten klasicky conector na USB jak na compe, ale nejaky mini abo daco take ja na tlaciarnach

cheMicka

looool  ja odpadnem :D :D :D ono to ma taky kryt ktory ked s aotvori tak je tam normalny usb vstup :D :D :D zacnem asi citat navody na pouzitie, lebo bez neho by som asi v zivote neobjavila ze tam je kryt a da sa otvorit :D

Havran

toto som nasiel v nejakom reviews:
"In addition, it also allows USB connection allowing user to connect the recorder to USB devices. With integrated 160 GB hard disk drive, user enables to transfer MP3, WMA, MPEG2, DivX, JPEG and HD JPEG files from USB thumb drive, portable media players, digital cameras and other AV devices into the hard disk and play music and videos stored anytime as preferred. "

cheMicka

Havran

taze minimalne ti treba USB to USB kabel dajaky... a treba skusit to spojit