• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

help... :(

Started by mrkvy, 13.02.2009, 05:03:38

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

to spravi plno balastu
brix will be shat

Havran

jou ludia, neide comp, priznaky : ked sa zapne tak asi na 0.5s sa roztoci ventilator a potom konec, zdroj by mal byt v pohode lebo ked je zapnuty tak sa na motherboarde rozsvietia rozne ledky a tak, dajaka idea na troubleshooting ??
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

reset CMOS .... vybrat ramky (poskusat ine sloty) .... skusit iny zdroj .... CPU :)
:trestac:

padre

Quote from: kOsTi on  20.11.2009, 05:23:38
reset CMOS .... vybrat ramky (poskusat ine sloty) .... skusit iny zdroj .... CPU :)

odporucam vsetko toto skusit pri odpojenom HDD, romiek a inych ....

Havran

no problem solved, dost lame este, jeden extra kabel na elektriku trebalo do maticnej natiskat :)

Luk1

neviete mi poradit nejaky program ktory dokaze nahravat to co prave mi bezi na pc, napr ze si zapnem nejaku pesnicku na nete a nahram si ju

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

t0Mi

Ak chces nahravat plochu, tak si checkni blueberry software, ak hudbu tak to mas siroky vyber, user friendly je napriklad acoustica.

mishelka

nanovo vytvorene adresare su read only.. v celom pc.. a neda sa to dat het.. CO S TYM MAM ROBIT :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

odinstaluj netbeans
brix will be shat

mishelka

v netbeanse to nie je.... je to v casti WIN 7 zvanej MAGIA

Luk1

neviete kde v ke najlepsie niekde blizko intrakov je nejaka fotosluzba ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Safyia

Quote from: Luk1 on  25.11.2009, 05:10:01
Na mojej izbe, za poplatok ta odfotim aj ti to vyvolam :D

mishelka

Quote from: Safyia on  25.11.2009, 07:39:57
Quote from: Luk1 on  25.11.2009, 05:10:01
Na mojej izbe, za poplatok ta odfotim aj ti to vyvolam :D
keby som bola muzskeho pohlavia, tak hned napisem: co tym chces povedaat?  :smirk: :naughty1: :D :laugh:

Havran

Mam CRT monitor, a pri urcitej konstalacii hviezd mi zacne robit take veci ze okraje obrazu sa roztiahnu, takze ich uz nevidno na monitore a vzapeti nato sa monitor "resetne" a toto robi asi v 0.5min intervaloch, tak teraz neviem ci na vine je monitor, alebo daco s grafickou by to mohlo byt

Ing. nemtom

aky stary je ten monitor?
brix will be shat

domino3d

odchadza ti, bratraneec aml to iste, nakoniec ti zostanu pruhy a budu sa rozsirovat, a obraz zuzovat. PS: bol to hansol 17
vivat academicus

stricky

mam tiez taku otazku - monitor (LG 17") mam cez dvi pripojeny do grafiky, a raz za cas sa stane ze ukaze bootovanie, a potom stmavne cely display, mozno regulovat jas - normalne vidno, ale cele to je cierne, treba restart a potom ide... kde moze problem ze toto robi?

Havran

tak monitor ma 3 roky asi

Ing. nemtom

to este skoro na kazenie ale ocividne sa kazi
brix will be shat

totaluser

Quote from: Havran on  02.01.2010, 21:01:54
Mam CRT monitor, a pri urcitej konstalacii hviezd mi zacne robit take veci ze okraje obrazu sa roztiahnu, takze ich uz nevidno na monitore a vzapeti nato sa monitor "resetne" a toto robi asi v 0.5min intervaloch, tak teraz neviem ci na vine je monitor, alebo daco s grafickou by to mohlo byt

hej odchadza, aj mne to robila stara 15" belinea

prekvapivo jedna vec fungovala
ked som jej jebol zboku na ten plast, tak sa to spravilo a islo to OK (niekedy 15 minut, niekedy par hodin a niekedy aj cely den)
proste do toho pomerne dost silno buchnut stacilo

akekolvek jebanie do monitora robis na vlastnu zodpovednost a nepreberam zodpovednost za pripadne skody sposobene jebanim do monitora :o

domino3d

Quote from: totaluser on  03.01.2010, 02:20:16
Quote from: Havran on  02.01.2010, 21:01:54

hej odchadza, aj mne to robila stara 15" belinea

prekvapivo jedna vec fungovala
ked som jej jebol zboku na ten plast, tak sa to spravilo a islo to OK (niekedy 15 minut, niekedy par hodin a niekedy aj cely den)
proste do toho pomerne dost silno buchnut stacilo

akekolvek jebanie do monitora robis na vlastnu zodpovednost a nepreberam zodpovednost za pripadne skody sposobene jebanim do monitora :o

a jebni do toho s rukou ( :D to najdolezitejsie si mu nepovedal :D )
vivat academicus

Smokie

jj, kazi sa... mne sa stavalo tiez nieco podobne s CRT monitorom. cely obraz splynul do jedneho riadku... potom stacilo po nom tresnut a vratilo sa to spat :) ale cim dalej tym menej to zaberalo a zistil som, ze pomaha, ked dam dolu ten plast na ktorom monitor stoji, takze som ho potom mal iba podoprety krabicami a dalej do neho buchal :) nakoniec uz ani buchanie nepomohlo... je to rakovina a ma rychly priebeh ;)

ale skor su to mozno nejake studene kontakty...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

wirer

ja mám problém s mechanikou na ntb HP Pavilion DV6303...ovládač aktuálny, Win 7. nenačíta mi napálené, dokonca ani originál CD/DVD. napaľovať tiež nie je možné. skúšal som si napáliť hudbu na CD (formát cda), program vyhlásil že napaľovanie úspešné, dám CD do auta, nejde, dám do veže, nič...brat dal do notebooku, prázdne CD.

kde môže byť chyba??

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wirer

tým to asi nebude...skúšal som všetko možné, najviac sa mi osvečilo:

QuotePokud máte danou mechaniku Toshiba-Samsung TS-L632D s firmwarem AS05, může se objevit několik problémů (např. občasné zatuhávání na pár sekund ve Windows XP, mizení mechaniky ve Windows Vista, atd.). Tyto problémy pomůže vyřešit cross-flash firmwaru AS05 na firmware SC04 přímo od Samsungu. Vyzkoušel jsem jiný postup, bež který se zde už objevil. Na adrese http://www.samsungodd.com/kor/Firmware/FWD...duct_code= je ke stažení soubor TS-L632D_SC04.exe (úplně dole). Daný soubor nespouštějte, ale rozbalte (popřípadě přejmenuje exe na zip). Dostanete 2 soubory (200706120953115801_TS-L632D_SC04.BIN, sfdnwin.exe). Spusťte sfdnwin.exe s parametrem nocheck (sfdnwin.exe -nocheck). To umožní cross-flash. Vlevo nahoře (Download File Open) otevřete daný soubor BIN (možná se objeví
hláška, že daná verze je stará - ale toho si nevšímejte). Následně klikněte na Start Download a procedura by měla začít. Po flashnutí dojde k restartu systému a je hotovo. U mě proběhlo bez problémů.

je to na stránke
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=907&t=944171&p=5333177

V noci, keď som išiel podľa toho postupu, všetko bolo OK, reštart notebooku, v pohode. Načítalo mi DVD (konkrétne DVD z časopisu PC Revue), pekne som si prezeral čo som chcel. Išiel som spať, notebook som vypol. Dnes ráno reku skúsim či mechanika ide. Opäť DVD z PC Revue, nenačíta nech robím čokoľvek...  bu